VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Björnö, Norrtälje

Brandvaktsvägen 90

På höjden, med fin utsikt ut över resten av området och med ett insynsskyddat läge ligger denna rejäla villa om 196 kvm i två plan. Entréplan med sociala ytor, master bedroom och utgång till den generösa altanen i söderläge. Hit hittar solen från morgon till kväll. Altanen har sittplatser i alla lägen, pergola som även skyddar mot sol samt spa-bad. Altanen omgärdas av vitmålat staket med infällda spotlights. Överlag är huset välutrustat med belysning både på fasad, altan och i stenläggning och murar.
Övre plan består av tre rymliga sovrum och ett fjärde som är något mindre, badrum med dusch, två förråd/klädkammare samt ett allrum med fransk balkong. Här kan ni låta barnen få sitt alldeles eget plan i huset...
Huset stod klart 2018 och har sedan dess vårdats, älskats och utvecklats. Den tid och energi, för att inte tala om pengar som lagts ner på tomten med murar, nivåer, parkeringsplats och stenläggning är svårt att få till hur gärna man än vill. Passa på när någon som kan gjort allt jobb, så kan ni sätta er på altanen och njuta av ett glas rosé efter jobbet istället!

På uppfarten finns ett förråd, perfekt för däck och annat nödvändigt. På husets baksida finns gräsyta perfekt för fotbollsmål och studsmatta. Här står ett mindre förråd för trädgårdsredskap och här kommer man ut från groventré/tvättstuga när man tex ska hänga tvätt, lotsa in barn i geggiga galonbyxor eller kanske människans bästa vän som fått sig en långpromenad i höstrusk.
Så tillbaka till uppfarten...Plats för tre bilar på den stenlagda ytan och med en snygg trappa som i några steg tar er upp till huset och altanen.

I det ytterst populära och trivsamma området Björnö bor ni lugnt och praktiskt med barn i alla åldrar och lite trafik. Här kan barnen lära sig cykla, ni kan ta en promenad bort till lekparken eller bara hänga på tomten. Förskola finns intill området och busshållplats lika så. Norrtäljes stadskärna ligger inom promenadavstånd den också, liksom matbutik och diversehandel, badhus, sporthall och träningsanläggning.

Välkomna på visning och upplev drömhuset!

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea 196 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 7 varav 5 sovrum
Tomt 721 kvm
Byggnadsår 2018
Pris 6 800 000 kr som utgångsbud

Ansvarig mäklare
Matilda Tengheden
Reg. Fastighetsmäklare
0703-89 65 75
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Praktfull familjevilla med påkostad tomt, rejäl altan och bästa solläge

Planritning

Entréplan
Entréplan
Övre plan
Övre plan
Matilda Tengheden

Matilda Tengheden

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Brandvaktsvägen 90

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 7 varav 5 sovrum
Boarea 196 kvm. taxeringsinformation

Huset har datauttag i alla rum

Byggnad

Typ av byggnad 2-plansvilla
Fastighet Östhamra 1:112
Boarea 196 kvm
Byggnadsår 2018
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas med spröjs
Bjälklag Trä
Utvändigt plåtarbete Lackerad plåt
Tak Betongpannor
Grundläggning Energigrund
Uppvärmning Frånluftsvärme (luft/vatten)
Ventilation Mekanisk
Övriga byggnader Förråd på framsidan samt vind med förvaring i hela utrymmet.
Bredband Fiber finns

Rum

ENTRÉPLAN

Entréplan har ljust laminatgolv i alla rum (utom badrum, hall och tvättstuga) Väggar målade i vitt och vit trappa med eksteg. Nedsänkt tak med vitmålad panel med spotlights i alla rum och som detaljer.

HALL

Ljusgrått klinkers med golvvärme (el) och god plats för ytterkläder. Vit ytterdörr med mindre fönster samt sidoljus med spröjs. Dubbelgarderob med skjutdörrar med spegelglas.

KÖK & VARDAGSRUM

Kök från IKEA med vita snickerier, vitt kakel som stänkskydd samt grå laminatbänkskiva och nedsänkt rostfri ho. Lådor och överskåp utan beslag samt förvaring i köksö med samma bänkskiva. Rostfria vitvaror; inbyggnadsugn-och micro, kylskåp, frys, vit spisfläkt, spishäll (induktion) samt integrerad diskmaskin. Gott om förvaring och arbetsyta. Fönster ovanför diskhon. Utgång till altanen från både köket och vardagsrummet. Plats för större matgrupp och även större soffgrupp i vardagsrumsdelen. Braskamin mellan matrumsdelen och vardagsrumsdelen.

SOVRUM 1

Master bedroom med plats för dubbelsäng. Dubbelgarderob med skjutdörrar i spegelglas.

BADRUM

Samma grå kakel och klinkers i hela rummet. Dusch med väggar i klarglas, wc, handfat med kommod i vitt och matchande spegelskåp med belysning. Frostat mindre fönster och golvvärme (el).

TVÄTTSTUGA/GROVENTRÉ

Grå våtrumsmatta på golvet samt vita vitvaror; tvättmaskin och torktumlare. Här står även värmepannan. Melerad laminatskiva med nedsänkt ho, överskåp med högblanka luckor i vitt. Fönster samt dörr ut till baksidan.

ÖVRE PLAN

Övre plan har vitmålade väggar och ljust laminatgolv i alla rum. Ett större förråd/klädkammare samt ett mindre teknikrum med förvaring.

ALLRUM

Allrum med plats för soffgrupp mm. Kan även användas som sovrum. Fransk balkong.

SOVRUM 2-5

Rymliga rum med plats för större sängar och plats för enkelsäng i rum nr 4. Rum 2-4 har fönster åt två väderstreck och rum 5 åt ett.

BADRUM

Helkaklat badrum med grått klinkers med golvvärme (el) samt vitt kakel på väggarna. Wc, dusch med väggar i klarglas, handfat med kommod i vitt samt matchande spegelskåp med belysning. Frostat fönster.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2022-05-16
Energikonsumtion 46 kWh/m2 år.
Primärenergital 81

Ekonomi

Pris 6 800 000 kr som utgångsbud
Taxeringsvärde 4 149 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusmark: 960 000 kr
  • Småhusbyggnad: 3 189 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 3 189 000 kr
Värdeår 2018
Summa inteckningar 5 440 000 kr
Elförbrukning 12 814 kWh/år
Driftkostnad 47 688 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 12 808 kr
  • Försäkring: 7 931 kr
  • Renhållning: 2 249 kr
  • Hushållsström: 20 500 kr
  • Sotning: 500 kr
  • Väg/samfällighetsavgift: 3 700 kr

I elkostnaden ingår även uppvärmning. Kostnad för vatten och avlopp är baserat på 135 kbm vatten.

Tomt

Tomtarea 721 kvm
Tomttyp Trädgårdstomt
Övrigt Altan, gräsyta, murar och stenläggningar av hög kvalitet.
Uteplats Altan om ca 200 kvm med spabad, pergola och sol hela dagen
Parkering Parkering för ca 3 bilar på stenlagd uppfart

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Östhamra GA:13, Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Östhamra GA:3 ändamål: Vägar, Elledning och/eller belysning

Planbestämmelser Detaljplan (2010-03-25)

Övrigt

Allmänt om bostaden Huset är besiktigat och genom att anmäla intresse eller anmäla er till visning får ni ett sms med inloggning för att ta del av dokumentet.
Övrigt Huset är besiktigat och genom att anmäla intresse eller anmäla er till visning får ni ett sms med inloggning för att ta del av dokumentet.

Dokument

Området

Naturskönt område med storsatsning på nya bostäder. Barnvänligt med naturen och Kvisthamraviken som grannar. En lugn och naturnära oas där du fortfarande med lätthet kan ta dig till Norrtälje med sitt rika utbud av butiker, mataffärer, restauranger och nöjen.

Närområde

Norrtäljes Handelsfält och Norrteljeporten har flertalet servicebutiker.

Kommunikation

Till centrala Norrtälje tar det ca 5 min med bil eller så tar du cykeln längs med den välordnade gång- och cykelbanan. Pendlingsavstånd till Stockholm på ca 1 h med bil. Eller med buss 676, som vardagar går var 15:e minut dagtid, från Campus Roslagen till Tekniska Högskolan.

Övrigt

På promenadavstånd ligger populära Kvisthamrabacken med liftsystem. I närheten finns även skolor och förskolor där Frötuna Skola nås på ca 5 min med bil och det finns även goda möjligheter att ta sig dit via buss. I området finns en stor lekplats.

Räkna på ditt nya boende