VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Norrby, Norrby

Älvsnabbsvägen 4

Välkommen till denna härliga tomt med sol från morgon till kväll - här kan du i framtiden skapa ditt drömboende! Tomten ligger i Norrbys södra etapp och har närhet till både Vega, Ica Maxi, Söderby samt Drevviken. På tomten finns idag ett äldre hus. Kommunen har tagit ett övergripande beslut om att inte godkänna några bygglov i Norrby innan de separata detaljplanerna vunnit laga kraft och V/A samt gator är utbyggda. Ring gärna Haninge kommun för mer information samt läs även på:

https://www.haninge.se/bygga-bo-och-miljo/oversiktsplanering-och-detaljplaner/detaljplaner/norrby/norrby/

https://www.haninge.se/bygga-bo-och-miljo/oversiktsplanering-och-detaljplaner/detaljplaner/norrby/norrby/fragor-och-svar-norrby/

Norrbyområdet är beläget i Haninge kommuns norra del. Större delen av Norrby omfattas av ett utvecklingsprogram som antagits av kommunen. Blandbebyggelsen i Norrby kommer successivt att förtätas och omvandlas till helårsbebyggelse i takt med utbyggnaden av kommunalt vatten och avlopp. Norrby gränsar mot Huddinge kommun, Vendelsö och Vega. Drevviken ligger också alldeles intill och där ägnar man sig åt långfärdsskridskoåkning vintertid och njuter av härliga bad på sommaren! Närhet till både flera förskolor, skolor och härliga naturstråk.

Vid Norra Söderby, finns MAXI ICA Stormarknad och Systembolaget. Ytterligare en bit bort ligger Port 73 och Haninge Centrum med flera caféer, butiker, apotek, restauranger och frisörer. Norrby Café och Musteriet är två favoriter i området.

Maila din intresseanmälan till sofia.branting@mohv.se eller ring 070-555 38 69!

Åk gärna ut och titta själv men respektera närliggande grannar!

Information

Bostadstyp Tomt
Upplåtelseform Friköpt
Tomt 1716 kvm
Pris 2 495 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Sofia Branting
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0705-55 38 69
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Lättbebyggd tomt på lugn gata med närhet till Vega, Ica Maxi och Drevviken!

Fastighetskarta
Fastighetskarta
Hemnet
Hemnet
Sofia Branting

Sofia Branting

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Älvsnabbsvägen 4

Bostadsfakta

Ekonomi

Pris 2 495 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 1 573 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusmark: 1 573 000 kr
Typkod 210, Småhusenhet, tomtmark
Summa inteckningar 1 275 000 kr
Fastighetsskatt 15 730 kr

Tomt

Tomtarea 1716 kvm

Servitut, planbestämmelser m.m.

Samfällighet: Haninge Opp-Norrby S:1
Förmån: Officialservitut Väg, 01-ÖSR-194.1

Vatten & avlopp Vatten saknas. Avlopp saknas

Dokument

Området

Norrby är beläget i Haninge kommuns norra del. Större delen av Norrby omfattas av ett utvecklingsprogram som antagits av kommunen. Blandbebyggelsen i Norrby kommer successivt att förtätas och omvandlas till helårsbebyggelse i takt med utbyggnaden av kommunalt vatten och avlopp. Norrby gränsar mot Huddinge kommun, Vendelsö-Gudö och Vega. Drevvikensjön ligger också alldeles intill och där ägnar många sig åt långfärdsskridskoåkning vintertid och njuter av bad på sommaren! Nära till förskola, grundskola, badplatser och härliga naturstråk.

Närområde

Längst söderut i Norrby, vid Norra Söderby, finns MAXI ICA Stormarknad och systembolaget. Ytterligare en bit bort ligger Port73 och Haninge Centrum med flera caféer, butiker, apotek, restauranger och frisörer.
Norrby Café och Musteriet är två favoriter i området.

Kommunikation

Buss 836 går med jämna mellanrum genom Norrby och har Vega som slutstation där Pendeltågen går mot Sthlm och Nynäshamn. Norrbys östra utkant sträcker sig Gudöbroleden mot Tyresö och Stockholm och i väster motorvägen Nynäshamn-Stockholm. Bussar trafikerar såväl den norra kommundelen som Norra Söderby. Busslinjerna går även via pendeltågsstationen Haninge Centrum som tar dig till Nynäshamn och Stockholms city.

Räkna på ditt nya boende