Jarlaberg, Nacka

Fyrspannsvägen 46

Stor trerummare med med lättmöblerade rum och smakfulla materialval såsom ett genomgående mattlackat ekparkettgolv, fönsterbrädor av marmor och ett modernt Marbodal-kök i grått. Här finns också en stor inglasad balkong i sydvästläge med utsikt över föreningens välskötta innergård. Helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin, luftigt vardagsrum och två rymliga sovrum. Stor garderobsvägg i hall samt vindsförråd om ca 8 kvm.

Här bor du rofyllt och barnvänligt i en stor och välskött förening med trevliga gårdar och flertalet faciliteter såsom bastu och gästlägenheter. Besök gärna föreningens hemsida: www.brfillern.se

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 76 kvm
Avgift 5124 kr/mån
Rum 3
Våning 2 av 4
Hiss Ja
Byggnadsår 1989
Pris

Ansvarig mäklare
Tobias Aasa
Reg. Fastighetsmäklare
076-200 87 74
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Barnvänligt & naturnära

Lummig innergård Nyckelviken Nacka Strand Restaurant J SL-båten, Nacka Strand Golfbaren Kajen Padel Matöppet

Lummig innergård
Lummig innergård
Nyckelviken
Nyckelviken
Nacka Strand
Nacka Strand
Restaurant J
Restaurant J
SL-båten, Nacka Strand
SL-båten, Nacka Strand
Golfbaren
Golfbaren
Kajen
Kajen
Padel
Padel
Matöppet
Matöppet

Planritning

Tobias Aasa

Tobias Aasa

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Fyrspannsvägen 46

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 76 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 76 kvm
Byggnadsår 1989
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)

Rum

Hall

Välkomnande hall med avhängningsyta samt stor garderobsvägg. Klinkergolv vid entré samt väggar målade i vitt.

Kök

Marbodal-kök i grått från 2019 med gott om arbetsyta och förvaring. Tålig bänkskiva i komposit med underlimmad diskho. Utrustning bestående av kyl/frys, inbyggd ugn, inbyggd mikro, induktionshäll, spiskåpa samt integrerad diskmaskin. Vitmålade väggar. Matplats för ca 6 personer.

Balkong

Inglasad och träbelagd balkong om ca 6 kvm i sydvästläge. Gott om plats för både balkongmöbler och växter.

Vardagsrum

Luftigt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som exempelvis arbetshörna, lekyta eller matplats. Vitmålade väggar.

Badrum

Stilrent badrum med vitt kakel som möter ett mörkgrått klinkergolv med golvvärme. Utrustning bestående av toalett, handfat, spegelskåp, badkar, kombimaskin samt vattenburen handdukstork.

Sovrum 1

Det större av de två sovrummen som idag disponeras som barnrum. Väggar målade i blått.

Sovrum 2

Något mindre än 'Sovrum 1'. Disponeras idag som "Master bedroom" med plats för dubbelsäng, skrivbord och klädförvaring. Väggar målade i blått.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja, 2018-12-02
Primärenergital 105

Ekonomi

Lägenhetsnummer 53
Avgift 5124 kr/mån
Kommentar Inkl. värme, vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg.
Driftkostnad 6 000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 400 kr
  • Hushållsström: 3 600 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,41327%
Andel av årsavgift 0,41327%

Förening

Föreningsnamn HSB:s Brf Illern nr 285
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716419-6540
Gatuadress Fyrspannsvägen
Hemsida https://www.hsb.se/stockholm/brf/illern/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Illern är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1986 och består av 235 bostadsrätter fördelade på två gårdar. Husen byggdes 1989. Föreningen är medlem i Jarlabergs samfällighetsförening vilken förvaltar garage, gästparkeringar, sopsugsanläggning och kabel-tv-nät.

Föreningen tillämpar enhetsmätning av elförbrukningen för samtliga boende. Som medlem ska du därför inte teckna eget el-abonnemang, utan blir debiterad av föreningen för faktisk förbrukning.

Läs gärna mer om föreningen på dess hemsida: www.brfillern.se
Antal lägenheter 235
Tv och bredband Kabel-tv från Tele2 ingår i månadsavgift. Uppgradering kan ske på egen bekostnad. Bredband från Tele2, 250/50 Mbit/s ingår i avgiften. Uppgradering kan ske på egen bekostnad.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Gemensamma utrymmen Varje gård är försedd med ett gårdshus innehållande tvättstuga, festlokal och bastu. Det finns även två gästlägenheter, cykelrum och barnvagnsrum. Föreningen har två välskötta gårdar med planteringar, lekplatser, pergola, utegrill samt ett antal utplacerade sittgrupper.
Övrigt Som köpare behöver du bli medlem i HSB Stockholm. Det gör du genom att köpa en andel för 500 kr/person (återfås vid eventuellt utträde). Årsavgift 300 kr/hushåll. Medlemskapet ger dig en rad förmåner, erbjudanden med m.m. Mer information: https://blimedlem.hsb.se/

Övrigt

Parkering Det finns tre garage i Jarlaberg, belägna på Fyrspannsvägen, Landåvägen och Diligensvägen. Det finns olika typer av platser med följande cirkapriser: Uteplats med/utan el: 356/288 kr Garage med/utan el: 456/381 kr Bur i garage med/utan el: 625/556 kr Mc-plats: 88 kr För frågor och hyresavtal, kontakta Cemi: jarlaberg@cemi.se / 0774-400990. Det finns även avgiftsbelagda besöksplatser i området.

Dokument

Området

Jarlaberg är ett naturnära och lugnt område med blandad bebyggelse av lägenheter och radhus, gott om lekytor och närhet till flera skolor och förskolor. På gångavstånd ligger naturreservatet Nyckelviken med vacker natur, härliga promenadstråk samt motionsspår. På Fyrspannsvägen är du också granne med Nacka Strand, en attraktiv och spännande stadsdel som håller på att växa fram med egen tydlig karaktär. Här erbjuds några av Nackas främsta restauranger och caféer, högklassiga träningsmöjligheter, padel, minigolf, mässor och inte minst närheten till vattnet och dess båttrafik. Härifrån finns SL-båt att tillgå som bekvämt tar dig till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö liksom skärgårdsbåtar som tar dig till bland annat Fjäderholmarna och Vaxholm. Runt 2030 förväntas tunnelbanenätet inkludera Nacka, med en planerad uppgång i vid Jarlaberg/Nacka strand. Från Jarlaberg går tät busstrafik tar dig till Slussen på en dryg kvart.

Räkna på ditt nya boende