Visningar

Söndag 10 December KL: 16:00 - 16:30 Bokad visning, vänligen anmäl er via hemsidan eller kontakta mäklaren. Boka
Boka visning
  • Dela via:
Rosengård, Malmö

Vougts väg 9

Varmt välkomna till denna rymliga och fräscha 3,5:a på Vougts väg 9. Bostaden erbjuder genomgående parkettgolv, stort helkaklat badrum, stort socialt vardagsrum, praktiskt kök, två väl tilltagna sovrum samt tillbyggt rum som tidigare varit en matplats och erbjuder extra utrymme. Utöver allt detta finner vi också en mycket generös inglasad balkong med härlig utsikt över grönska.

Här har ni grönområden, skola, förskola, affärer, bussförbindelser och ringvägen inom bekvämt avstånd.

Varmt välkomna på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 84 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 7221 kr/mån
Rum 3,5
Våning 2 av 9
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1971
Pris 695 000 kr

Ansvarig mäklare
Nour Khalil
Reg. Fastighetsmäklare
0734-32 37 06
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

Nour Khalil

Nour Khalil

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Vougts väg 9

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3,5
Boarea 84 kvm. föreningens information
Hiss Ja, Hiss från markplan
Våning 2 av 9

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 84 kvm
Byggnadsår 1971
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

Entré

När man kliver in i bostaden möts man av en ljus och välkomnande atmosfär med genomgående parkettgolv. Hallen erbjuder en rymlig avhägningsplats för skor och jackor och en större klädkammare, vilket är perfekt för att förvara hela hushållets kläder och skor.

Vardagsrum

Från hallen kommer man in till vardagsrummet, som också har ljusa väggar och genomgående parkettgolv. Här finns tillräckligt med plats för både soffgrupp och mediamöblemang, och det stora fönstret ger generöst med ljusinsläpp och en vacker utsikt över grönskan. Från vardagsrummet finns också utgången till den inglasade balkongen. Balkongen är tillräckligt stor för att rymma en utomhusgrupp eller annan möblering.

Sovrum

Sovrummen i bostaden erbjuder gott om naturligt ljus tack vare de stora fönstren. Här finns tillräckligt med plats för en dubbelsäng, garderob och eventuellt en mindre arbetsplats. Precis som i resten av lägenheten, är golven täckta av parkett och väggarna är målade i ljusa toner, vilket ger ett ljust och luftigt intryck.

Sovrum

Nästa sovrum är likt det andra sovrummet med ljusa ytskikt och parkettgolv. Även här stort fönster och plats för dubbelsäng och garderob alternativt mindre säng och skrivbord.

Kök

Vidare har vi köket som kommer med träfärgade luckor, dubbla integrerade kyl och frys, integrerad diskmaskin, ugn, spishäll samt köksfläkt. Goda arbetsytor samt förvaring är ytterligare plus här.

Sovrum/extra rum

Här har den tidigare matplatsen utnyttjats och byggts om till ytterligare ett sovrum. Rummet kan återskapas till en matplats med öppen planlösning om önskan finns. Här finns fönster som tillbringar gott med ljus.

Badrum

Badrummet i bostaden är tidlöst inrett med en kombination av vitt och grått. Badrummet är helkaklat och utrustat med badkar, wc, spegelskåp och handfat. Här finns också möjlighet att installera en tvättmaskin, vilket är en stor bekvämlighet för boende.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2021-10-03
Primärenergital 118

Ekonomi

Pris 695 000 kr
Avgift 7221 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl. värme, vatten och kabel-tv.
Andel av årsavgift 1,08202%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning -58 404 300 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av hela bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas genom att multiplicera bostadsrättens andelstal med föreningens totala nettoskuldsättning. Beräkningen är gjord utifrån föreningens senast tillgängliga årsredovisning

Förening

Föreningsnamn Brf RTB
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769607-5709
Gatuadress Vougts väg 9
Postnummer 21372
Ort MALMÖ
Epostadress info@brf-rtb.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf RTB (Rosengårds Trivsamma Bostäder) är en äkta förening som ombildades 2006. Tomten ägs av kommunen och är så kallad tomträtt.

Föreningen har 8 hyreslägenheter och 95 bostadsrätter om totalt 8 394 kvm och 7 lokaler om 307 kvm.

Ekonomisk förvaltare: Nabo
Föreningens ekonomi Föreningen strävar efter att inte höja avgifterna, men har tyvärr behövt göra det vid årsskiftet 2022/2023 med 11% pga ökade kostnader. Föreningen lägger budget för 2024 först i okt-nov och då bestäms om de behöver höjas ytterligare pga kostnadsläget och ränteutvecklingen.
Äger föreningen marken Nej
Antal lägenheter 103
Antal hyresrätter 8
Antal lokaler 7
Renoveringar 2022 - Föreningen asfalterade vändzonen och gjorde fler parkeringar.
2020 Föreningen har satt upp ett trevligt staket runt lekplatsen.
2020 Digitalt system för tvättstugan infördes 1 mars samt viss renovering och ombyggnation av tvättstugorna samma år.
2019 Kameraövervakning kring miljöhus
2018 drogs egen vattenledning till föreningen.
2017 renoverades gården och utomhusbelysningen.
2015 bytte föreningen värmepumparna.
2014 installerades ny värmeväxlare, taket lagades och nya tvättmaskiner, torktumlare samt torkskåp installerades i samtliga tvättstugor.
Trappuppgång och tak renoverades samma år.
2009 spolades avloppsstammar och nya elmätare installerades.
Under 2000-talet installerades ny värmeväxlare.
2006 renoverades tvättstugorna.
2005-2006 drogs elen delvis om. Samtidigt målades fönsterna och trapphuset med hiss totalrenoverades.

Planerat underhåll:
- Stamspolning
- Inhänga området för att skilja föreningarna åt.
- Byte av hissar
Parkering I föreningen finns 51 parkeringsplatser som kan hyras till en kostnad om ca 103 kr/månad. Kösystem tillämpas. Parkeringen ägs av föreningen men administreras av Europark. I övrigt råder fri parkering i området.
Tv och bredband Bredband levereras av Tele2 till en kostnad om 250 kr/mån.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Två stycken tvättstugor finns i källaren mellan trappa 7 och 9 samt två stycken tvättstugor finns i trappa 1 på markplan.
Övrigt Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2023-10-02. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Övrigt

Övrigt Lägenhetsinnehavaren disponerar ett källarförråd.

Dokument

Området

Rosengård är en stadsdel i stadsområdet Öster i Malmö. Huvuddelen av stadsdelens bebyggelse utgörs av flerbostadshus som uppfördes under perioden 1967–1972. Dessa omger Rosengård Centrum som överbryggar Amiralsgatan vilken genomskär stadsdelen i öst-västlig riktning.

Närområde

Centralt placerad i området hittar vi Rosengård centrum. Under centret har vi den trafikberikade Amiralsgatan som erbjuder snabb avstickare för shopping. Här finner vi stormarknad, apotek, frisör, tandvård, gymanläggning samt flertalet restauranger med olika kulinariska smaker.

Kommunikation

På Amiralsgatan som passerar genom Rosengård hittar vi stadsbusslinje 5 som tar oss mellan Stenkällan och Västra Hamnen med stopp genom centrala Malmö. Vi har även linje 33 som går mellan Värnhem och Ön med stopp vid Hyllie och Emporia köpcenter. Området angränsar till Inre ringvägen så för bilföraren når man motorvägen på endast några få minuter.

Parkering

I området finner vi stora möjligheter för fri parkering längsmed gatorna. Det finns även möjlighet att hyra parkerings- och garageplats.

Övrigt

I området finner vi flertalet kommunala grundskolor så som Apelgårdsskolan, Kryddgårdsskolan, Rosengårdsskolan, Värner Rydénskolan och Örtagårdsskolan är belägna i stadsdelen, och det totala elevantalet uppgår till ca 2700 elever i skolår F-9. Vi finner även flertalet förskolor fördelat över hela Rosengård. Strax söder om Rosengård centrum har vi Rosengårds IP där Damallsvenska fotbollslaget FC Rosengård tränar och har sin hemmaplan.

Räkna på ditt nya boende