VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Rosengård, MALMÖ

Von lingens väg 28

Varmt välkomna till Von lingens väg 28!

Nu finns chansen att förvärva denna fantastiska fyra. Bostaden är belägen på tredje våningen och fördelar sig på 95 kvadratmeter. Här erbjuds inget mindre än en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter, två helkaklat badrum, rymliga sovrum och ett stilrent kök där vi har goda förvaringsmöjligheter samt en god arbetsyta. Inte nog med det så bjuder vardagsrummet på en generös yta som bjuder in till sociala tillställningar. Med balkongen mot öst har man möjlighet till morgonsolen som man gärna avnjuter morgonkaffet med. Denna lägenhet vill du inte missa!

Varmt välkomna på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 95 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 6193 kr/mån
Rum 4
Våning 3 av 3
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1970
Pris 1 895 000 kr

Ansvarig mäklare
William Dam
Reg. Fastighetsmäklare
0766-455727
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Varo Dalawy
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 15
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Fantastisk fyra rummare med en enastående balkong i österläge!

Profilering maklarbild_hires

Profilering maklarbild_hires
Profilering maklarbild_hires

Planritning

Von lingens väg 28 ny
Von lingens väg 28 ny
William Dam

William Dam

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Von lingens väg 28

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 95 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 95 kvm
Byggnadsår 1970
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX-ventilation
Övriga byggnader Föreningens tvättstuga finns belägen i källaren.
Källarförråd på 3kvm.

Rum

Hall

Välkomnande, rymlig och praktisk hall. Här finns möjlighet för goda förvaringsutrymmen. Laminat golv i en grå nyans med vita väggar.

WC

Till höger om hallen finner vi bostadens gäst-wc. Smakfullt helkaklat i vitt och grått. Utrustat med toalett, handfat, samt spegel.

Sovrum

Till vänster om hallen når vi det första sovrummet. Gott om plats för dubbelsäng samt förvaring med utmärkt ljusinsläpp! Går att göras om till kontor. Här vilar laminat golv i en grå nyans och väggar målade i vit kulör i kombination med en fototapet från Disneyfilmen Bilar.

Sovrum

Vidare från hallen tar vi oss vidare till bostadens andra sovrum. Här vilar samma laminat golv och väggar målade i vit kulör i kombination med en fototapet från Disneyfilmen Flygplan.

Badrum

Det fräscha badrummet är helkaklat i stilrent vitt med matchande golv. Utöver WC och handfat med förvaring så inrymmer badrummet dessutom dusch, tvättmaskin, torktumlare samt handdukstork.

Kök

Det eleganta köket är fullt utrustat med svartvitt skåpinredning i kombination matchande kakel och mörk bänkskiva. Vitvaror som spis med induktionshäll och ugn och mikro i arbetshöjd, fläkt, integrerad diskmaskin och side-by-side kyl/frys. Här erbjuds mycket goda arbetsytor och förvaring vilket gör detta till drömplatsen för alla som gillar matlagning! Med klassiska kulörval och generösa ytor kombineras en modern och stilren känsla med praktisk komfort. Köket inrymmer även en större matplats.

Balkong

Vidare från köket tar vi oss till den inglasade balkongen som vetter mot öster. Här finns gott om plats för utemöbler eller matplats.

Vardagsrum

Från hallen når vi vardagsrummet som bjuder på en stor social yta. Här har vi gott om plats med en soffgrupp, soffbord samt tv-möblemang. Vardagsrummet bjuder på ett härligt ljusinsläpp med hjälp av de stora fönsterpartierna som samspelar väl med ekparketten som pryder golvet samt de släta vita väggarna.

Master bedroom

Vi tar oss vidare in till sovrummet som är i det större slaget där vi med enkelhet möblerar med en större säng med tillhörande sängbord och alternativt förvaringsmöbel. Här vilar original parkett och väggarna är målade i beige kulör.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2018-11-21
Energikonsumtion 3350 kWh/m2 år.
Primärenergital 113

Ekonomi

Lägenhetsnummer 21-2181-11-738-3
Pris 1 895 000 kr
Avgift 6193 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. bostadsrättstillägg, uppvärmning, vatten, kabel-tv och bredband.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,15541%
Andel av årsavgift 0,15541%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 426 239 kr

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Hilda
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 746001-0163
Gatuadress Von lingens väg 80
Postnummer 21371
Ort MALMÖ
Epostadress info@brfhilda.se
Hemsida https://www.hsb.se/malmo/brf/hilda/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen HSB Brf Hilda är en äkta bostadsrättsförening belägen i Rosengård, Malmö. Föreningen bildades i samband med byggnationen av fastigheten som inledes 1969 där samtliga lägenheter upplåts med bostadsrätt. Till föreningen hör 16 byggnader fördelat på adresserna Von Lingens väg 4-126. Marken innehas med tomträtt som nyligen har omförhandlats 2021-01-01. Föreningen utför tillsyn innan medlemskap godkänns.
Ekonomisk förvaltare: HSB
Föreningens ekonomi Styrelsen ser inga behov av dramatiska höjningar utan förväntar sig endast indexhöjningar de närmaste åren. Målet är att begränsa avgiftshöjningar till ett minimum utan att för den skull äventyra den goda ekonomiska återhämtningen Hilda genomgått sedan byggprojektet 2010–2012. Senaste avgiftshöjningen skedde 2018-01-01 och höjdes då med 3%. I dagsläget finns inga planerad avgiftshöjningar.
Äger föreningen marken Föreningens mark innehas med tomträtt och den nya avgälden började gälla fr.o.m. 2021.
Antal lägenheter 767
Renoveringar TIDIGARE RENOVERINGAR
Föreningen följer en underhållsplan som årligen uppdateras.
2021 – Nya entréer partier.
2021 – Räddningsväggar med uppställningsplatser för räddningsfordon.
2020 – 2021 Påbörjades arbetet med att bygga nya tvättstugor i höghusens matförråd. Samtidigt renoveras höghusens "veckotvättstugor".
2019 – Nytt passagesystem.
2019 – Tvättstugor renoverade.
2017-2018 – Renoverades föreningens fyra garage.
2016-2018 – Rustades utemiljön upp.
2016 – Omfogning och tätning av fasad.
2016 – Nya hissar.
2016 – Förnyades alla föreningens lekplatser.
2014 – Nya garageportar.
2010-2012 – Förnyelseprojektet Hållbara Hilda:
- Stambyte
- Badrumsrenovering
- Ny FTX ventilation
- Nya element
- Nytt brandvarningssystem
- Solceller
- Nya garageportar
2008 – Renoverades tvättstugorna.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
2022 – Renovering av trapphus i låghusen. Planerat att bygga stängsel runt hela området

De närmsta åren planerar styrelsen för följande större åtgärder:
-Nytt styrsystem för värme, ventilation och belysning.
-Nytt passagesystem med tvättstugebokning.
-Målning av grunden på låghusen.
Parkering Antal garageplatser som hyrs ut uppgår till 462 st (ca 350:-/månaden) och parkeringsplatser som hyrs ut uppgår till 234 st (ca 250:-/månaden). Föreningen tillämpar kösystem. Företaget APCOA sköter parkeringen på Hilda så kontakta dem med eventuella frågor, Tel: 08-556 306 70. I föreningen finns även 48 st gästparkeringsplatser utomhus. Dessa är avgiftsbelagda.
Tv och bredband TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Tele2, basutbudet ingår i avgiften. Internet: Kollektivt bredband från Bredband2 med hastighet 1000 Mbit/s, ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats I föreningen finns trevliga lummiga gårdar med tillgång till sittplatser och lekplatser.
Gemensamma utrymmen Föreningens tvättstuga finns belägen i källaren.
Övrigt För mer information se föreningens hemsida: www.hsb.se/malmo/brf/hilda/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande underhåll/renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Övrigt

Parkering Garageplats: 350 kronor per månad. 462 st. Parkeringsplats utomhus: 250 kronor per månad. 234 st. Gästparkering finns tillgängligt. Företaget APCOA sköter parkeringen på Hilda så kontakta dem med eventuella frågor.

Dokument

Området

Rosengård är en stadsdel i stadsområdet Öster i Malmö. Huvuddelen av stadsdelens bebyggelse utgörs av flerbostadshus som uppfördes under perioden 1967–1972. Dessa omger Rosengård Centrum som överbryggar Amiralsgatan vilken genomskär stadsdelen i öst-västlig riktning.

Närområde

Centralt placerad i området hittar vi Rosengård centrum. Under centret har vi den trafikberikade Amiralsgatan som erbjuder snabb avstickare för shopping. Här finner vi stormarknad, apotek, frisör, tandvård, gymanläggning samt flertalet restauranger med olika kulinariska smaker.

Kommunikation

På Amiralsgatan som passerar genom Rosengård hittar vi stadsbusslinje 5 som tar oss mellan Stenkällan och Västra Hamnen med stopp genom centrala Malmö. Vi har även linje 33 som går mellan Värnhem och Ön med stopp vid Hyllie och Emporia köpcenter. Området angränsar till Inre ringvägen så för bilföraren når man motorvägen på endast några få minuter.

Parkering

I området finner vi stora möjligheter för fri parkering längsmed gatorna. Det finns även möjlighet att hyra parkerings- och garageplats.

Övrigt

I området finner vi flertalet kommunala grundskolor så som Apelgårdsskolan, Kryddgårdsskolan, Rosengårdsskolan, Värner Rydénskolan och Örtagårdsskolan är belägna i stadsdelen, och det totala elevantalet uppgår till ca 2700 elever i skolår F-9. Vi finner även flertalet förskolor fördelat över hela Rosengård. Strax söder om Rosengård centrum har vi Rosengårds IP där Damallsvenska fotbollslaget FC Rosengård tränar och har sin hemmaplan.

Räkna på ditt nya boende