VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Rosengård, Malmö

Von lingens väg 20

Varmt välkomna till Von Lingens väg 20!

Just nu ges tillfälle att förvärva denna fantastiska tvåa på Von Lingens väg 20. Vi möts av en hall med goda förvaringsmöjligheter med hjälp av inbyggda garderober samt avhängningsmöjligheter. Här erbjuds inget mindre än ett rymligt sovrum, helkaklat badrum och ett praktiskt kök där vi har goda förvaringsmöjligheter samt en god arbetsyta. Inte nog med det så bjuder vardagsrummet på en generös yta som bjuder in till sociala tillställningar. Genom lägenhetens alla rum når vi ut till den stora balkongen där vi gärna spenderar alla sommarkvällar. Denna lägenhet vill du inte missa!

Varmt välkomna på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 59.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3994 kr/mån
Rum 2
Våning 4 av 9
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1969
Pris 1 095 000 kr

Ansvarig mäklare
William Dam
Reg. Fastighetsmäklare
0766-455727
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Fantastisk två rummare med en enastående balkong!

Planritning

William Dam

William Dam

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Von lingens väg 20

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 59.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 59.5 kvm
Byggnadsår 1969
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX

Rum

Hall

Varmt välkomnas vi in och landar i hallen. Hallen erbjuder både avhängningsmöjligheter och många goda förvaringsmöjligheter. Parkettgolv och vita väggar.

Vardagsrum

TIll höger om hallen når vi bostadens vardagsrum som bjuder på en stor social yta. Här har vi gott om plats med en soffgrupp, soffbord samt tv-möblemang och matgrupp om så önskas. Vardagsrummet bjuder på ett härligt ljusinsläpp med hjälp av de stora fönsterpartierna som samspelar väl med parketten som pryder golvet samt de släta vita väggarna.

Kök

Vidare finner vi köket där inredningen går i vitt med detaljer i rostfritt stål. Vi har en bra arbetsyta med hjälp av bänkskivan och gott om förvaring i över- och underskåp. Köket är utrustat med kombinerad kyl- och frys, spis, spisfläkt, mikrovågsugn och ugn. I köket möbleras enkelt med ett mindre matbord.

Badrum

Till vänster om hallen når vi bostadens helkaklade badrum med vitt kakel på väggar som går fint med det gråa klinkergolvet. Badrummet är utrustat med ett badkar, WC, vask, spegelskåp och handdukstork.

Sovrum

Vi tar oss vidare in till sovrummet där vi med enkelhet möblerar med en större säng med tillhörande sängbord och alternativt förvaringsmöbel. Här vilar parkett och väggarna är målade i vitt.

Balkong

Vi tar oss ut till den enastående balkongen som sträcker sig över lägenhetens ena sida. Här kan vi med enkelhet möblerar med en loungegrupp samt matgrupp om så önskas.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2018-11-21
Energikonsumtion 6800 kWh/m2 år.
Primärenergital 114

Ekonomi

Lägenhetsnummer 104
Pris 1 095 000 kr
Avgift 3994 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. bostadsrättstillägg, uppvärmning, vatten, kabel-tv och bredband.
Andel i förening 0,10014%
Andel av årsavgift 0,10014%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 274 651 kr

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Hilda
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 746001-0163
Gatuadress Von lingens väg 80
Postnummer 21371
Ort MALMÖ
Epostadress info@brfhilda.se
Hemsida https://www.hsb.se/malmo/brf/hilda/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen HSB Brf Hilda är en äkta bostadsrättsförening belägen i Rosengård, Malmö. Föreningen bildades i samband med byggnationen av fastigheten som inledes 1969 där samtliga lägenheter upplåts med bostadsrätt. Till föreningen hör 16 byggnader fördelat på adresserna Von Lingens väg 4-126. Marken innehas med tomträtt som nyligen har omförhandlats 2021-01-01. Föreningen utför tillsyn innan medlemskap godkänns.
Ekonomisk förvaltare: HSB
Föreningens ekonomi Styrelsen ser inga behov av dramatiska höjningar utan förväntar sig endast indexhöjningar de närmaste åren. Målet är att begränsa avgiftshöjningar till ett minimum utan att för den skull äventyra den goda ekonomiska återhämtningen Hilda genomgått sedan byggprojektet 2010–2012. Senaste avgiftshöjningen skedde 2018-01-01 och höjdes då med 3%. I dagsläget finns inga planerad avgiftshöjningar.
Äger föreningen marken Föreningens mark innehas med tomträtt och den nya avgälden började gälla fr.o.m. 2021.
Antal lägenheter 767
Renoveringar TIDIGARE RENOVERINGAR
Föreningen följer en underhållsplan som årligen uppdateras.
2021 – Nya entréer partier.
2021 – Räddningsväggar med uppställningsplatser för räddningsfordon.
2020 – 2021 Påbörjades arbetet med att bygga nya tvättstugor i höghusens matförråd. Samtidigt renoveras höghusens "veckotvättstugor".
2019 – Nytt passagesystem.
2019 – Tvättstugor renoverade.
2017-2018 – Renoverades föreningens fyra garage.
2016-2018 – Rustades utemiljön upp.
2016 – Omfogning och tätning av fasad.
2016 – Nya hissar.
2016 – Förnyades alla föreningens lekplatser.
2014 – Nya garageportar.
2010-2012 – Förnyelseprojektet Hållbara Hilda:
- Stambyte
- Badrumsrenovering
- Ny FTX ventilation
- Nya element
- Nytt brandvarningssystem
- Solceller
- Nya garageportar
2008 – Renoverades tvättstugorna.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
2022 – Renovering av trapphus i låghusen. Planerat att bygga stängsel runt hela området

De närmsta åren planerar styrelsen för följande större åtgärder:
-Nytt styrsystem för värme, ventilation och belysning.
-Nytt passagesystem med tvättstugebokning.
-Målning av grunden på låghusen.
Parkering Antal garageplatser som hyrs ut uppgår till 462 st (ca 350:-/månaden) och parkeringsplatser som hyrs ut uppgår till 234 st (ca 250:-/månaden). Föreningen tillämpar kösystem. Företaget APCOA sköter parkeringen på Hilda så kontakta dem med eventuella frågor, Tel: 08-556 306 70. I föreningen finns även 48 st gästparkeringsplatser utomhus. Dessa är avgiftsbelagda.
Tv och bredband TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Tele2, basutbudet ingår i avgiften. Internet: Kollektivt bredband från Bredband2 med hastighet 1000 Mbit/s, ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats I föreningen finns trevliga lummiga gårdar med tillgång till sittplatser och lekplatser.
Gemensamma utrymmen Föreningens tvättstuga finns belägen i källaren.
Övrigt För mer information se föreningens hemsida: www.hsb.se/malmo/brf/hilda/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande underhåll/renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Rosengård är en stadsdel i stadsområdet Öster i Malmö. Huvuddelen av stadsdelens bebyggelse utgörs av flerbostadshus som uppfördes under perioden 1967–1972. Dessa omger Rosengård Centrum som överbryggar Amiralsgatan vilken genomskär stadsdelen i öst-västlig riktning.

Närområde

Centralt placerad i området hittar vi Rosengård centrum. Under centret har vi den trafikberikade Amiralsgatan som erbjuder snabb avstickare för shopping. Här finner vi stormarknad, apotek, frisör, tandvård, gymanläggning samt flertalet restauranger med olika kulinariska smaker.

Kommunikation

På Amiralsgatan som passerar genom Rosengård hittar vi stadsbusslinje 5 som tar oss mellan Stenkällan och Västra Hamnen med stopp genom centrala Malmö. Vi har även linje 33 som går mellan Värnhem och Ön med stopp vid Hyllie och Emporia köpcenter. Området angränsar till Inre ringvägen så för bilföraren når man motorvägen på endast några få minuter.

Parkering

I området finner vi stora möjligheter för fri parkering längsmed gatorna. Det finns även möjlighet att hyra parkerings- och garageplats.

Övrigt

I området finner vi flertalet kommunala grundskolor så som Apelgårdsskolan, Kryddgårdsskolan, Rosengårdsskolan, Värner Rydénskolan och Örtagårdsskolan är belägna i stadsdelen, och det totala elevantalet uppgår till ca 2700 elever i skolår F-9. Vi finner även flertalet förskolor fördelat över hela Rosengård. Strax söder om Rosengård centrum har vi Rosengårds IP där Damallsvenska fotbollslaget FC Rosengård tränar och har sin hemmaplan.

Räkna på ditt nya boende