Budgivning pågår

Budgivning pågår, kontakta mäklare för mer information.

VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Rosengård, Malmö

Von Lingens Väg 114

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING!

Nu har vi nöjet att presentera denna nyrenoverade tvåa belägen i den stabila föreningen BRF Hilda på Von Lingens väg 114. Här erbjuds en ljus och rymlig lägenhet med en stor inglasad balkong i soligt läge, goda förvaringsutrymmen i form av inbyggda garderober och ett stilrent lök. Lägenheten har ett större sovrum, helkaklat badrum och ett vardagsrum som bjuder på generös yta som är perfekt för sociala tillställningar. Från de flesta rum i lägenheten når vi ut till balkongen som är perfekt för att tillbringa sommarkvällarna på.

I detta lugna och grönskande område finner vi bekvämt promenad avstånd till köpcentrum, idrottsanläggningar, nya tågstationen samt bra bussförbindelser in mot Malmö city.
Varmt välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 59.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3994 kr/mån
Rum 2
Våning 2 av 9
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1969
Pris 1 195 000 kr

Ansvarig mäklare
Otto Gröön
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 04
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Fantastisk nyrenoverad två rummare med en enastående balkong!

Planritning

Otto Gröön

Otto Gröön

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Von Lingens Väg 114

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 59.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 2 av 9

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 59.5 kvm
Byggnadsår 1969
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till- och frånluft (återv)

Rum

Hall

Vi kliver in i bostaden där vi möts av en ljus och välkomnande hall där vi hänger av oss ytterkläderna. Här erbjuds förvaringsmöjligheter i form av stora garderober samt hatthylla. På golvet vilar ett ljust laminatgolv, väggar målade i vitt och spotlights i taket som är genomgående i hela bostaden.

Kök

Från hallen tar vi oss in i det stilrena nyrenoverade köket som är i färgerna tidlösa nyanser. Rummet är utrustat med inbyggd ugn, spishäll, fläkt och diskmaskin. Det finns gott om förvaringsmöjligheter med både under- och överskåp och här får det enkelt plats med en mindre matgrupp.

Sovrum

Intill köket kommer vi till det ljusa och rymliga sovrummet. Här har vi rummets klädkammare som finns till för att bibehålla den rymliga känslan i rummet. Rummet kan vi enkelt möblera med en större säng, tillhörande sängbord samt skrivbord.

Vardagsrum

Vidare in i bostaden hittar vi vardagsrummet som bjuder in till sociala tillställningar med både vänner och familj. Här inreder vi enkelt med en soffgrupp med tillhörande soffbord, TV-möblemang och här får vi även plats för ett större matsalsmöblemang.

Balkong

Med utgång från både vardagsrummet, köket och sovrummet kommer vi till den rymliga inglasade balkongen som har läge i sydöst. Balkongen kan vi enkelt möblera med soffmöblemang, matgrupp eller dylikt.

Badrum

Vidare in i bostaden når vi badrummet som är stilrent helkaklat med klinker på golvet. Rummet är inrett med ett handfat, spegel, toalettstol, dusch, tvättmaskin och här finns även god plats för förvaringsmöjligheter.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2018-11-21
Primärenergital 112

Ekonomi

Lägenhetsnummer 554
Pris 1 195 000 kr
Avgift 3994 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. värme, vatten, avlopp, tv/bredband samt bostadsrättstillägg. Föreningen har gemensamt elavtal och medlemmen debiteras med tre månaders eftersläpning utefter faktisk förbrukning.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,10014%
Andel av årsavgift 0,10014%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 274 651 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Hilda
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 746001-0163
Gatuadress Von lingens väg 80
Postnummer 21371
Ort MALMÖ
Epostadress info@brfhilda.se
Hemsida https://www.hsb.se/malmo/brf/hilda/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen HSB Brf Hilda är en äkta bostadsrättsförening belägen i Rosengård, Malmö. Föreningen bildades i samband med byggnationen av fastigheten som inledes 1969 där samtliga lägenheter upplåts med bostadsrätt. Till föreningen hör 16 byggnader fördelat på adresserna Von Lingens väg 4-126. Marken innehas med tomträtt som nyligen har omförhandlats 2021-01-01. Föreningen utför tillsyn innan medlemskap godkänns.
Ekonomisk förvaltare: HSB
Föreningens ekonomi Föreningen planerar att höja månadsavgiften med 2% från och med 2023-07-01. Inga andra planerade avgiftshöjningar.
Äger föreningen marken Föreningens mark innehas med tomträtt och den nya avgälden började gälla fr.o.m. 2021.
Antal lägenheter 767
Renoveringar TIDIGARE RENOVERINGAR
Föreningen följer en underhållsplan som årligen uppdateras.
2023 – Installation av staket runt föreningen. Planerad renovering av tak på höghusen och installation av avgasare i värmecentraler, förväntad start under 2023.
2023 – Ombyggnad av tre mellangårdar.
2022 – Renovering av trapphus i låghusen. Planerat att bygga stängsel runt hela området
2021 – Nya entréer partier.
2021 – Räddningsväggar med uppställningsplatser för räddningsfordon.
2020 – 2021 Påbörjades arbetet med att bygga nya tvättstugor i höghusens matförråd. Samtidigt renoveras höghusens "veckotvättstugor".
2019 – Nytt passagesystem.
2019 – Tvättstugor renoverade.
2017-2018 – Renoverades föreningens fyra garage.
2016-2018 – Rustades utemiljön upp.
2016 – Omfogning och tätning av fasad.
2016 – Nya hissar.
2016 – Förnyades alla föreningens lekplatser.
2014 – Nya garageportar.
2010-2012 – Förnyelseprojektet Hållbara Hilda:
- Stambyte
- Badrumsrenovering
- Ny FTX ventilation
- Nya element
- Nytt brandvarningssystem
- Solceller
- Nya garageportar
2008 – Renoverades tvättstugorna.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR

De närmsta åren planerar styrelsen för följande större åtgärder:
-Nytt styrsystem för värme, ventilation och belysning.
-Nytt passagesystem med tvättstugebokning.
-Målning av grunden på låghusen.
Parkering Antal garageplatser som hyrs ut uppgår till 462 st (ca 400:-/månaden) och parkeringsplatser som hyrs ut uppgår till 234 st (ca 300:-/månaden). Föreningen tillämpar kösystem. Företaget APCOA sköter parkeringen på Hilda så kontakta dem med eventuella frågor, Tel: 08-556 306 70. I föreningen finns även 48 st gästparkeringsplatser utomhus. Dessa är avgiftsbelagda.
Tv och bredband TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Tele2, basutbudet ingår i avgiften. Internet: Kollektivt bredband från Bredband2 med hastighet 1000 Mbit/s, ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats I föreningen finns trevliga lummiga gårdar med tillgång till sittplatser och lekplatser.
Gemensamma utrymmen Föreningens tvättstuga finns belägen i källaren.
Övrigt För mer information se föreningens hemsida: www.hsb.se/malmo/brf/hilda/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande underhåll/renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Rosengård är en stadsdel i stadsområdet Öster i Malmö. Huvuddelen av stadsdelens bebyggelse utgörs av flerbostadshus som uppfördes under perioden 1967–1972. Dessa omger Rosengård Centrum som överbryggar Amiralsgatan vilken genomskär stadsdelen i öst-västlig riktning.

Närområde

Centralt placerad i området hittar vi Rosengård centrum. Under centret har vi den trafikberikade Amiralsgatan som erbjuder snabb avstickare för shopping. Här finner vi stormarknad, apotek, frisör, tandvård, gymanläggning samt flertalet restauranger med olika kulinariska smaker.

Kommunikation

På Amiralsgatan som passerar genom Rosengård hittar vi stadsbusslinje 5 som tar oss mellan Stenkällan och Västra Hamnen med stopp genom centrala Malmö. Vi har även linje 33 som går mellan Värnhem och Ön med stopp vid Hyllie och Emporia köpcenter. Området angränsar till Inre ringvägen så för bilföraren når man motorvägen på endast några få minuter.

Parkering

I området finner vi stora möjligheter för fri parkering längsmed gatorna. Det finns även möjlighet att hyra parkerings- och garageplats.

Övrigt

I området finner vi flertalet kommunala grundskolor så som Apelgårdsskolan, Kryddgårdsskolan, Rosengårdsskolan, Värner Rydénskolan och Örtagårdsskolan är belägna i stadsdelen, och det totala elevantalet uppgår till ca 2700 elever i skolår F-9. Vi finner även flertalet förskolor fördelat över hela Rosengård. Strax söder om Rosengård centrum har vi Rosengårds IP där Damallsvenska fotbollslaget FC Rosengård tränar och har sin hemmaplan.

Räkna på ditt nya boende