Budgivning pågår

Senaste bud:
1 400 000 kr

Visningar

Måndag 27 Mars KL: 17:00 - 17:30 Bokad visning! Anmälan krävs! Boka
Boka visning
Östervärn, Malmö

Vårgatan 15

Varmt välkomna till Vårgatan 15!

Nu kan vi med stort nöje presentera denna fantastiska lägenhet på Vårgatan 15! Lägenheten är belägen på andra våningen och fördelar sig på 56 välplanerade kvadratmeter. Här erbjuds inget mindre än ett rymligt sovrum, klassiskt badrum och ett praktiskt kök med gott om förvaring i över och underskåp där vi har goda förvaringsmöjligheter samt en god arbetsyta. Inte nog med det så bjuder vardagsrummet på en generös yta som bjuder in till sociala tillställningar och rymmer såväl större soffgrupp som matplats för 4-6 personer.

Detta boende är perfekt för dig som vill ha nära till city samt bo i ett av Malmös mest populära områden. Här bor du nära till mataffärer, gym och restauranger. Vi har goda busskommunikationer till såväl City som Malmö Universitet. Kort sagt ett utmärkt boende för den som inte vill göra avkall på sina boendekrav. Denna lägenhet vill du inte missa!

Varmt välkomna på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 56 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3644 kr/mån
Rum 2
Våning 2 av 5
Hiss Ja
Byggnadsår 1939
Pris 1 595 000 kr

Ansvarig mäklare
William Dam
Reg. Fastighetsmäklare
0766-455727
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Genomgående 2:a attraktivt läge!

Planritning

William Dam

William Dam

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Vårgatan 15

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 56 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 56 kvm
Byggnadsår 1939
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluft

Rum

Hall

Vi tar hissen upp till andra våningen och möts av en ljus hall med goda avhängningsmöjligheter på vänster sida. På golvet vilar parkett och väggarna målade i beige kulör.

Badrum

Vi tar oss vidare ut till bostadens badrum som är enkelt inrett med en grå våtrumsmatta och kaklade väggar. Badrummet är utrustat med ett dusch, WC, vask och spegelskåp.

Kök

Till höger om hallen når vi köket där inredningen bär vit färg med detaljer i svart. Utrustningen består av spis med induktionshäll, ugn, spisfläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl- och frys. Här erbjuds mycket goda arbetsytor och förvaring vilket gör detta till drömplatsen för alla som gillar matlagning. Med klassiska kulörval och generösa ytor kombineras en modern och stilren känsla med praktisk komfort.

Vardagsrum

Här har vi gott om plats med en soffgrupp, soffbord och tv-möblemang. Vardagsrummet bjuder på ett härligt ljusinsläpp med hjälp av de stora fönsterpartierna som skapar en härlig och ljus atmosfär i lägenheten. På golvet vilar parkett och väggarna målade i beige kulör.

Sovrum

Vi tar oss vidare in till sovrummet där vi med enkelhet möblerar med en större säng med tillhörande sängbord och alternativt förvaringsmöbel. På golvet vilar parkett och väggarna målade i beige kulör.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja, 2018-06-28
Energikonsumtion 1447 kWh/m2 år.
Primärenergital 138

Ekonomi

Lägenhetsnummer 7872
Pris 1 595 000 kr
Avgift 3644 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. VA och värme. Tillkommer ett obligatorisk tillägg på 159kr för bredband samt 95kr för kabel-tv. Totala kostnad: 3898kr.
Andel i förening 5,39%
Andel av årsavgift 5,39%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 383 576 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Balder 6
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769620-7872
Gatuadress Vårgatan 15
Postnummer 21218
Ort MALMÖ
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Balder 6 är en äkta förening som bildades 2010. Huset byggdes 1939 och består av 18 lägenheter, 18 bostadsrätter och 3 hyresrätter. Föreningen äger marken och Stadsbostäder står som ekonomisk förvaltare.
Äger föreningen marken Ja, föreningen köpte fastigheten år 2010.
Renoveringar Kommande renoveringar:
Inga större renoveringar planerade i dagsläget. (2023/01/29)

Gjorda renoveringar:
2020 - Renovering av fasad och ytterbågar på fönster.
2020 - Plåttak
2018 - Renoverade källartrappan
2018 - OVK Besiktning
2017 - Ny el drogs in till innergården
2017 - Byte av porttelefon
2016 - Underhåll av entrédörrar
2016 - Underhåll dagvattenledningen från innergård till gatan relinades
2016 - Ventilation rensades
2015 - Byggdes ventilation i tvättstugan
2014 - Nya tvättmaskiner
2014 - Cirkulationpump installerades
2013 - Bytte termostater på alla radiatorer
2013 - Fönster målades
2010 - Spolade avloppsstammarna
1997 - Byttes elstigare
1996 - Byttes vatten- och avloppsstammar i kök samt badrum
1993 - Vattenstammar bytta
1993 - Avloppsstammar bytta
1993 - Renovering av tak
1993 - Renovering av fasad
Parkering PARKERING Det finns boendeparkering i området.
Tv och bredband TV- OCH INTERNET Anslutning för tv via Canaldigital, ett obligatoriskt tillägg om 85kr/mån läggs på avgiften för basutbudet, samt ett obligatorisk tillägg för bredband på 132 kr/mån. Kostnaderna redovisas under driftkostnader.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen GEMENSAMMA UTRYMMEN
Lummig innergård, med sol större delen av dagen, att nyttja under sommarmånaderna. Här finns även en gemensam grill att låna. Tvättstugan är belägen på markplan; utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp, en centrifug samt en mangel. I källaren finns ett förråd tillhörande lägenheten.
Övrigt FÖRENINGENS EKONOMI
En eventuell höjning kan bli aktuell om el och fjärrvärmepriserna fortsätter uppåt.

Ovanstående uppgifter är uthämtade av berörd förening, 2023/01/29. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar

Dokument

Området

Östervärn är ett delområde i norra Malmö, i stadsdelen Malmö Centrum. Utvecklingen av södra Kirseberg och Östervärn bidrar till att fläta samman Malmös östra och centrala delar. I dagsläget finns det planer att bygga ut området med över 4000 nya bostäder samt för- och grundskolor.

Närområde

I området finner vi närhet till bekvämligheter så som mindre matbutik, mindre fik och restauranger. Vi hittar även frisör, barbershop samt mindre diverse butiker. Med Värnhem runt hörnet hittar vi större utbud av shopping, fik och restauranger som erbjuder rätter med olika kulinariska smaker.

Kommunikation

På bekvämt avstånd har vi knutpunkten Värnhem där vi har förbindelser som tar oss genom hela Malmö samt ut till närliggande grannstäder. Endast någon minut bort finner vi påfarten till motorvägen som leder oss vidare till E22 mot Kalmar eller E6 mot Göteborg.

Parkering

Möjligheten att hyra garage- och parkeringsplats finns genom hela området. I området råder boendeparkering via Malmö Stad och betalparkering enligt Malmö taxa.

Räkna på ditt nya boende