VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Hyllie, Malmö

Trådgränd 11A

Högst upp i huset på Hyllie hittar ni denna nyproducerade 4:a om 112 kvm med dubbla balkonger åt två väderstreck samt med en takhöjd på ca tre meter! Brf Nära ligger centralt med allt du behöver precis utanför dörren och hela världen inom nära räckhåll. Fantastisk och ljus lägenhet med stora ytor, 3 bra sovrum, genomgående vitlaserad parkett på golven, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt separat gäst-WC .

På Hyllie finns bland mycket annat Emporia, Malmö Arena, Hyllievångsparken och Hylliebadet. Hyllie är ett av Sveriges snabbast växande företagsområde, så du kan både bo och arbeta här. Från Hyllie Station avgår flera bussar och tåg till Köpenhamn och centrala Malmö. In mot staden leder också cykelvägar som tar dig till jobbet, skolan eller stranden. Ett stenkast bort ligger Hyllievångskolan som inrymmer Iduns förskola och Malmös modernaste grundskola från förskoleklass upp till årskurs sex. Runt hörnet finner du även P-huset Hyllie och Fitness24Seven.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 112 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 9060 kr/mån
Rum 4
Våning 7 av 7
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2022
Pris 4 495 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Karin Nilsson
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 13
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Nyproduktion om 112 kvm med härlig rymd och dubbla balkonger i attraktiva Hyllie!

Utomhus
Utomhus

Planritning

Karin Nilsson

Karin Nilsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Trådgränd 11A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 112 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 7 av 7

Välkommen upp till våning sju med hiss och upplev detta hem där bekvämlighet och hög kvalitet står i fokus. En genomtänkt planlösning med ett bra ljusinsläpp, öppna sociala sällskapsytor, tre rejäla sovrum och två balkonger.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 112 kvm
Byggnadsår 2022
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX

Rum

Entré

Snyggt vitlaserat trestavsparkettgolv och vita väggar som sedan finns i resterande lägenhet. I hallen finns en rejäl klädkammare/förråd för förvaring.

Kök

Ett härligt Vedumkök med vita köksluckor och mässingsfärgade handtag som matchas perfekt till den snygga bänkskivan i laminat Ferro Graftit. Ett härligt och öppet kök med mycket rymd, för att ändå avskilja kök från vardagsrum finns kyl och frys. Från köket finns en av utgångarna till en av balkongerna.

Vardagsrum

Fantastiskt vardagsrum med mycket ljus och gott om plats till både större soffgrupp och matplats. Praktisk vägg bakom kyl och frys skärmar av kök och vardagsrum. Utgång till den andra balkongen härifrån.

Sovrummen

Alla tre sovrummen är rymliga, lättmöblerade samt har garderober. Två av sovrummen har ett härligt takfönster medan det största av de tre har utgång till balkong.

Badrum

Intill det största sovrummet finns badrummet som har tillvalet "Sinne". Helkaklat (30x60 cm)badrum med klinkergolv (15x15 cm) i en sandfärgad ton, utrustning som finns här är dusch bakom glasvägg, handfat med kommod med två lådor, handtag i krom, spegelskåp samt en bänkskiva i "white pelago marble". Spotlights i taket och bekvämligheten finns här av tvättmaskin och torktumlare. I den lilla hallen utanför badrummet finns ytterligare en garderob.

Gäst-WC

En gäst-WC i samma färger som badrummet. Här finns toalett och handfat.

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 271
Pris 4 495 000 kr utgångspris
Avgift 9060 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. värme och bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg tillkommer för bredband/tv/telefoni om ca 137 kr/mån.
Andel i förening 0,026183%

Förening

Föreningsnamn Brf Nära
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769638-0380
Gatuadress Trådgränd 2
Postnummer 21537
Ort MALMÖ
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Nära registrerades under 2019. Föreningen innehar 47 bostadsrätter och en lokal i två byggnader med sammanlagt tre trapphus. Ett trapphus med sju våningar med 30 traditionella lägenheter samt två trapphus med 17 townhouse i två-tre våningar.
Föreningen kommer att förvaltas av Riksbyggen.
Föreningens ekonomi I ekonomisk plan registrerad 2022-05-06 finns en ekonomisk prognos samt en känslighetsanalys att ta del av. Efter föreningens slutplacering av lånen har styrelsen fattat beslutet om höjning av avgiften med 22% 2022-11-01. Inga andra aviserade avgiftshöjningar.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 47
Antal lokaler 1
Parkering Gatorna utanför Brf Nära kommer tyvärr inte att vara färdigställda, utan endast provisoriska, i samband med tillträdena. Detta på grund av att kommunen planerat att påbörja färdigställandet först under våren 2023.

Riksbyggen har varit i kontakt med kommunen angående detta i ett tidigt skede, men har inte kunnat påverka detta då hela ansvaret ligger på kommunen.
Man kan ha möjlighet att hyra en p-plats i ett parkeringshus på Arenagatan i Hyllie, kontakta då P-Malmö. Föreningens medlemmar ansluts till en bilpool via M-Volvo Car Mobility vid inflyttning. Bilpoolen består av en bil och den placeras i garage tillhörande P-Malmö.

Under våren 2024 kommer ett nytt p-hus att byggas på Skrivaregatan.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till Tele2s fibernät för TV, data och tele och kostnaden för dessa är ca 137 kr/månad för bredband 100/100 mbit, ett grundutbud av tv-kanaler (TV Bas) och telefoni (Telefoni Bas).
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Ett miljörum, ett städrum, ett barnvagnsrum/rullstolsrum, ett cykelförråd samt ett orangeri/planteringsrum.
Övrigt Gruppavtal i föreningen finns för kall- och varmvatten samt el, som mäts och debiteras individuellt per hushåll.

Övrigt

Allmänt om bostaden Areakälla: Föreningens information
Mätstandard: Okänd
Balkong Två balkonger som vetter mot nordöst och sydväst.

Dokument

Området

Hyllie är ett av Malmös snabbast växande område. Bygget började runt 2008 med Malmö Arena och sedan dess har området bara växt. Hyllie beräknas ha ca 9000 bostäder och lika många arbetsplatser när området är färdigbyggt. Hyllie har hållbar stadsplanering området har utformats med fokus på klimatet och hållbara lösningar inom energi, avfall och mobilitet. Området har också gott om grönområden och parker, såsom Hyllievångsparken som började ta form i början av 2021. Parken är grön oas med möjligheter till både aktivitet och paus, men också en plats för upplevelser och möten med andra.

Närområde

Malmö Arena ligger i området och är en plats för sport- och underhållningsarrangemang, den är hemmarena för Malmö Redhawks ishockeylag och Eurovision song contest 2024 kommer hållas här i maj 2024. Dessutom finns Emporia i området, som är ett av Nordens största köpcentrum, som lockar med en variationsrik shoppingupplevelse. I området finns även Malmömässan som anordnar mässor, utställningar, evenemang och konferenser. Även ett flertal gym och Hylliebadet finns i området. Under 2023 öppnades LEAP Fly & Padel Center i Hyllie som erbjuder flygning i en vindtunnel, padel och en restaurang.

Under våren 2021 så öppnade även City Gross på Hyllie allé och om du inte vill in och trängas på de stora matbutikerna så finns det även ett bra utbud av mindre närbutiker i området.

Kommunikation

En av de stora fördelarna med Hyllie, som gjort att området växt i popularitet, är dess fantastiska pendlingsmöjligheter. Med sitt strategiska läge nära Malmö centralstation och Köpenhamns flygplats, är Hyllie ett nav för pendlare och resenärer.

Räkna på ditt nya boende