VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Hyllie, Malmö

Trådgränd 11A

Bli den första att flytta in i denna nyproducerade 4:a om 112 kvm högst upp i huset på Hyllie med dubbla balkonger åt två väderstreck samt med en takhöjd på ca tre meter! Brf Nära ligger centralt med allt du behöver precis utanför dörren och hela världen inom nära räckhåll. Fantastisk lägenhet med rymd, stora ytor och med en härlig vitlaserad parkett.

Lägenheten är för närvarande under byggnation av Riksbyggen och är klar för inflyttning under oktober. Den säljs på ritning vilket innebär att någon visning inte är möjlig.

På Hyllie finns bland mycket annat Emporia, Malmö Arena, Hyllievångsparken och Hylliebadet. Hyllie är ett av Sveriges snabbast växande företagsområde, så du kan både bo och arbeta här. Från Hyllie Station avgår flera bussar och tåg till Köpenhamn och centrala Malmö. In mot staden leder också cykelvägar som tar dig till jobbet, skolan eller stranden. Ett stenkast bort ligger Hyllievångskolan som inrymmer Iduns förskola och Malmös modernaste grundskola från förskoleklass upp till årskurs sex. Runt hörnet finner du även P-huset Hyllie och Fitness24Seven.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 112 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 7426 kr/mån
Rum 4
Våning 7 av 7
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2022
Pris 4 995 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Christina Ovallius
Fastighetsmäklare
0708-25 63 19
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Nyproducerat townhouse om 112 kvm med dubbla balkonger i attraktiva Hyllie!

Utomhus

Utomhus
Utomhus

Planritning

Christina Ovallius

Christina Ovallius

Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Trådgränd 11A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 112 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Välkommen upp till våning sju med hiss och upplev detta hem där bekvämlighet och hög kvalitet står i fokus. En genomtänkt planlösning med ett bra ljusinsläpp, öppna sociala sällskapsytor, tre rejäla sovrum och två balkonger.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 112 kvm
Byggnadsår 2022
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX

Rum

Entré

Snyggt vitlaserat trestavsparkettgolv och vita väggar som sedan finns i resterande lägenhet. I hallen finns en rejäl klädkammare för förvaring samt en extra garderob.

Kök

Ett härligt Vedumkök med vita köksluckor och mässingsfärgade handtag som matchas perfekt till den snygga bänkskivan i laminat Ferro Graftit. Ett härligt och öppet kök med mycket rymd, för att ändå avskilja kök från vardagsrum finns kyl och frys. Från köket finns en av utgångarna till en av balkongerna.

Vardagsrum

Fantastiskt vardagsrum med mycket ljus och gott om plats till både större soffgrupp och matplats. Praktisk vägg bakom kyl och frys skärmar av kök och vardagsrum. Utgång till den andra balkongen härifrån.

Sovrummen

Alla tre sovrummen är rymliga, lättmöblerade samt har garderober. Två av sovrummen har ett härligt takfönster medan det största av de tre har utgång till balkong.

Badrum

Intill det största sovrummet finns badrummet som har tillvalet "Sinne". Helkaklat (30x60 cm)badrum med klinkergolv (15x15 cm) i en sandfärgad ton, utrustning som finns här är dusch bakom glasvägg, handfat med kommod med två lådor, handtag i krom, spegelskåp samt en bänkskiva i "white pelago marble". Spotlights i taket och bekvämligheten finns här av tvättmaskin och torktumlare.

Gäst-WC

En gäst-WC i samma färger som badrummet. Här finns toalett och handfat.

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 271
Pris 4 995 000 kr utgångspris
Avgift 7426 kr/mån
Kommentar inkl. värme och bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg tillkommer för bredband/tv/telefoni om ca 137 kr/mån.
Andel i förening 0,026183%

Förening

Föreningsnamn Brf Nära
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769638-0380
Gatuadress Trådgränd 2
Postnummer 21537
Ort MALMÖ
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Nära registrerades under 2019. Föreningen innehar 47 bostadsrätter och en lokal i två byggnader med sammanlagt tre trapphus. Ett trapphus med sju våningar med 30 traditionella lägenheter samt två trapphus med 17 townhouse i två-tre våningar.
Föreningen kommer att förvaltas av Riksbyggen.
Antal lägenheter 47
Antal lokaler 1
Parkering Gatorna utanför Brf Nära kommer tyvärr inte att vara färdigställda, utan endast provisoriska, i samband med tillträdena. Detta på grund av att kommunen planerat att påbörja färdigställandet först under våren 2023. Riksbyggen har varit i kontakt med kommunen angående detta i ett tidigt skede, men har inte kunnat påverka detta då hela ansvaret ligger på kommunen. Man kan ha möjlighet att hyra en p-plats i ett parkeringshus på Arenagatan i Hyllie, kontakta då Riksbyggen. Föreningens medlemmar ansluts till en bilpool via M-Volvo Car Mobility vid inflyttning. Bilpoolen består av en bil och den placeras i garage tillhörande P-Malmö.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till Tele2s fibernät för TV, data och tele och kostnaden för dessa är ca 137 kr/månad för bredband 100/100 mbit, ett grundutbud av tv-kanaler (TV Bas) och telefoni (Telefoni Bas).
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Gemensamma utrymmen Ett miljörum, ett städrum, ett barnvagnsrum/rullstolsrum, ett cykelförråd samt ett orangeri/planteringsrum.
Övrigt Gruppavtal i föreningen finns för kall- och varmvatten samt el, som mäts och debiteras individuellt per hushåll.

Övrigt

Allmänt om bostaden Areakälla: Föreningens information Mätstandard: Okänd Säljaren kommer att disponera över ett källarförråd
Balkong Två balkonger som vetter mot nordöst och sydväst.

Dokument

Området

Hyllie är ett av Malmös snabbast växande område. Bygget började runt 2008 med Malmö Arena och sedan dess har området bara växt. Hyllie beräknas ha ca 9000 bostäder och lika många arbetsplatser när området är färdigbyggt. Hyllie har verkligen allt du kan önska. Vill du få en konsert- eller sportupplevelse så tar du dig till Malmö Arena. Vill du istället få upp pulsen med träning så finner du ett stort utbud av gym, padelcenter, badhus etc.

Närområde

I Hyllie finns ett väldigt stort utbud av närservice av butiker. Du har självklart Emporia som granne med allt från klädbutiker till livsmedelsbutiker. Under våren 2021 så öppnade även City Gross på Hyllie allé. Vill du inte in och trängas på de stora matbutikerna så finns det även ett bra utbud av mindre närbutiker i området.

Kommunikation

En av de stora fördelarna med Hyllie, som gjort att området växt i popularitet, är dess fantastiska pendlingsmöjligheter. Från Hyllie C tar du dig till Malmö C på bara ett par minuter. I Hyllie bor många som pendlar dagligen till Köpenhamn och med tåget tar det bara ca 30 minuter.

Räkna på ditt nya boende