Triangeln/Rådmansvången, Malmö

S:t Johannesgatan 3L

På bästa Cityläget kan vi nu presentera denna moderna och unika bostad med egen ingång. Ett tillfälle som sällan ges! Adressen är S:t Johannesgatan 3L och bostaden är belägen på föreningens gemensamma gård, tre våningar upp, med egen ingång och med radhuskänsla. Omgivet av grönska och hus som stänger city-pulsen ute. Husen byggdes 2012 och bostaden genomsyras av modernitet, yteffektiv och innovativ planlösning med en öppen social yta mellan kök och vardagsrum, en halva med platsbyggd sittbänk som är perfekt utformad för långbord när rusket utanför tränger sig på. Den så kallade halvan har ett stort panoramafönster som vetter mot ditt eget atrium och varifrån du når den gedigna takterrassen.
Sovrummet ligger privat i nedre änden av bostaden, vägg i vägg med badrummet och i anslutning till den mindre halvan där tvättmaskin och torktumlare står. Detta är en bostad med moderna materialval, genomgående ljusa släta väggar, parkettgolv och mer därtill!

Vill du bo i en stabil och attraktiv förening, med närhet till shopping, City-tunnel, busskommunikation och allt vardagen kräver - är detta bostaden för dig! Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer info!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 54 kvm
Avgift 3128 kr/mån
Rum 2
Våning 3
Hiss Ja
Byggnadsår 2012
Pris 3 295 000 kr Föreslagen budstart

Ansvarig mäklare
Jennifer Johansson
Fastighetsmäklare / Partner
0731-54 28 08
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Modern tvåa med takterass & atrium mitt i City!

Triangeln Station Friisgatan Friisgatan. St johannes kyrka Triangeln köpcentrum Jennifer fr†gor

Triangeln Station
Triangeln Station
Friisgatan
Friisgatan
Friisgatan. St johannes kyrka
Friisgatan. St johannes kyrka
Triangeln köpcentrum
Triangeln köpcentrum
Jennifer fr†gor
Jennifer fr†gor

Planritning

Planritning
Planritning
Takterass
Takterass
Alternativ Planlösning
Alternativ Planlösning
Jennifer Johansson

Jennifer Johansson

Fastighetsmäklare / Partner

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

S:t Johannesgatan 3L

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 54 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Entré via S:t Johannesgatan och hiss till den gemensamma gårdsmiljön där bostaden är belägen.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 54 kvm
Byggnadsår 2012
Ventilation Mekanisk till- och frånluft (återv)

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2016-12-02
Energikonsumtion 16803 kWh/m2 år.
Primärenergital 91

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1036
Pris 3 295 000 kr Föreslagen budstart
Avgift 3128 kr/mån
Kommentar inkl. värme, VA och bostadsrättstillägg. Tillkommer en obligatoriskt kostnad för bredband, kabel-tv och telefoni om 229 kronor/månad. Total månadskostnad är 3 357 kr.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,7854%

Förening

Föreningsnamn Brf Kaninen 33
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769624-4388
Gatuadress S:t Johannesgatan 3L
Postnummer 21146
Ort MALMÖ
Epostadress styrelsen@kaninen33.se
Hemsida https://www.kaninen33.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Ansökan in/utträde Fastum Kundsupport
Allmänt om föreningen Brf Kaninen 33 bildades 2012 och är belägen på S:t Johannesgatan 3 A - M på Rådmansvången i Malmö. Föreningens fastighet består av flerbostadshus om 5/6 våningar med 93 lägenheter och 0 lokaler. Fastighetens byggnader är uppförda 2013 av NCC Boende AB. Alla lägenheter har ett lägenhetsförråd de flesta avdelade med rutnät.
Ekonomisk förvaltare: Fastum
Föreningens ekonomi Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget.
Äger föreningen marken Nej
Antal lägenheter 93
Renoveringar Inga renoveringar är planerade i dagsläget.
Parkering Föreningen har inga egna garage- eller parkeringsplatser. Finns dock många parkeringsplatser i området. I garaget, Triangelns köpcentra, som är beläget under föreningen finns möjlighet att hyra garageplats för personbil och MC, dock inga fasta platser. Därifrån går en hiss direkt upp till gårdsplanen och en annan går ända upp till vån. 8 i trappa A. För mer information kontakta: https://www.pmalmo.se/
Tv och bredband Föreningen är ansluten via fiberkabel till TV, telefon, internet bredband 10/10 och Telia Triple Play. Detta är obligatoriskt kostnad som tillkommer på månadsavin.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats Brf Kaninen 33 har även tillsammans med Brf Kaninen 31 en vacker innergård med vackra planteringar och sol större delen av dagen. Hissar finns i alla trapphus. Två takterrasser finns till medlemmarnas förfogande, båda saknar toalett. Den mindre solterrassen är belägen på våning 8 ingång trappa A, ingen typ av grillning är tillåten. På den större terrassen, beläggen i höghuset våning 7 samt på gården är grillning tillåten. Med ingångar från gården finns cykelrum och miljörum.
Gemensamma utrymmen Gästlägenhet med pentry, WC och dusch är belägen omedelbart till höger när man kommer in på gården från hissarna. Denna kan nyttjas av föreningens medlemmar till en mindre kostnad och bokas via föreningens hemsida.
Övrigt Fastigheten, som är tredimensionell och ligger på taket på Triangelns köpcentra är en av Malmös centralast belägna fastigheter med buss- flygbuss- och järnvägsstation utanför på torget. Med flygbuss till Sturup tar det 33 minuter. Med tåget till Kastrup tar det 19 minuter och till Köpenhamn Central 32 minuter.

För mer information, se föreningens hemsida: www.kaninen33.se

Samtliga uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Övrigt

Balkong/uteplats Takterass och atrium/uteplats.

Dokument

Området

Triangeln/Rådmansvången är ett bostads- och affärsområde och tillhör stadsdelen Centrum i Malmö. Området har genomgått stora förändring över åren senast under tidigt 2010-talet när man byggde ut köpcentret, byggde fler bostäder samt invigde Citytunneln. Triangeln är ett historisk område som nämns tillbaka till 1600-talet och fungerat som en knutpunkt till Malmö sedan tidigt 80-tal. På Triangeltorget har vi ena ändan av "gågatan" som sträcker sig Stortorget och var vi hittar stort utbud av shopping, nöjen, fik och flertalet restauranger.

Närområde

På Triangeln/Rådmansvången har man alltid bekvämt avstånd till vad man än ska behöva. Vi finner flertalet matbutiker, kaféer och restauranger i området som erbjuder stor variation av maträtter av olika kulinariska smaker. Ett ställe att rekommendera att testa är 400° på hörnet till Södra Skolgatan som serverar fenomenala stenugnsbakade pizzor. Vi har Triangelns köpcentrum som erbjuder över strax under 100 butiker och restauranger.

Kommunikation

Vi har väldigt goda förbindelser med kommunal transport i området. Station Triangeln är en knutpunkt för många av Malmös stadsbussar samt tåg som på mindre än 5 minuter antingen tar oss till Malmö C eller Hyllie. Med det centrala läget som Triangeln har är cykeln ett smart och snabbt alternativ för transport runt Malmö.

Parkering

Möjligheten att hyra garage- och parkeringsplats finns genom hela området. I området råder boendeparkering via Malmö Stad och betalparkering enligt Malmö taxa.

Övrigt

I området finner vi flertalet läroverk för alla åldrar i form av förskolor, grundskolor, gymnasium och även högskolor. På ett bekvämt avstånd hittar vi Pildammsparken där vi hittar härliga promenad- och motionsspår samt utegym.

Räkna på ditt nya boende