Hyllie, MALMÖ

Sivs gränd 3A

Nu ges tillfälle att flytta in i denna genomgående tvåa i populära Brf Navet! Lägenheten stod klar för inflytt 2021 och håller en väldigt hög standard. Här får man en optimal planlösning med rymligt vardagsrum med öppen planlösning in till köket, ett stort sovrum samt badrum med tvättmöjligheter. Här får man en mindre privat balkong i lägenheten och en kombinerad balkong/entré, vilket gör att bostaden ger en välkomnande känsla med egen ingång från loftgången. I Brf Navet får man som pricken över i:et tre takterrasser att nyttja som medlem!

Detta är en kommande försäljning, kontakta mäklaren för mer information.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 55 kvm
Avgift 3349 kr/mån
Rum 2
Våning 3 av 6
Hiss Ja
Byggnadsår 2020
Pris 2 395 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Henrik Karlsson
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Fantastiskt tvåa i populära Brf Navet på Hyllie!

Snart-har

Snart-har
Snart-har

Planritning

Henrik Karlsson

Henrik Karlsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Sivs gränd 3A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 55 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 55 kvm
Byggnadsår 2020
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk, typ FTX

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2021-04-09
Primärenergital 58

Ekonomi

Lägenhetsnummer 302491001-0335
Pris 2 395 000 kr utgångspris
Avgift 3349 kr/mån
Kommentar Inkl värme, VA, kabel-tv
Andel i förening 1,05869%
Andel av årsavgift 1,05869%

Förening

Föreningsnamn Brf Navet i Hyllie
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769636-1208
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Navet registrerades 2018. Huset har tre trapphus med sammanlagt 86 lägenheter och en lokal. Bostadshusen byggdes med Riksbyggen som byggherre och de sköter även förvaltningen i föreningen. Adresserna tillhörande fastigheten är Atles gata 3A-B, 5, 7A-D, Hyllie Allé 24A-C, Sivs Gränd 1A-C, 3A-b, 5A-E.

Föreningen tillämpar gemensam el och har individuella mätare i respektive lgh.
Föreningens ekonomi Inga planerade höjningar finns i dagsläget.
Äger föreningen marken Ja.
Antal lägenheter 86
Antal lokaler 1
Renoveringar Inga planerade renoveringar i dagsläget
Parkering Föreningen förfogar inte över några parkeringsplatser. Parkeringsplatser i närbelägna parkeringshus tillhandahålls av P-Malmö, kösystem tillämpas. Kontakta P-Malmö för mer information.
Tv och bredband Anslutna till TV, Data, tele via Comhems fibernät.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Gårdsplats Innergården håller på att växa fram och kommer så småningom att bli en grönskande oas med sittplatser, mysiga pergolor och en naturlig samlingsplats.
Gemensamma utrymmen Föreningen har ett gemensamt miljörum, en gemensamhetslokal, 2 takterrasser, cykelrum, barnvagnsrum och rullstolsförråd/laddningsförråd.
Övrigt Ovanstående information är inhämtad från den ekonomiska planen och https://www.riksbyggen.se/navet/ samt säljaren 2022-03-22. Spekulanter uppmanas att noga läsa igenom informationen och hänvisar för ytterligare frågor till föreningen.

Övrigt

Allmänt om bostaden Areakälla: Föreningens information Mätstandard: Okänd Säljaren disponerar i dagsläget över: Källarförråd.

Dokument

Området

Hyllie är ett av Malmös snabbast växande område. Bygget började runt 2008 med Malmö Arena och sedan dess har området bara växt. Hyllie beräknas ha ca 9000 bostäder och lika många arbetsplatser när området är färdigbyggt. Hyllie har verkligen allt du kan önska. Vill du få en konsert- eller sportupplevelse så tar du dig till Malmö Arena. Vill du istället få upp pulsen med träning så finner du ett stort utbud av gym, padelcenter, badhus etc.

Närområde

I Hyllie finns ett väldigt stort utbud av närservice av butiker. Du har självklart Emporia som granne med allt från klädbutiker till livsmedelsbutiker. Under våren 2021 så öppnade även City Gross på Hyllie allé. Vill du inte in och trängas på de stora matbutikerna så finns det även ett bra utbud av mindre närbutiker i området.

Kommunikation

En av de stora fördelarna med Hyllie, som gjort att området växt i popularitet, är dess fantastiska pendlingsmöjligheter. Från Hyllie C tar du dig till Malmö C på bara ett par minuter. I Hyllie bor många som pendlar dagligen till Köpenhamn och med tåget tar det bara ca 30 minuter.

Räkna på ditt nya boende