VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Bulltofta, MALMÖ

Sallerupsvägen 220

Nu finns chansen att förvärva denna gavellägenhet i nya området på Bulltofta. Här erbjuds inget mindre än ett modernt och stilrent kök, genomgående parkettgolv samt välplanerade rum. Lägenheten erbjuder även goda sociala ytor med hjälp av den öppna planlösningen som bjuder in till härliga tillställningar med vänner och familj. Fastigheten byggdes helt nyligen 2019 och bjuder på hög standard.

Här bor du med närhet till Bulltoftaparken där vi gärna tar en promenad med hunden eller spelar minigolf med barnen, handelsområden som underlättar vardagen samt flertalet skolor och förskolor - perfekt för familjen! För pendlaren har vi närhet till goda busskommunikationer som tar dig både in och ut från stan på nolltid.
Varmt välkomna att höra av ert intresse!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 52 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4541 kr/mån
Rum 2
Våning 2 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2019
Pris 1 995 000 kr

Ansvarig mäklare
Varo Dalawy
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 15
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
William Dam
Reg. Fastighetsmäklare
0766-455727
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Stilren tvåa i populära Bulltofta

Varo Dalawy

Varo Dalawy

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Sallerupsvägen 220

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 52 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 52 kvm
Byggnadsår 2019
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till- och frånluft (återv)

Rum

Entré/Hall

Välkomna in till denna stilrena tvåa där vi bemöts av ett gott ljusinsläpp samt gott om avhängningsmöjligheter. På golvet vid entrén tar ett praktiskt och fint grått klinkergolv emot, detta följs åt av ekparkett som löper vidare ut i hallen och in mot resterande del av lägenheten.

Kök

Vidare in i lägenheten möts vi av köket som har en modern och stilren skåpsinredning i vitt. Vi finner goda arbetsytor såväl som sociala ytor. Utrustningen består av kyl/frys, köksfläkt, inbyggnadsugn, induktionshäll samt integrerad diskmaskin.

Vardagsrum

Med hjälp av den öppna planlösningen tar vi oss direkt från köket in till lägenhetens hjärta, vardagsrummet. Här finner vi goda ytor för soffmöblemang samt matbord för 4-6 personer. Även här finner vi ett rikligt ljusinsläpp genom generösa fönsterpartier.

Sovrum

Sovrummet är av rymlig storlek och här finns även plats för större säng. Sovrummet har dessutom en skjutdörrsgarderob med goda förvaringsmöjligheter.

Badrum

Stilrent och helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och grått klinker på golvet. Utrustningen består av wc, handfat med kommod, spegelskåp och dusch med glasväggar.

Balkong

Från vardagsrummet tar vi oss ut till den rymliga inglasade balkongen. Här möblerar vi med enkelhet loungegrupp där vi gärna spenderar sommarkvällarna med familjen.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2021-03-04
Energikonsumtion 4032 kWh/m2 år.
Primärenergital 68

Ekonomi

Lägenhetsnummer 3211
Pris 1 995 000 kr
Avgift 4541 kr/mån
Kommentar till avgiften I månadsavgiften ingår värme, kallvatten och bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg om 165 kr/månad tillkommer för TV, bredband och IP-telefoni. Föreningen har individuell mätning av varmvatten och hushållsel, hushållen debiteras efter förbrukning kvartalsvis.
Andel i förening 0,6276%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 671 319 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Startfältet
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769635-9905
Gatuadress Sallerupsvägen 216A
Postnummer 21244
Ort MALMÖ
Epostadress lars.brossing@midroc.se
Hemsida https://www.brfstartfaltet.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen Startfältet bildades 2018 med inflyttning etappvis med start i första halvan av 2019. Brf Startfältet består av 128 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningen äger marken. Den ekonomiska förvaltningen sköts av BoNea.
Föreningens ekonomi Inga nya avgiftsförändringar finns planerade i dagsläget
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 128
Renoveringar Huset byggdes 2019. Inga underhållsinsatser är planerade de närmaste 2 åren.
Parkering Föreningen har 81 platser reserverade i det närbelägna parkeringshuset på Carl Flormansgatan. Parkeringsplats kan hyras till en kostnad om ca 700 kr/månad beroende på plats. Garageplats med tillgång till laddning kostar 1000 kr/månad. Det finns därtill 29 gemensamma besöksparkeringar samt två handikappsparkeringar.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till TV (digitalt grundutbud), bredband (250/250) och telefoni (Bas) via Telenor. Möjlighet finns att uppgradera till ett större TV-utbud eller högre hastighet.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats Den grönskande innergården med fruktträd och planteringar ger ett gemensamt uterum för de boende i kvarteret. Här hittar man flera olika sittplatser, några under tak och det finns gott om plats för lek och långa härliga grillkvällar. För att förstärka det gröna och frodiga är miljöhusen försedda med vackra sedumtak och de olika huskropparna binds samman av glasväggar täckta med klätterväxter.
Gemensamma utrymmen Barnvagnsrum finns i trapphusen. Det finns även ett cykelgarage i föreningen.
Övrigt Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening (2022-08-29) samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

För mer information besök gärna föreningens hemsida på www.brfstartfaltet.se

Dokument

Området

Bulltofta är ett delområde beläget i Kirseberg i Malmö och bostäderna består till mesta dels av parhus och kedjehus. 1923 anlades Malmös flygplats (Bulltofta flygplats) som låg här fram tills 1972. I västra delen finner vi bostadsområde och västra delen består utav mindre industri och företagsområde.

Närområde

Från Bulltofta har man promenadavstånd till centrala Kirseberg där vi finner matbutik, vårdcentral, frisör, vårdcentral samt flertalet restauranger med olika kulinariska bakgrunder.

Kommunikation

I norra delen av området längst Vattenverksvägen finner vi stadsbusslinjerna 31 och 34 som tar går mellan Lindängen och mellersta Hamnen, alternativt mellan handelsområdet Stora Bernstorp och Sibbarp.

Parkering

Till största del råder fri parkering i området.

Övrigt

Söder om bostadsområdet hittar vi förskolan Mölletofta Förskola samt Mölletoftaskolan som huserar ca 100 elever i årskurserna F-3.
I norra delen ligger Kirseberg sporthall
På andra sidan inre ringvägen hittar vi Bulltofta rekreationsområde som är erbjuder vackert grönområde med motions- och promenadspår. Vi har även Bulltofta motionscenter som erbjuder gymanläggning, padel och tennis banor att hyra.

Räkna på ditt nya boende