VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Husie, MALMÖ

Pysslinggatan 50

Nu finns chansen att förvärva denna fantastiska trea i det populära området Husie. Här erbjuds inget mindre än ett modernt och stilrent kök, genomgående parkettgolv samt välplanerade rum. Lägenheten erbjuder även goda sociala ytor med hjälp av den öppna planlösningen som bjuder in till härliga tillställningar med vänner och familj. Inte nog med det så ska vi inte missa den enastående balkongen som vetter ut mot öst där vi gärna spenderar sommarkvällarna.

Närområdet är ett av Malmös mest populära bostadsområden och erbjuder ett mycket grönt och naturskönt område. Kommunikationerna är mycket goda, härifrån tar du dig till övriga delar av Malmö och Lund samt Köpenhamn mycket enkelt. Parker, promenadstråk, golfbanor och cykelvägar i området och närhet till såväl centrala Malmö som Bokskogen. Flera populära och bra skolor och dagis gör detta område mycket barnvänligt. Här finns något för alla!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 91.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5516 kr/mån
Rum 3
Våning 2 av 2
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1993
Pris 2 395 000 kr

Ansvarig mäklare
Varo Dalawy
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 15
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Cajsa Börjesson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Stilren 3:a i populära Husie

Lekplats 2

Lekplats 2
Lekplats 2

Planritning

Varo Dalawy

Varo Dalawy

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Pysslinggatan 50

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 91.5 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 91.5 kvm
Byggnadsår 1993
Uppvärmning Naturgas, stadsgas
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)

Rum

Hall

Från markplan tar vi oss in i bostadens hall och möts direkt av sobert grå väggar och på golvet ligger ett vackert och praktiskt klinkergolv. Redan här ges ett smakprov på bostadens hus-känsla, stora ljusinsläpp och genomtänkta planlösning. Här finns avhängningsmöjligheter för såväl jackor som skor samt en garderob för ytterligare förvaring. En trappa tar oss vidare upp till andra våningen.

Sovrum 1

På andra våningen slås man av bostadens öppna och generösa ytor och stora ljusinsläpp. Inne i det rymliga och luftiga sovrummet finner vi ljusa kulörer och det stora fönstret mot omgivningens trädgårdar gör detta sovrummet till en lugn och mysig plats, perfekt för vila och återhämtning! Här finns gott om utrymme för sovrumsmöblemang samt förvaring.

Badrum

Det fräscha och rymliga badrummet går i samma stil och kulörval som resten av bostaden. Helkaklat i stilrent vitt med matchande golv. Utöver WC och handfat med förvaring så inrymmer badrummet dessutom badkar med dusch samt handdukstork och plats för ytterligare förvaring. Sovrummet är inrett med vitmålade väggar och golv i ek.

Vardagsrum

Via den välkomnande och öppna planlösningen öppnar det rymliga och ljusa vardagsrummet upp sig! Här matchas vackra parkettgolv med sobra väggar! Stora fönster i flera väderstreck ger ett optimalt ljusinsläpp till detta vackra rum.

Balkong

Vidare tar vi oss till den insynsskyddade balkongen som vetter mot österläge. Här finns gott om plats för utemöbler, odling och solstol.

Sovrum 2

Bostadens andra sovrum befinner sig intill vardagsrummet. Med stort fönster mot den lugna omgivningen erbjuder även detta sovrum stort ljusinsläpp, vackra golv och ljusa väggar. Gott om plats för dubbelsäng samt förvaring!

Kök

Via den öppna planlösningen binds vardagsrum och kök samman vilket skapar stora sociala ytor. Det eleganta köket från 2018 är fullt utrustat med ljusgrå skåpinredning i kombination modernt bistro-kakel och mörk bänkskiva. Vitvaror som spis med induktionshäll och ugn och mikro i arbetshöjd, fläkt, integrerad diskmaskin och side-by-side kyl/frys. Här erbjuds mycket goda arbetsytor och förvaring vilket gör detta till drömplatsen för alla som gillar matlagning! Med klassiska kulörval och generösa ytor kombineras en modern och stilren känsla med praktisk komfort. Köket inrymmer även en större matplats med utsikt över omgivningen.

Grovkök

I direkt anslutning till köket finner vi den välplanerade tvättstugan med såväl tvättmaskin som torktumlare, vask och förvaring. Här inne finns också gaspannan.

Klädkammare

Lägenheten har dessutom en klädkammare med optimal och rymlig förvaring i nära anslutning till både sovrum och badrum.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2020-05-05
Energikonsumtion 346 kWh/m2 år.
Primärenergital 90

Ekonomi

Lägenhetsnummer 21-2302-2-74-8
Pris 2 395 000 kr
Avgift 5516 kr/mån
Kommentar till avgiften I grundavgiften ingår kallvatten, digitala TV utbudet från Tele2, bostadsrättstillägg samt en plats i carport för bilen och ett förråd. El debiteras direkt till bostadsrätts-innehavaren som själv ansvarar för sitt abonnemang till elbolag, likadant gäller gas-abonnemanget till värmen i lägenheten. Det tillkommer kostnad efter egen förbrukning av värme samt varmvatten via gaspannan. 1500:-/månad för uppvärmningen och elen som är baserat på snittkostnad.
Andel i förening 1,7714%
Andel av årsavgift 1,7714%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 865 695 kr

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Siktet
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716439-4392
Gatuadress Ellenborgsvägen 125
Postnummer 21238
Ort MALMÖ
Hemsida http://www.hsb.se/malmo/siktet/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen HSB Brf Siktet är en äkta förening där byggnaderna färdigställdes 1993 och innehåller 78 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Föreningen upplåter dessutom en lokal med hyresrätt. Föreningen äger även marken. För den ekonomiska förvaltningen svarar HSB.
Föreningens ekonomi I dagsläget finns det inga planerade höjningar av årsavgiften.
Äger föreningen marken Ja.
Antal lägenheter 78
Antal hyresrätter 1
Antal lokaler 1
Renoveringar PLANERADE RENOVERINGAR
2022 - Carportarna kommer att få ny asfalt

UTFÖRDA RENOVERINGAR
Föreningen utför kontinuerligt löpande underhåll där behovet finns.
2020 - Utbyte av förråds- och ytterdörrar
2018 - Spolning av stammar
2017 - Tvättat tak
2015 - Målning av fasader
2014 - Nya gaspannor
Parkering En carportplats ingår till varje bostadsrätt.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till kabel-TV via Tele 2. Deras basutbud av kanaler ingår i avgiften. För bredbandsanslutning sköter varje hushåll enskilt. Fiber via ComHem eller HSB Bolina.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Ett stort förrådsutrymme samt carportplats ingår i avgiften. I föreningen finns även en föreningslokal att hyra för ca 200kr/dag samt miljöhus med sopsortering. Vackra gemensamma grönytor med lekplatser och utrymme för umgänge.
Övrigt Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen.

För mer information se föreningens hemsida: www.brfsiktet.se

Dokument

Området

Husie är en stadsdel i stadsområdet Öster i Malmö. Stadsdelen är ett av Malmös största utvecklingsområden där man dem senaste åren har sett stor tillväxt av nya områden som bland annat Gyllins trädgård och Bulltofta Friluftsstad.

Närområde

I Husie finner vi shoppingcenter så som Jägersro center samt mindre matbutiker och livs. Vi har stort utbud av både mindre affärer samt stora kedjor.

Kommunikation

I Husie finner vi flertalet stadsbusslinjer som man kan ta samt finns några hållplatser som erbjuder regionsbussar som snabbt tar oss in till centrum alternativt ut till våra grannstäder. Vi finner flertalet påfarter till både Inre och Yttre ringvägen vilket möjliggör snabb förbindelse till bland annat Lund och Helsingborg.

Parkering

Beroende på vilket området i Husie man befinner sig så finns det olika parkeringsmöjligheter. Till stor del råder fortfarande fri parkering.

Övrigt

Husie består utav flertalet områden som alla erbjuder stort utbud av förskolor, grundskolor samt gymnasieskolor.

Räkna på ditt nya boende