Visningar

Boka visning
Husie, MALMÖ

Prunusgatan 22

FÖRHANDSVISNING SÖNDAG 12/3 kl 14:15-14:45

Nu kan vi stolt presentera denna charmiga fyrarummare som är belägen på ett lugnt läge i familjevänligt kvarter. Den spännande planlösningen i etage fördelar rummen på två våningsplan och erbjuder såväl ett enastående ljusinsläpp, rymliga rum, 3 sovrum samt mysiga ytor där ni kan skapa den trivsamma läshörnan eller hemmakontoret. Här erbjuds lyxen att ha ett stort helkaklat badrum med dusch och egna tvättmöjligheter. Föreningens gemensamma trädgård med stora gräsytor bidrar till den trivsamma villakänslan och fri parkeringsplats finns på gårdsplanen.

I Husie bor du nära skolor och förskolor samt massor av natur. Bara ett stenkast bort hittar du handelsområdet Toftanäs och Jägersro centrum. Här bor du utmärkt med goda busskommunikationer samt ringvägarna i närheten som tar dig till kranskommunerna på nolltid! Detta är en bostad som måste besökas!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 110 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 7454 kr/mån
Rum 4
Våning 2 av 3
Hiss Nej
Byggnadsår 1937
Pris 1 695 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Katarina Bajric
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 20
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Charmig fyrarummare i barnvänligt område!

Husie mosse Lekplats 2

Husie mosse
Husie mosse
Lekplats 2
Lekplats 2

Planritning

Katarina Bajric

Katarina Bajric

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Prunusgatan 22

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 110 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 110 kvm
Byggnadsår 1937
Uppvärmning Värmepump luft/vatten (el)
Ventilation Självdrag

Rum

Hall

Vi tar oss in i lägenheten och möts av en ljus hall med goda förvaringsmöjligheter med hjälp av hatthylla samt platsbyggd garderob.

WC

Intill hallen finner vi gäst-WC:n som är inredd i ljus kakel på väggarna och grått klinker på golvet. Gäst-WC:n är utrustad med vask, spegel, skåp samt toalettstol.

Sovrum

Till vänster i hallen tar vi oss vidare in till det första sovrummet. Ett generöst rum med vackert ljusinsläpp. Tillsammans med sovrummets blåa harmoniska väggar och ett vackert brädgolv som klär golvet kan man finna en hemtrevlig känsla och ro. Här möblerar vi en säng med tillhörande sängbord alternativt som ett hemma kontor.

Vardagsrum

Vi tar oss vidare in till det väl tilltagna vardagsrummet där vi har vitmålade väggar i kombination med det tidstypiska brädgolvet. De stora fönsterpartierna bjuder in till ett härligt ljusinsläpp. Här har vi gott om plats för en större soffgrupp, soffbord och tv-möblemang.

Kök

Från vardagsrummet når vi därefter köket där inredningen bär vackra vita luckor. Vi har goda förvaringsmöjligheter med hjälp av över- och underskåp. Köket är dessutom utrustat med en stor praktisk arbetsbänk i laminat, spis, ugn, fläkt, inbyggd mikro, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. I det rymliga köket finns dessutom plats för en matgrupp.

Allrum

Vi tar trappan upp till andra våningen och möts av allrummet med vitmålade väggar och vackert enhetligt parkettgolv. Här får vi plats med en soffgrupp och tv-möblemang som bjuder in till härliga mellokvällar med vänner och familj.

Badrum

Badrummet på andra våningen är inredd i vita väggar samt en vit helkaklad dusch i kombination med klinker i en naturnära kulör. Badrummet är utrustat med toalett, handfat, spegelskåp och dusch. Här finner vi även egna tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum

Från allrummet når vi det första generösa sovrummet på andra våningen som bjuder på det genomgående parkettgolvet i ek och väggar i gråa toner. I detta rum finns stora förvaringsmöjligheter samt plats för en större säng och skrivbord.

Sovrum

I bostadens sista sovrum vilar det samma genomgående parkettgolv i ek som samspelar sig väl med de vitmålade väggarna. Ett rum som lämpar sig både som ett barnrum där vi inreder med säng, skrivbord, förvaringsmöbler samt lekhörna.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2020-03-29
Primärenergital 153

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1101
Pris 1 695 000 kr utgångspris
Avgift 7454 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl. värme på första plan, VA, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg. Ägaren av bostadsrätten får själv bekosta värmen på andra våningen.
Andel i förening 29,23%
Andel av årsavgift 29,23%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 1 033 853 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Anno 1937
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769613-7699
Gatuadress Prunusgatan 22
Postnummer 21232
Ort MALMÖ
Epostadress brfanno1937@gmail.com
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Anno 1937 är en äkta förening som bildades 2007. Föreningen innehar totalt 5st lägenheter varav en lokal. Föreningen äger marken och sköter själv den ekonomiska- som tekniska förvaltning.
Föreningens ekonomi Föreningen har beslutat att höja månadsavgiften med 25% från och med 2023-04-01.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 5
Renoveringar PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Inga pågående eller kommande renoveringar i dagsläget.

UTFÖRDA RENOVERINGAR
2022 - Dränering av ena sidan av fastigheten.
2022 - Ny luftvärmepump installerades.
2020 - byttes fönstren.
2018 - byttes värmesystemet.
2017 - installerades nya maskiner i tvättstugan och 6 st stora björkar fälldes i trädgården.
2016 - renoverades värmesystemet och fiber drogs in. Ny utsugsfläkt installerades i tvättstugan.
2015 - gjordes parkeringen i ordning och i samband med detta dränerades den delen av fastigheten. Kodlås installerades.
2014 - gjordes en omfattande renovering av värmesystemet med ny elpatron och värmepanna. Samma år slutfördes renovering av fönster och yttre underhåll av fastigheten påbörjades. Avloppsstammarna spolades.
2013 - gjordes trädgården i ordning med nya uteplatser. Samma år påbörjades även renovering av fönster.
2007 - gjordes en omfattande renovering av fastigheten. Alla tappvattenledningar och stigarledningar byttes, nytt tak lades och alla lägenheter fick ny el. I samband med detta byttes den största delen av stammarna ut och de äldre som är kvar bedömdes att de var i gott skick och inte behövdes bytas ut.
Parkering Föreningen tillhandahåller parkeringsplats för var lägenhet. På gatan finns även gratis parkering.
Tv och bredband Föreningen är uppkopplad till kabel-TV och bredband via Sydantenn och ingår i månadsavgiften.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats I föreningen finns en trädgård och ett härligt trädäck som nyttjas av samtliga medlemmar. Hela trädgården får nyttjas av medlemmarna och samtliga medlemmar har personliga uppgifter kring vad ska skötas i trädgården.
Gemensamma utrymmen I föreningen finns en tvättstuga som är belägen i källaren och är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkrum.
Övrigt Det är en liten förening som bygger på att alla hjälps åt för att hålla kostnader nere. En person från varje hushåll sitter med i styrelsen med en position som ordförande, kassör eller sekreterare. Medlemmarna turas om att sköta trappstädning och underhåll av den gemensamma trädgården där alla har nyttjanderätt. Trappstädningen är uppdelad månadsvis enligt rullande schema där varje lägenhet ansvarar för städning en månad åt gången, det städas vid behov (ca 1-2 ggr/månad).

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Husie är en stadsdel i stadsområdet Öster i Malmö. Stadsdelen är ett av Malmös största utvecklingsområden där man dem senaste åren har sett stor tillväxt av nya områden som bland annat Gyllins trädgård och Bulltofta Friluftsstad.

Närområde

I Husie finner vi shoppingcenter så som Jägersro center samt mindre matbutiker och livs. Vi har stort utbud av både mindre affärer samt stora kedjor.

Kommunikation

I Husie finner vi flertalet stadsbusslinjer som man kan ta samt finns några hållplatser som erbjuder regionsbussar som snabbt tar oss in till centrum alternativt ut till våra grannstäder. Vi finner flertalet påfarter till både Inre och Yttre ringvägen vilket möjliggör snabb förbindelse till bland annat Lund och Helsingborg.

Parkering

Beroende på vilket området i Husie man befinner sig så finns det olika parkeringsmöjligheter. Till stor del råder fortfarande fri parkering.

Övrigt

Husie består utav flertalet områden som alla erbjuder stort utbud av förskolor, grundskolor samt gymnasieskolor.

Räkna på ditt nya boende