Visningar

Söndag 10 December KL: 13:00 - 13:30 Tidsbokad visning! Anmälan krävs och görs via mäklarens hemsida. Boka
Boka visning
  • Dela via:
Blekingsborg, MALMÖ

Per albin hanssons väg 56A

Per Albin Hanssons väg 56A är en charmig och modern trea som ligger i populärt område. Denna bostad har flera attraktiva funktioner och bekvämligheter som gör den till en idealisk plats att bo. Lägenheten har tre rymliga rum och ett modernt kök med gott om plats för matlagning och umgänge. En trivsam balkong som nås från vardagsrummet ger möjlighet till avkoppling utomhus och en plats att njuta av Malmös soliga dagar. Här bor du med närhet till Mobilias köpcentrum som erbjuder alltifrån restauranger och caféer till klädbutiker och dagligvaruhandeln.

Välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 68 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5023 kr/mån
Rum 3
Våning 3 av 9
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1957
Pris 1 695 000 kr

Ansvarig mäklare
Cajsa Börjesson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Välplanerad trerummare i populärt område!

Blekingsborg
Blekingsborg

Planritning

Cajsa Börjesson

Cajsa Börjesson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Per albin hanssons väg 56A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 68 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 3 av 9

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 68 kvm
Byggnadsår 1957
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluft med återvinning.

Rum

Hall

Rymlig hall med gott om plats för avhängning samt ytterligare förvaring. På golvet ligger ett mörkt golv och väggarna är ljusa.

Kök

Modernt kök i vitt med en arbetsbänk i trä, utrustat med kyl och frys i fullhöjd, fläkt, spishäll, ugn och diskmaskin. Plats för köksbord. På golvet ligger samma golv som i hallen och väggarna är ljusa.

Vardagsrum

Stort och ljust vardagsrum med ordentligt med plats för soffhörna och matplats. på golvet ligger ett vackert parkettgolv som är behandlat med mörka pigment och väggarna är målade i en behaglig beige färg. Utgång till balkong.

Sovrum

Båda sovrummen nås från vardagsrummet och inrymmer med enkelhet dubbelsäng och tillhörande sängbord. På golvet ligger parkett och väggarna är målade i sobra toner.

Badrum

Helkaklat badrum utrustat med dusch, wc, kommod och spegelskåp. På golvet ligger klinker i blå nyans och väggarna är klädda med vitt kakel.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja, 2019-03-20
Primärenergital 155

Ekonomi

Lägenhetsnummer 0141
Pris 1 695 000 kr
Avgift 5023 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl. värme, vatten, kabel-TV och bredband.
Andel i förening 0,31821%
Andel av årsavgift 0,39086%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 257 126 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Blekingsborg
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 746000-5916
Gatuadress Per albin hanssons väg 56
Postnummer 21463
Ort MALMÖ
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen Blekingsborg i Malmö är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 3 bostadshus belägna i 2 st höghus och ett låghus med adresserna Blekingsborgsgatan 7, 9, 11, 13 och Per Albin Hanssons väg 54-56 A-B. Föreningens hus färdigställdes 1958 och föreningen äger marken. I föreningen finns 279 lägenheter, varav 278 st är bostadsrätter. I föreningen finns även 7 st lokaler. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Nabo.

För att bli medlem i Brf Blekingsborg. måste man först bli medlem i HSB Malmö. Detta blir man genom att betala en andelsavgift och en medlemsavgift via länken https://blimedlem.hsb.se. En medlemsavgift till HSB Malmö tas ut om 500 kr/person samt en avgift om 300 kr/år. Medlemsavgiften om 500 kr återfås vid utträde ur HSB Malmö.

Föreningen har ett stort fokus på miljö, och föreningen har undertecknat HSBs klimatavtal.
Man jobbar aktivt med att reducera förbrukning av energi, tex genom har all ytterbelysning bytts till LED (starkare men ändå energisnålare), och minskad förbrukning av fjärrvärme genom mer effektiv uppvärmning. Uppvärmning sker med en kombination av frånluftsvärmepumpar och solpaneler, förstärkt med fjärrvärme

Föreningen har tecknat gemensamt elavtal och elmätarna avläses kvartalsvis. Förbrukad el faktureras tillsammans med bostadsrättens årsavgift en gång per kvartal och läggs på avgiftsavin.
Föreningens ekonomi Avgifterna höjdes med 5% under 2023. I skrivande stund finns inga beslut på fler höjningar i år (2023-10-12).
Äger föreningen marken Ja.
Antal lägenheter 279
Antal hyresrätter 1
Antal lokaler 7
Renoveringar Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2018 och som sträcker sig fram till 2058.

Utfört underhåll:
2023 Projekt startat med att rusta upp butiksgavlarna.
2022 Delvis dränering av garagevägg
2021 Installerat en boulebana ovanpå garagetaket.
2021 Entréerna i höghusen renoverades.
2020 Uppfördes nytt miljöhus.
2017 Relinades avloppsrören i samtliga fastigheter. Övernattningslägenheten och fritidslokalen iordningställdes och fräschades upp. Grindar och staket runt föreningens tomt har uppförts och lås har installerats. Värmepumpar och solpaneler har installerats.
2017 Utfördes OVK-besiktning.
2010 Renoverades tvättstugorna.
2007 Renoverades hissarna.
2005 Byttes tak och treglasfönster sattes in.
2005 Utfördes tillbyggnad samt inglasning av balkonger, nya rör till både varm- och kallvattensystem, nya elstammar med trefassystem installerades och säkerhetsdörrar med sjutillhållarlås sattes in till bostadsrätterna.
Parkering I föreningen finns 87 parkeringsplatser som går att hyra för ca 124 kr/mån och 72 garageplatser som går att hyra för ca 310 kr/mån samt 3 MC-platser som går att hyra för ca 146 kr/mån. Separat kö tillämpas.

Det finns även parkeringsmöjligheter längs gator i området, både på parallellgatan på andra sidan Per Albin Hanssons väg och längs Blekingsborgsgatan.
Tv och bredband TV: Digitalt grundutbud via Tele2, ingår i avgiften. Bredband: 500/500 via Ownit, ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats I föreningen finns en grönskande och trevlig innergård med både lekplats, sittplats och grillplats.
Gemensamma utrymmen I föreningen finns en fritidslokal för föreningens medlemmar att nyttja kostnadsfritt samt en övernattningslokal som går att hyra för 250 kr/natt. I föreningen finns cykelrum i källaren där man även kan förvara barnvagn samt finns cykelförråd utomhus med nätgallerdörrar.

Tvättstugorna är belägna i markplan med fönster. Alla tvättstugor är försedda med elektronisk bokning och tvättmaskinerna är försedda med automatiskt dosering av både tvättmedel och sköljmedel, vilket kan väljas till/från individuellt vid varje tvättillfälle. Föreningens tvätt och sköljmedel är både allergi-godkända och miljömärkta. Man får inte använda eget tvättmedel eller sköljmedel.
Övrigt Tillsyn tillämpas där både säljare och köpare ska vara med.

För mer information om föreningen besök gärna föreningens hemsida: https://www.hsb.se/malmo/brf/blekingsborg/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2023-10-12. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Övrigt

Allmänt om bostaden Säljaren disponerar över ett källarförråd.

Dokument

Området

Blekingsborg är en central stadsdel i Malmö med närhet till det mesta. Området är väldigt populärt främst för det stora utbudet av närservice och shopping som man hittar i köpcentret Mobilia. Blekingsborg är en stadsdel med varierande bostadstyper. Här finns allt från små bostadsrätter till större villor vilket gör att de boende här är allt från ungdomar till pensionärer.

Närområde

Mobilia är ett av Malmös största köpcentrum och ligger vid korsningen av Stadiongatan och Trelleborgsvägen. Mobilia erbjuder sina kunder ett stort utbud av klädbutiker, livsmedelsbutiker, apotek, systembolag etc. Bor du på Blekingsborg så hittar du allt du behöver på promenadavstånd!

Kommunikation

På under 20 minuter tar du dig med stadsbusslinje nummer 7 till Malmö C. Väljer du istället cykeln som alternativ så når du Pildammsparken på ca 10 minuter och Malmö C på 20 minuter.

Räkna på ditt nya boende