Visningar

Söndag 22 Maj KL: 13:30 - 14:00 Föranmälan krävs, boka in er via annonsen! Boka
Slottsstaden, Malmö

Östra Kristinelundsvägen 18B

Möjligheternas bostad!
På en lugn gata på ett av Slottsstadens trevligaste lägen intill den grönskande Rönneholmsparken finner vi denna rymliga och välplanerade bostad uppdelad på två lägenheter.
Med öppen och social planlösning, fräscht kök och bad samt stora fönster längs med hela långsidan mot gården är detta ett boende för dig som vill skapa drömboendet på en stark och lugn adress med nära till allt. Den här lägenheten har stor potential och många möjligheter! Välkommen!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 116 kvm
Avgift 6496 kr/mån
Rum 4
Våning 1
Hiss Nej
Byggnadsår 1939
Pris 3 995 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Malin Strender
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 18
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Rönneholmsparken Rönneholmsparken

Rönneholmsparken
Rönneholmsparken
Rönneholmsparken
Rönneholmsparken

Planritning

Malin Strender

Malin Strender

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Östra Kristinelundsvägen 18B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 116 kvm. föreningens information
Hiss Nej

, en trappa upp

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 116 kvm
Byggnadsår 1939
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

Hall

Vi välkomnas i den rymliga hallen av ljusa väggar och på golvet ligger en stilrent golv som enhetligt löper vidare genom bostaden. Redan här ges ett smakprov på bostadens öppna planlösning, unika charm och stora potential. Här finns avhängningsmöjligheter för såväl jackor som skor.

Badrum

Ljust badrum helkaklat i vitt med matchande mörkgrått klinker renoverat av föreningen 2008. Här finns dusch, handfat och förvaring

Kök/Matplats

Det stilrena köket är utrustat med klassisk vit skåpinredning och bekvämligheter såsom spis med keramikhäll, fläkt samt kyl/frys. Här erbjuds goda arbetsytor och förvaring vilket gör detta till drömplatsen för alla som gillar matlagning! Med stilren ljus bänkskiva och kakel kombineras här en hemtrevlig känsla med praktisk komfort. I köket finns även en rymlig matplats och möjlighet att bygga exempelvis en köksö.

Vardagsrum

I direkt anslutning till kök och matplats öppnar det luftiga vardagsrummet upp sig. Här matchas mörkare golv med ljusa väggar vilket skapar en enhetlig känsla i hela bostaden. Inredningsmöjligheterna är många! Flera stora fönster mot gården ger optimalt ljusinsläpp och utsikt till detta vackra rum. Här har du utsikt över Slottsstadens lugna och gröna kvarter. Vackra originaldetaljer som fönsterbräda i sten skvallrar om husets ålder.

Sovrum

Vidare tar vi oss in i sovrummet. Med stilrena kulörval samt stort fönster mot den lugna gården blir detta sovrummet en mysig och ombonad plats, perfekt för vila och återhämtning. Här finns även plats för förvaring.

Sovalkov

I vardagsrummets bortre del finns en större sovalkov även den med plats för sovrumsmöblemang och förvaring.

Lilla lägenheten

Vägg i vägg med den stora lägenheten finner vi bostadens andra lägenhet. Denna inrymmer sovrum, plats för förvaring, plats för mindre kök samt badrum i äldre skick.

Energideklaration

EnergiklassG
Utförd Ja, 2018-05-03
Energikonsumtion 194 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 311
Pris 3 995 000 kr utgångspris
Avgift 6496 kr/mån
Kommentar inkl värme, vatten, avlopp, kabel-tv
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 3,1904%

Förening

Föreningsnamn Brf Bara 1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769611-4755
Gatuadress Östra kristinelundsvägen 18A
Postnummer 21748
Ort MALMÖ
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Bara 1 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2005 och består av 36 lägenheter samt 4 lokaler. Huset är från 1939 och föreningen äger även marken. Den ekonomiska förvaltningen utförs av Fastum.

BYGGNADENS SKICK
1990-1995 byttes elmätare och elstigare.
1995-1996 byttes samtliga vattenstammar i kök och badrum, värmesystem samt elementstigare. Dessutom installerades en ny fjärrvärmecentral och taket lades om.
1999 renoverades hissarna.
2003 genomfördes en OVK-besiktning.
2006 fönster tätades.
2007-2008 renoverades samtliga badrum i samband med detta byttes avloppsstammar i badrum. Samma år genomfördes även relining av avloppsstammar i kök.
2009 installerades nya tvättmaskiner i tvättstugan.
2012 renoverades fasad och balkonger.
2017 tvättstugan totalrenoverades.
2019 exploaterades vinden då 5 nya lägenheter byggdes.
2022 gårdsrenovering

I dagsläget finns inga större renoveringar inplanerade.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Gemensam innergård samt cykelkgarage. Tvättstuga och förråd i källaren samt miljöhus på gården.

PARKERING
Föreningen har 20 p-platser som går att hyra. Föreningen tillämpar separat kösystem. Boendeparkering finns på kringliggande gator.

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-tv levereras av ComHem. Ett basutbud av kanaler ingår i månadsavgiften. Bredband kan även det erhållas genom ComHem eller Telia och medlemmarna obesörjer själva sina avtal.

EKONOMI
Föreningen har i dagsläget inga planer på att höja månadsavgifterna.

KONTAKT
Läs mer på föreningens hemsida https://www.brfbara1.se/ eller kontakta styrelsen på styrelsen@brfbara1.se

INFO
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten samt kontrollera vad som är möjligt gällande renoveringar eller uppdelning till två separata lägenheter.

Dokument

Området

Slottsstaden är en stadsdel i stadsområdet Innerstaden och är ett av Malmös mest attraktiva områden. Här har man bekvämt gångavstånd till Ribban, parker och innerstaden. Området består främst av flerfamiljshus där många är byggda under funkiseran. Området täcker stora delar av Västra Innerstaden, men innefattar i huvudsak delområdena Rönneholm och Ribersborg.

Närområde

Slottsstaden bjuder på närhet till många bekvämligheter och finner bland annat matbutiker, kaféer och restauranger i mångfald med utbud av olika kulinariska smaker. Ett ställe att rekommendera att testa är Spoonery på hörnet till Östra Stallmästaregatan. I området har vi även vårdcentral, BVC, apotek, frisörer och mindre butiker.

Kommunikation

Genom området finner vi goda förbindelser med stadsbussar som snabbt tar oss in till Malmö city eller ut till övriga områden runt stan. På cykeln når man Triangeln med shoppingmöjligheter samt buss och tågförbindelser på ungefär 5 minuters avstånd.

Parkering

Möjligheten att hyra garage- och parkeringsplats finns genom hela området. I området råder boendeparkering via Malmö Stad och betalparkering enligt Malmö taxa.

Övrigt

I området finner vi flertalet läroverk för alla åldrar i form av förskolor, grundskolor och gymnasium. På bekvämt avstånd hittar vi rekreationsområdet vid Ribersborgsstranden som lämpar sig utmärkt för en promenad och under vinterhalvåret rekommenderar vi varmt ett kallbad på Ribersborgs kallbadhus med efterföljande lunch/middag.

Räkna på ditt nya boende