VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Värnhem, Malmö

Östra Förstadsgatan 35A

På fjärde våningen kan vi äntligen presentera denna fantastiska sekelskifteslägenhet. Lägenheten breder ut sig i en perfekt genomgående planlösning. Tidsenliga detaljer såsom stuckatur, ståtlig takhöjd, fiskbensparkett, höga fotlister och vackra fönsterpartier präglar detta fantastiska hem. Sällskapsavdelningen stoltserar med härliga ytor för såväl lugna hemmakvällar som trevliga tillställningar med nära och kära. Utöver detta erbjuder bostaden ett stort sovrum med gott om förvaring, ett mindre sovrum med utgång till bostadens balkong, praktisk kök med gott om förvaring, en halva som idag används som en matsal och ett rymligt badrum.

På Östra Förstadsgatan 35A bor du på attraktivt cityläge med närhet till allt du kan tänkas önska. En kortare promenad tar dig till stadens breda utbud av butiker och restauranger. Vill du koppla av tar Rörsjöparkens gröna famn emot dig under årets varma månader. För den som pendlar nås Centralstationen på gångavstånd samtidigt som de goda kommunikationerna vid Värnhemstorget underlättar vardagen.
Ett hem som måste upplevas på plats.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 86 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4383 kr/mån
Rum 3,5
Våning 4 av 6
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1933
Pris 3 450 000 kr

Ansvarig mäklare
William Dam
Reg. Fastighetsmäklare
0766-455727
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Vacker sekelskiftesvåning nära Rörsjöparken!

Profilering maklarbild_hires
Profilering maklarbild_hires

Planritning

404 Not found

Kunde inte hitta mäklaren.

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Östra Förstadsgatan 35A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3,5
Boarea 86 kvm. föreningens information I lägenhetsförteckningen är bostaden registrerad som en 2a. Men idag är det en 3,5a.
Hiss Ja
Våning 4 av 6

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 86 kvm
Byggnadsår 1933
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX

Rum

Hall

Fiskbensparkett på golvet och väggarna är målade i en ljusgrön kulör. Här finns plats för avhängning

Matsal

Rakt fram i hallen hittar vi matsalen som rymmer plats för ca 6 personer. fiskbensparkett och väggarna pryds av en ljusgrön färg.

Kök

Praktisk kök där köksinredningen går i vit kulör med gott om förvaring i över- och underskåp. Väggarna är klädda i vitt och på golvet ligger ett trälaminat. Köket är utrustat med kyl/frys, fläkt, spis, vask, ugn och diskmaskin.

Sovrum 1

Till vänster om köket finner vi ett sovrum som rymmer plats för säng alternativt att användas som ett kontor. Vi har även här utgång till bostadens trevliga balkong in mot innergården. Från balkongen finns en extra ingång som leder ner till innergården och källare, för kallad "pigans gång".

Badrum

Ljusbeige kakel på väggarna och på golvet ligger en sexkantig klinker i grått. Här finns wc, badkar, spegelskåp.

Vardagsrum

Vacker fiskbensparkett på golvet och väggarna är målade i en mörkgrön kulör. Stuckaturer i taket och stora fönsterpartier. Plats för stor soffgrupp. Vackra skjutdörrar från original mellan sällskapsavdelningen och sovrummet. Fina detaljer som ger bostaden en bevarad charm.

Sovrum

Stort sovrum med gott om förvaring i garderober. På golvet ligger fiskbensparkett, stuckatur i taket även här och väggarna är målade i en mörk dämpad blå kulör.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja, 2019-01-16
Energikonsumtion 5301 kWh/m2 år.
Primärenergital 174

Ekonomi

Lägenhetsnummer 0016
Pris 3 450 000 kr
Avgift 4383 kr/mån
Kommentar till avgiften I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv samt bostadsrättstillägg. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg för bredband om 150 kr/mån.
Andel i förening 2,7962%
Andel av årsavgift 2,7962%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 344 679 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Gotthard 4
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769632-4594
Gatuadress Kungsgatan 35
Postnummer 21213
Ort MALMÖ
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Gotthard 4 är en äkta bostadsrättsförening som är belägen på Värnhem, Malmö. Föreningens bildades 2016 och består av 25 lägenheter som upplåts med bostadsrätt, 5 lägenheter som upplåts med hyresrätt samt 4 hyresrättslokaler. Föreningens hus byggdes 1933 och omfattar adresserna Kungsgatan 35 samt Östra Förstadsgatan 35A-B.
Ekonomisk förvaltare: Bredablick.
Föreningens ekonomi Föreningen har i dagsläget 5 st hyresrätter som kan betraktas som dolt kapital och kommer vid försäljning förbättra föreningens ekonomi ytterligare.
Äger föreningen marken Ja.
Antal lägenheter 30
Antal hyresrätter 5
Antal lokaler 4
Renoveringar UTFÖRDA RENOVERINGAR
2020 - Uppfräschning av innergård.
2020 - Nytt taggsystem.
2019 - Målning av tak, fasad, fönster, samtliga entrédörrar mm.
2017 - Spolning och kamerabesiktning av spillvattensledningar är genomförda.
2017 - Cylindrar är utbyta i samtliga källardörrar för att underlätta utrymningsvägar.
2017 - Säkerhetsgrindar är uppsatt i samtliga gårdstrappor och källare.
2015 - Renoverades delar av tak.
2014 - Byttes värmecentral.
1992 - totalrenoverades fastigheten. Man renoverade kök, badrum, spillvattenledningar, trapphusmålning, el samt byte till 3-stegs fönster.

PÅGÅENDE OCH PLANERADE RENOVERINGAR
Parkering I området råder boendeparkering. För mer information se www.malmo.se. Det finns i närheten fyra stycken parkeringshus där man kan hyra plats.
Tv och bredband Föreningen har nyligen tecknat avtal med Bahnhof om bredband för alla boende. 1000/1000 Mbit/s vilket medför en kostnad på 150 kr/mån som läggs på månadsavgiften. Basutbudet av TV-kanaler via Tele2 ingår i avgiften.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats Föreningen har en gemensam innergård där det finns utemöbler och grill för medlemmarna att nyttja.
Gemensamma utrymmen Gemensam tvättstuga i källaren, utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare samt ett torkskåp.
Övrigt Informationen är hämtad från föreningens årsredovisning, hemsida samt en representant i styrelsen. Avvikelser kan förekomma och som köpare uppmanas du av säljare och mäklare att själv kontrollera samtliga uppgifter, framförallt om något är av extra stor betydelse för dig som köpare.

Dokument

Området

Värnhem är ett delområde i Malmö. Bostadshus på Värnhem är till största del byggda på 1920- och 1930-talet. Byggnaderna från 1920 bär en stil inspirerad av klassicismen och byggnaderna från 1930-talet har stil från funkiseran.

Närområde

På Värnhem har man alltid bekvämt avstånd till vad man än ska behöva. Vi finner flertalet matbutiker, kaféer och restauranger i området som erbjuder stor variation av maträtter av olika kulinariska smaker. Vi erbjuds ett större utbud av butiker, nöjen och restauranger på köpcentret Entré som vi har i norra delen av området. Runt Värnhem hittar vi även vårdcentral, gymanläggningar, frisörer, barbershops m.m.

Kommunikation

Värnhem är en av Malmös knutpunkter där vi finner stort urval av stadsbussar som tar oss runt och genom Malmö. Vi har även flertalet regionsbussar som stannar och möjliggör smidig transport till grannstäderna. Vi har Östervärns station endast ett stenkast bort där vi hoppar på tåget och når Malmö C på några få minuter.

Parkering

Möjligheten att hyra garage- och parkeringsplats finns genom hela området. I området råder boendeparkering via Malmö Stad och betalparkering enligt Malmö taxa.

Övrigt

I området finner vi flertalet läroverk i form av förskolor och grundskolor som Rörsjöskolan, Rönnenskolan och Östra skolan som tillsammans huserar ca 1200 elever fördelat över årskurserna F-9. De kommande åren planerar Malmö stad att bygga ihop Värnhem med intilliggande Kirseberg och Östervärn. Här kommer Östervärns station utgöras till centrum av den nya bebyggelsen. I dagsläget finns det planer att bygga ut området med över 4000 nya bostäder samt för- och grundskolor.

Räkna på ditt nya boende