Triangeln/Rådmansvången, Malmö

Möllevångsgatan 27C

På centralt City-läge alldeles intill Triangeln hittar du denna elegant renoverade bostad på Möllevångsgatan 27C. Fastigheten bebyggdes år 1939 vilket återspeglas i bostadens härliga detaljer - så som lamprosetter, stora härliga fönster med djupa fönsterbrädor i natursten, genomgående fiskbensparkett och snickerier. Lägenheten är placerad på tredje våningen av fem och nås via hiss eller trapp. När du stiger in i lägenheten möts du av 110 välplanerade kvadratmeter som disponerar över tre sovrum och två gedigna allrum, där ett samspelar med köket i en öppen planlösning för härlig och social atmosfär. Två av sovrummen är placerade i anslutning till hallen och intill ett av bostadens två badrum. Det tredje sovrummet nås via vardagsrummet och ligger privat beläget med egen ingång till det stora exklusiva badrummet i marmor och med takdusch.
Köket som samspelar med det stora allrummet är modernt renoverat och går i grå kulör med vacker stenskiva, med full maskinpark och en gedigen köksö med induktionshäll och infälld fläkt. Via allrummet når du balkongen som sträcker sig längs med huset där solglimtar fås både på förmiddagen och eftermiddagen. Balkongen är klädd i trätrall med installerade ljuskällor samt med en platsbyggd förvaringsbänk.

Här är en bostad som har allt du kan tänka dig. En välplanerad planlösning med fina släta väggar, smartstyrda lampor och dörrlås, genomgående fiskbensparkett, två renoverade badrum och mer därtill.
Här bor du även i en välskött förening med god ekonomi, låga avgifter och flertalet faciliteter så som en vacker och grönskande innegård med olika sektioner för grillning, middagar i växthuset eller avkoppling i de platsbyggda solstolarna. Föreningen har även ett stort fint garage, bastu, takterrass och piskbalkonger.

För dig som vill ha närhet till allt vardagen kräver, parker och City-tunnel är detta bostaden för dig, varmt välkommen hem!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 109.5 kvm
Avgift 5648 kr/mån
Rum 5
Våning 3 av 5
Hiss Ja
Byggnadsår 1939
Pris 4 595 000 kr Föreslagen budstart

Ansvarig mäklare
Jennifer Johansson
Fastighetsmäklare / Partner
0731-54 28 08
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Enastående lägenhet med smakfull kombination av trettiotalscharm och design!

Jennifer frågor vesslan vesslan 1 Friisgatan. St johannes kyrka Triangeln Station Friisgatan 400 grader Triangeln köpcentrum Ny planritning Möllevångsgatan 27C

Jennifer frågor
Jennifer frågor
vesslan
vesslan
vesslan 1
vesslan 1
Friisgatan. St johannes kyrka
Friisgatan. St johannes kyrka
Triangeln Station
Triangeln Station
Friisgatan
Friisgatan
400 grader
400 grader
Triangeln köpcentrum
Triangeln köpcentrum
Ny planritning Möllevångsgatan 27C
Ny planritning Möllevångsgatan 27C
Jennifer Johansson

Jennifer Johansson

Fastighetsmäklare / Partner

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Möllevångsgatan 27C

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5
Boarea 109.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 109.5 kvm
Byggnadsår 1939
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag, FTX, FT
Övriga byggnader Lägenheten disponerar över ett källar- och vindsförråd.
I föreningens register är den registrerad som 4 rok, idag disponeras den som 5 rok.

Rum

Hall

Välkomnande hall med vackert stengolv, bra yta för avhängning och även en kommod med utfällbara lådor och med fin marmor på. Vita väggar.

Kök

Tidlöst kök i grå inredning, med vacker stenskiva som möter det vita kaklet. Bra förvaring i över- och underskåp, köksö samt full maskinpark bestående av hel kyl och frys, ugn, mikro, diskmaskin, större induktionshäll och infällbar fläkt. Ljus kulör på väggar och fiskbensparkett. Köket i sin storlek går att disponera som såväl kök som vardagsrum.

Vardagsrum

Vardagsrummet är beläget på huset gavel och bjuder på ett härligt ljusinsläpp via stort fönsterparti. Vacker grå färg på väggar och fiskbensparkett.

Master bedroom

Via vardagsrummet når du bostadens master bedroom som är inrett med platsbyggda garderober, en walk-in closet med belysning och fiskbensparkett. Härifrån när du även ett av bostadens badrum.

Badrum

Vackert badrum som är inrett i marmor på golv och väggar, badrummet är även utrustat med takdusch, handfat med kommod, vattenburen handdukstork, WC och golvvärme.

Sovrum

Fiskbensparkett, vita väggar och platsbyggd garderob. Här får du plats med säng och extra förvaringsmöbel om önskas.

Sovrum

Fiskbensparkett, platsbyggd bokhylla och mustig grön kulör på väggar. Här får du plats med säng och extra förvaringsmöbel om önskas.

Badrum 2

Via hallen når ett av bostadens två badrum. Inrett med vitt kakel på väggar och vackert mönstrat klinker på golv. Badrummet är utrustat med takdusch, handfat och WC.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja, 2019-04-18
Energikonsumtion 11686 kWh/m2 år.
Primärenergital 175

Ekonomi

Lägenhetsnummer 21-2027-1-58-4
Pris 4 595 000 kr Föreslagen budstart
Avgift 5648 kr/mån
Kommentar I månadsavgiften ingår: värme, V/A, kabel-TV, bredband & bostadsrättstillägg. Utöver månadsavgiften tillkommer det individuell mätning av el som debiteras kvartalsvis.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,96561%
Andel av årsavgift 0,96561%

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Vesslan
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 746000-5320
Gatuadress Södra förstadsgatan 79
Postnummer 21420
Ort MALMÖ
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen HSB Brf Vesslan är en äkta bostadsrättsförening belägen i Triangeln, Malmö. Föreningen bildades i samband med byggnationen av föreningens fastighet 1939. Brf Vesslan har 134 lägenheter där samtliga är upplåtna med bostadsrätt, 11 lokaler som upplåts med bostadsrätt samt 7 lokaler som upplåts med hyresrätt. Fastigheten Vesslan 18 har adresserna Nikolaigatan 4, Möllevångsgatan 27 samt Södra Förstadsgatan 79.

Vesslan är en omtalad och välskött förening, som både bjuder på en stor pistbalkong, flertalet tvättstugor där en är tillgänglig för tvätt dygnet runt. Föreningen har också ett stort nyligen uppfräschat garage där även cykelparkering finns och en grönskande gård med miljöhus och grönområde med bänkar och grillmöjligheter.

Ekonomisk förvaltare: HSB
Föreningens ekonomi I dagsläget finns det inga planerade avgiftshöjningar.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 134
Antal lokaler 18
Renoveringar UTFÖRDA RENOVERINGAR
2021 - Renoverat/restaurerat trappuppgångar
2021 - Nya porttelefoner samt utbyte av låssystem
2021 - Renovering av trapphus
2020 - Nytt miljöhus
2020 - Renovering av oljeavskiljaren i garaget
2020 - Ny betongplatta och omfattande renovering av utomhusmiljön.
2020 - Renovering av garage
2014 - Relining av avloppstammar
2014 - Gemensamt el-avtal
2010 - Byte av element i lägenheter samt lokaler, ny teknik i värmecentralen
2003 - Tak- och fasadrenovering på samtliga huskroppar
1997 - Nya vattenstammar
1987 - Fönster renovering

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen utför löpande underhåll där behovet finns. Styrelsen arbetar efter uppgjord underhållsplan, som uppdateras kontinuerligt.


Renovera fönster i en del lokaler
Parkering Föreningen förfogar över ett garage med totalt 113 garageplatser för 425kr/månad samt el-plats 675 kr/månad. Separat kö tillämpas. Medlemmarna i föreningen har företräde till lediga platsen samt att det även finns en tvättplats för bil i garaget.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till kabel-tv via tele2 samt bredband via Bredband2.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Föreningens gemensamma utrymmen är fem tvättstugor där en av dem kan användas dygnet runt för medlemmarna samt att dem har en bastu som alla medlemmar får nyttja. Föreningen disponerar även över en takterrass samt en pistbalkong som kan nyttjas av medlemmarna.
Övrigt
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Triangeln/Rådmansvången är ett bostads- och affärsområde och tillhör stadsdelen Centrum i Malmö. Området har genomgått stora förändring över åren senast under tidigt 2010-talet när man byggde ut köpcentret, byggde fler bostäder samt invigde Citytunneln. Triangeln är ett historisk område som nämns tillbaka till 1600-talet och fungerat som en knutpunkt till Malmö sedan tidigt 80-tal. På Triangeltorget har vi ena ändan av "gågatan" som sträcker sig Stortorget och var vi hittar stort utbud av shopping, nöjen, fik och flertalet restauranger.

Närområde

På Triangeln/Rådmansvången har man alltid bekvämt avstånd till vad man än ska behöva. Vi finner flertalet matbutiker, kaféer och restauranger i området som erbjuder stor variation av maträtter av olika kulinariska smaker. Ett ställe att rekommendera att testa är 400° på hörnet till Södra Skolgatan som serverar fenomenala stenugnsbakade pizzor. Vi har Triangelns köpcentrum som erbjuder över strax under 100 butiker och restauranger.

Kommunikation

Vi har väldigt goda förbindelser med kommunal transport i området. Station Triangeln är en knutpunkt för många av Malmös stadsbussar samt tåg som på mindre än 5 minuter antingen tar oss till Malmö C eller Hyllie. Med det centrala läget som Triangeln har är cykeln ett smart och snabbt alternativ för transport runt Malmö.

Parkering

Möjligheten att hyra garage- och parkeringsplats finns genom hela området. I området råder boendeparkering via Malmö Stad och betalparkering enligt Malmö taxa.

Övrigt

I området finner vi flertalet läroverk för alla åldrar i form av förskolor, grundskolor, gymnasium och även högskolor. På ett bekvämt avstånd hittar vi Pildammsparken där vi hittar härliga promenad- och motionsspår samt utegym.

Räkna på ditt nya boende