Budgivning pågår

Senaste bud:
1 450 000 kr

VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Högaholm, MALMÖ

Kvartettgatan 52

Nu kan vi med stort nöje presentera denna fyrarummare med en härlig balkong i västerläge! Genomgående lägenhet som har totalrenoverats med smakfulla materialval för dig som vill flytta rakt in. Här erbjuds genomtänkt planlösning där kök med matplats ligger i anslutning till vardagsrummet som har utgång till den solsäkra västervända inglasade balkongen. Allt detta ger optimala ytor för sociala tillställningar och tillsammans med de stora fönsterpartierna som ger rikligt med ljusinsläpp och vackra pardörrarna skapas här en mycket fin atmosfär. Vidare erbjuder bostaden tre bra sovrum, modernt och stilrent badrum med stort badkar, gäst-wc med tvättmaskin samt walk-in-closet. Perfekt för barnfamiljen!

Vi befinner oss i ett grönskande och barnvänligt område med närhet till såväl skolor, barnomsorg, mataffärer, kommunikationer som grönskande områden. Vi kan snabbt ta oss ut på ringvägen för att ta oss vidare till kranskommunerna och på få minuter med bil eller buss nås också Hyllieområdet med både Emporia shoppingcenter och tågstation som tar oss till Köpenhamn på 20 min. Ett boende som måste upplevas på plats!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 97 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 6794 kr/mån
Rum 4
Våning 2 av 3
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1971
Pris 1 595 000 kr

Ansvarig mäklare
Boris Wormann
Reg. Fastighetsmäklare & Partner
0766-45 57 23
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Varo Dalawy
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 15
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Totalrenoverad fyrarummare med härlig inglasad balkong i västerläge!

Planritning

Boris Wormann

Boris Wormann

Reg. Fastighetsmäklare & Partner

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kvartettgatan 52

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 97 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 97 kvm
Byggnadsår 1971
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)

Rum

Hall

Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring. Utanför det stora sovrummet finns en stor walk-in-closet med skjutdörrar. Vitmålade väggar och svart klinker på golv.

Kök

Ljust och rymligt kök med stilren och modern inredning. Vita skåpsluckor med mörk bänkskiva i laminat. Utrustningen består av spishäll, spisfläkt, inbyggd mikrovågsugn, inbyggd ugn, side-by-side kyl och frys samt integrerad diskmaskin. Här finns gott om plats för en större matgrupp om 6-8 personer. Vita väggar med svart klinker på golvet.

Vardagsrum

Precis som köket nås det stora vardagsrummet genom vackra pardörrar med glaspartier. Vardagsrummet är väl tilltaget till ytan och rymmer större soffgrupp samt ytterligare möblemang utefter behov och önskemål. Väggarna är målade i en fin naturnära kulör samt en fondvägg med akustikpanel i valnöt och på golvet vilar originalparkett.

Balkong

Genom vardagsrummet nås den inglasade balkongen som vätter i solsäkert västerläge med eftermiddags- och kvällssol samt en härlig grönskande utsikt. Balkongen möbleras enkelt med ett loungeset.

Sovrum 1

Master sovrummet rymmer med enkelhet en stor dubbelsäng samt förvaringsmöblemang. Vita väggar samt ljust laminatgolv.

Sovrum 2 & 3

Två mindre sovrum som lämpar sig perfekt som barnrum eller hemmakontor. Vita väggar samt ljust laminatgolv även här.

Badrum

Ljust och fräscht badrum med vitt kakel på väggar och svart klinker på golv. Stort fönster med frostat glas för praktiskt vädring. Utrustningen består av ett stort hörnbadkar, handfat med underskåp, överskåp med spegel samt toalettstol.

Gäst-WC

Gäst-WC går i samma stil som badrummet med vitt kakel och svart klinkergolv. Utrustningen består av handfat med underskåp, överskåp med spegel, toalettstol samt tvättmaskin.

Förråd

Till lägenheten hör ett förråd som ligger på samma våningsplan.

Energideklaration

EnergiklassG
Utförd Ja, 2019-02-15
Energikonsumtion 164 kWh/m2 år.
Primärenergital 203

Ekonomi

Lägenhetsnummer 208022006-0395
Pris 1 595 000 kr
Avgift 6794 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. vatten och bostadsrättstillägg (obligatoriskt tillägg om 1 163 kr/mån tillkommer avseende värme, bredband och administrativ avgift för gemensam el). För el debiteras medlemmarna utifrån faktisk förbrukning med individuell mätning. Total månadsavgift inräknat obligatoriskt tillägg: 7 957 kr/mån.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,20711%
Andel av årsavgift 0,2%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 239 002 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas som andelstalet för avgifter multiplicerat med föreningens nettoskuldsättning. Den består av räntebärande skulder med avdrag för räntebärande tillgångar och likvida medel. Underlagen för beräkningen kommer från föreningen.

Förening

Föreningsnamn Riksbyggen Brf Malmöhus 22
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 746000-9942
Gatuadress Serenadgatan 28
Postnummer 21572
Ort MALMÖ
Epostadress styrelsen.mhus22@gmail.com
Hemsida https://www.mhus22.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Riksbyggen BRF Malmöhus 22 är en äkta förening beläggen på Högaholm i Malmö. Föreningen bildades 1967 i samband med uppförandet av fastigheterna. Föreningen består av totalt 590 lägenheter där samtliga är upplåtna med bostadsrätt samt 3 hyreslokal. Lägenheterna är fördelat över fyra höghus samt 15 låghus. Marken innehas med tomträtt som gäller fram t.o.m. 2032-12-31.
Ekonomisk förvaltare: Riksbyggen
Teknisk förvaltare: Riksbyggen
Föreningens ekonomi Föreningen höjde månadsavgiften med 7% 1 januari 2023. Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget.
Äger föreningen marken Föreningen innehar marken med tomträtt.
Antal lägenheter 590
Antal lokaler 3
Renoveringar GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
2022 - Renovering delar av dagvattenledning vid G2.
2021 - Uppdatering av Aptussystem (för inpassering, taggar och bokning).
2021 - Montering av 45 dörrstängare på tvättstugedörrar i låghus.
2021 - Installerat varmvatten i 3 tvätthallar.
2018 - Marksanering.
2017 - Renovering av tak i låghusen.
2016 - Åtgärdat luftkanaler i garage.
2015 - Installation av kameraövervakning vid entré portar.
2015 - Bytt ut fönster.
2015 - Renovering av tak i höghusen.
2015 - Renovering av fasad på höghusen.
2014 - Matavfallssortering.
2014 - Gemensam el infördes.
2012 - Renovering av vattenstammar i höghusen.
2009 - Uppfräschning av utemiljö.
2007 - Renovering av fasad på låghusen.
2006 - Uppfräschning av utemiljö.
2004 - Renovering av tvättstugor.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen följer en uppdaterad underhållsplan.
2023 - Projekt relining av liggande avloppsstammar och på stående vobbling (spolning) pågår i låghusen.
2023 - Markprover på PCB, riskanalys är skickad till Miljöförvaltningen, avvaktar sanering. Avvaktar besked från Miljöförvaltningen.
Parkering Föreningen innehar 473 parkeringsplatser för ett pris om 60 kr/månad samt 287 garageplatser för ett pris om 225 kr/månad. Kösystem tillämpas.
Finns avgiftsbelagda gästparkeringar i området.
Tv och bredband Föreningen har avtal med Tele2 gällande kabel-TV där basutbud ingår. Möjlighet för utökat utbud finns att beställa hos Tele2. Kollektivt fiberavtal via Bahnhof. Ett obligatorisk tillägg om 99kr/mån läggs på avin.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Föreningen har en dartlokal i höghus nr 24 samt gym i höghus nr 30. Boulebanan som ligger centralt på kullens sydsida intill förskolan. Fritidsverksamheten är till för medlemmarna och är kostnadsfritt. För barnen finns stora gräsytor och bra lekplatser, och även en bollplan som ligger relativt centralt i området.

Tvättmöjligheter finner vi i källaren i både höghusen och låghusen. Cykelplatser finns på området som man kan hyra för en kostnad om 15 kr/månad samt extra förråd finns för 50 kr/månad.
Övrigt Gå gärna in på föreningens hemsida och läs mer: http://www.mhus22.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Högaholm är ett bostadsområde som ligger i Malmös södra delar. Almvik är främst bebyggt av bostadsrätter men här finns även hyresrätter och bostadsrättsradhus. I området hittar du förskolor, hundrastplatser, utomhusbad etc.

Kommunikation

Högaholm är perfekt för dig som pendlar då såväl yttre som inre ringvägen ligger i direkt anslutning till området. På ca 5-10 minuter med bil tar du dig till såväl Emporia som Svågertorp.

Från Högaholm kan du ta 33:ans stadslinjebuss till Hyllie på ca 15 minuter och vill du åka in till stan så tar du stadsbuss nummer 8 till både Södervärn och Malmö C.

Räkna på ditt nya boende