VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Slussen, Malmö

Konduktörsgatan 9

I nya Brf Nils 24 ligger denna inflyttningsklara tvåa med öppen planlösning! Lägenheten är välplanerad, rymlig och har hög standard. Utöver bekvämligheter såsom badrum med tvättmöjligheter, garage i fastigheten och låg avgift så finns här även en stor inglasad balkong i soligt läge in mot den lugna innergården!

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 63 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3869 kr/mån
Rum 2
Våning 3 av 7
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2019
Pris 2 495 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Henrik Karlsson
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Superfin tvåa från 2019 med öppen planlösning och stor balkong!

Fotas-snart
Fotas-snart

Planritning

Henrik Karlsson

Henrik Karlsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Konduktörsgatan 9

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 63 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 63 kvm
Byggnadsår 2019
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk, typ FTX

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja, 2021-01-14
Primärenergital 53

Ekonomi

Lägenhetsnummer 5-1203
Pris 2 495 000 kr utgångspris
Avgift 3869 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl värme, kallvatten, kabel-tv och bredband
Andel i förening 0,7329%
Andel av årsavgift 0,73288%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 872 287 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av hela bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas genom att multiplicera bostadsrättens andelstal med föreningens totala nettoskuldsättning. Beräkningen är gjord utifrån föreningens senast tillgängliga årsredovisning

Förening

Föreningsnamn Brf Nils 24
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769626-2927
Gatuadress Konduktörsgatan 7
Postnummer 21212
Ort MALMÖ
Epostadress kundtjanst.bostad@jm.se
Hemsida https://brfnils24.bostadsratterna.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen BRF Nils 24 är en äkta bostadsrättsförening som uppfördes 2018-2019 och inflyttning påbörjades under 2019. I föreningen finns 127 lägenheter och 5 hyresrättslokaler. Föreningen bildades år 2013 och föreningens stadgar registrerades 2017-12-19. Föreningen äger marken (köptes 2018). Tillhörande adresser till föreningen är Drottninggatan 1AA-1AG och Konduktörsgatan 7-19. Den ekonomiska förvaltningen sköts via Riksbyggen.ÖVRIGT
JM är byggherre.

Läs mer om JMs miljöanpassade hus mm. på https://issuu.com/jm.se/docs/nils_1_bf_webb.
https://issuu.com/jm.se/docs/nils_2_bf_webb

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Föreningens ekonomi Föreningen har en belåningsgrad på 13 376kr/kvm. Föreningen omförhandlade ett av sina lån 2023-01-16. Övriga lån har bindningstid varierande mellan 2024-01-15 - 2030-01-14.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 127
Antal lokaler 5
Renoveringar Pågående i föreningen är införande av gemensam el. Detta träder i kraft 2022-06-02 och medlemmarna kommer debiteras efter faktisk förbrukning.
Parkering I föreningen finns 73 garageplatser, 2 handikappanpassade (HKP-plats), 8 garageplatser för elbilar med särskild laddstation samt 7 MC-platser. Garageplats och HKP-plats kan hyras till en kostnad om 1 100 kr/månad, garageplats för elbil kan hyras till en kostnad om 1 350 kr/månad och MC-plats kan hyras till en kostnad om 300 kr/månad respektive 500 kr/månad, beroende på storlek. Utöver kostnad för garageplats för elbil tillkommer även kostnad för förbrukad el. Kösystem tillämpas. Det finns även en extern grusparkering över gatan där medlemmen har möjlighet att hyra en parkeringsplats. I övrigt råder boendeparkering i området, för mer information se www.malmo.se.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till fiberoptisk digital-TV och 1000/1000 Mbit/s bredband via Telia.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Gemensamma utrymmen Föreningen har en grönskande och lummig innergård. Här finns plats för att ställa cyklar under pergolor. Miljörum finns. I föreningen finns även ett övernattningsrum som går att hyra för ca 250 kr/natt. Det finns även en cykelservicestation utrustad med pump, vatten och verktyg. Cykelrum, barnvagns-/rullstolsförråd och städrum finns.

Alla lägenheter har ett förråd som ingår. Extra lägenhetsförråd finns att hyra.
Övrigt Ingen tvättstuga finns, varje lägenhet har egna tvättmöjligheter

Övrigt

Allmänt om bostaden Areakälla: Föreningens information
Mätstandard: Okänd
Säljaren disponerar i dagsläget över: Källarförråd.

Dokument

Området

Slussen är ett delområde i stadsdelen Centrum, Malmö och är en del av Östra Förstaden. Här har funnit enklare hus sedan slutet av 1700-talet men består idag till största del utav flerfamiljshus från början av 1900-talet.

Närområde

Slussen bjuder på närhet till många bekvämligheter och vi finner bland annat matbutiker, kaféer och restauranger i mångfald med utbud av olika kulinariska smaker. Ett ställe att rekommendera att testa är El Patio som finns belägget på Östra Förstadsgatan. I området har vi även frisörer, gymanläggningar och mindre butiker. Området runt Värnhem bjuder på större affärsutbud bland annat i form av köpcentret Entré.

Kommunikation

Längsmed Östra Förstadsgatan hittar vi stadsbusslinje 3 som är Malmös ringlinje och passerar bland annat Malmö C, Nobeltorget och Mellanheden.

Parkering

Möjligheten att hyra garage- och parkeringsplats finns genom hela området. I området råder boendeparkering via Malmö Stad och betalparkering enligt Malmö taxa.

Övrigt

I området finner vi flertalet välbesökta nöjen så som Big Bowl, Laserdome eller varför inte prova på Questroom. I anslutning till kanalen i nordvästra delen hittar vi Malmö Roddklubb som stiftades redan 1884 och funnits vid Slussplan sedan början av 40-talet.

Räkna på ditt nya boende