Visningar

Söndag 26 Maj KL: 11:00 - 11:30 Tidsbokad visning, föranmälan krävs! Boka
Boka visning
  • Dela via:
Ribersborg, Malmö

Kilian Zollsgatan 1C

På bästa läge med havet runt knuten kan vi nu stolt presentera denna mysiga enrummare på Ribersborg. En halv trappa upp i ett av byggmästare Eric Sigfrid Perssons hus finner vi en bostad perfekt för såväl förstagångsköparen som för studenten i ett av Malmös absolut populäraste områden.

Privat belägen längst in från gatan med mysig och grönskande innergård erbjuder bostaden genomgående fiskbensparkett, halvkaklat badrum samt en underbar takhöjd som adderar en behaglig rymd. För den flitige motionären vaknar man på morgonen med både Slottsparken och Ribersborgs vidsträckta strandpromenad utanför dörren och morgondoppet hittar vi bara ett stenkast iväg. Lägg därtill att på endast 9 minuters promenad når man Malmös centrum med allt från shopping till restauranger och nöje, sitter du på cykeln ligger Malmö Centralstation knappa 4 minuter bort. Det här är en bostad som definitivt måste ses!

Vi ses på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 32 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2009 kr/mån
Rum 1
Våning 1 av 4
Hiss Nej
Byggnadsår 1938
Pris 1 595 000 kr

Ansvarig mäklare
Veton Kolgjini
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 17
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Mysig enrummare på A-läge!

Sergels väg 2 (38494) - 33
Sergels väg 2 (38494) - 33
Sergels väg 2 (38494) - 22
Sergels väg 2 (38494) - 22

Planritning

Planritning
Planritning

Planritning
Planritning
Veton Kolgjini

Veton Kolgjini

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kilian Zollsgatan 1C

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 32 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 1 av 4, Första våningen är belägen en halv trappa upp.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 32 kvm
Byggnadsår 1938
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag

Rum

Hall

Vi tar steget in i lägenheten genom en mindre hall med möjlighet till avhängning. På golvet ligger fiskbensparkett och väggarna är vita.

Rum

Från hallen leds vi vidare in i till vardagsrummet/sovrummet. Det stora fönsterpartiet släpper in rikligt med ljus och man känner sig direkt hemma, utan problem får du plats med både en soffhörna och en dubbelsäng. Väggarna är vita och på golvet ligger fiskbensparkett.

Kök

I anslutning till rummet har vi ett charmig kök utrustad med spis, ugn, fläkt och kyl/frys. Med en extra vinkel erbjuds det extra arbetsyta samt förvaring. Luckorna är vita, kaklet grått och en bänkskiva i trä.

Badrum

Från hallen nås badrummet med tidstypiskt inkaklat badkar i en härlig blå färg som bryter av mot de vita väggarna. På golvet ligger ett klinker i en beige ton.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja, 2018-10-17

Ekonomi

Lägenhetsnummer 31
Pris 1 595 000 kr
Avgift 2009 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. vatten, värme och TV. Ett obligatorisk tillägg om 125 kr/mån tillkommer för bredband via Ownit 100 mbps.
Andel i förening 1,5197%
Andel av årsavgift 1,5197%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 486 947 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Uträkningen baseras på den senast tillgängliga årsredovisningen.

Förening

Föreningsnamn Brf Kilian 1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769606-6948
Gatuadress Kilian Zollsgatan 1
Postnummer 21756
Ort MALMÖ
Epostadress brfkilian1@hotmail.com
Äkta/oäkta förening Äkta
Kontaktperson Sven Tullgren
Telefon Kontaktperson 0733-58 32 06
Allmänt om föreningen Brf Kilian 1 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2002 och består av 41 lägenheter samt 2 lokaler, alla upplåtna med bostadsrätt. Föreningen äger även marken. Fastigheten byggdes 1938 av byggmästare Eric Sigfrid Persson och består av ett hus med 4 våningar.
Föreningen har självförvaltning, ekonomisk och teknisk. I månadsavgiften ingår värme, VA, kabel-tv samt bostadsrättstillägg.
Föreningens ekonomi En höjning kan vara aktuell 2025-2026. Köparen uppmanas att själv kontakta föreningen för kontroll av eventuella avgiftshöjningar.
Äger föreningen marken Marken innehas med äganderätt.
Antal lägenheter 41
Renoveringar Föreningen utför kontinuerligt löpande underhåll där behovet finns och följer underhållsplanen.
2020 Ny trappbelysning
2017 Stenläggning och ytterbelysning
2015/2016 Balkonger, ny gjutning, ny säkerhet
2015/2016 Fasad, helt ny puts
2015/2016 Tak, vattenavrinning och skorstenar
2015/2016 Renovering av källare efter översvämning
2015 Bredband installerat
2013 Ny porttelefonanläggning
2012 Ny extra tvättstuga
2010 Målning av entréer
2010 Utbyte av fjärrvärmeväxlare
2010 Stambyte vattenledningar
2009/2010 Relining avloppsstammar
2009 Rökkanaler till öppna spisar i vissa lägenheter
2008 Ny cykleparkering
2008 Sopsorteringsanläggning
2004/2005 Nya fönster källarplan
2004 Nya fönster plan 1-4
2004 Ommålning trapphus
1993 El-stambyte (delvis genomfört)
2022 Byte av elstammar

Kommande:
För närvarande är inga större renoveringar inplanerade
Parkering Boendeparkering finns i området. Kontakta Malmö Stad.
Tv och bredband Egen antenn med fria digitala kanaler. Medlemmar tecknar själv egna ev. abonnemang via antenn (Boxer) eller bredband. Bredband finns installerat i huset och föreningen har ett gemensamt avtal med Ownit. Bredbandet kostar endast 125kr/mån och tillkommer som en obligatorisk kostnad på avgiften.
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt Två gemensamma tvättstugor i källaren.
Även cykelförråd finns i källaren.
Till lägenheten hör ett extra källarförråd.
Två uteplatser med möbler och plats för grillning.
Föreningen har även en komplett sopsorteringsanläggning

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren 2021-06-24. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten. Spekulanter uppmanas även att noggrant läsa igenom den juridiska köparinfon.

Övrigt

Allmänt om bostaden Säljaren disponerar i dagsläget över ett källarförråd.

Dokument

Området

Ribersborg är känt för sin lugna puls och härifrån har du nära till det mesta! Ribersborg ligger i Västra Innerstaden och är, tillsammans med Slottsstaden och Davidshall, ett av Malmös mest attraktiva bostadsområden! Området ligger innanför Ribersborgsstranden mellan Mariedalsvägen och Ribersborgsvägen och består till största delen av flerfamiljshus. Här bor man nära Ribersborgs strand, eller Ribban som den brukar kallas, men man har även närheten både till parker med fina promenadstråk och till innerstaden!

Närområde

På Ribersborg har man alltid bekväm närhet till vad man än ska behöva. Längsmed Tessins väg hittar vi matbutiker som förenklar veckohandeln. Vi har konditori och fikaställen som Valhall och S:t Jakob som erbjuder på fina bakelser. Och restauranger med olika utbud med allt från burgare på Surf Shack, pasta hos Via Napoli eller husmanskost från Hörnet. I området finner vi även frisörer, skräddare och mindre butiker som möbelbutik och klädesbutiker.

Kommunikation

I norra delen av området längsmed Limhamnsvägen hittar vi stadsbusslinje 7 som tar oss mellan Ön och handelsområdet Svågertorp. Snett igenom Ribersborg har vi Tessins väg där stadbusslinje 3 passerar och är Malmös ringlinje med stopp på Malmö C, Nobeltorget och Erikslust. Längst Regementsgatan i södra delen har vi linje 4 som tar oss mellan Bunkeflostrand och Segevång med stopp genom centrala Malmö. Från Ribersborg har man aldrig långt till något då man på 5 minuter med cykel når pulsen av centrala Malmö.

Parkering

Möjligheten att hyra garage- och parkeringsplats finns genom hela området. I området råder boendeparkering via Malmö Stad och betalparkering enligt Malmö taxa.

Övrigt

I området har vi två stora grundskolor, Fridhemsskolan som huserar ca 450 elever fördelat på årskurserna F-6 samt Ribersborgsskolan som huserar ca 530 elever fördelat på årskurserna F-6. I anslutning till grundskolorna hittar vi även förskolorna Fridhem och Ribersborg. På bekvämt gångavstånd hittar vi rekreationsområdet vid Ribersborgsstranden som lämpar sig utmärkt för en promenad och under vinterhalvåret rekommenderar vi varmt ett kallbad på Ribersborgs kallbadhus med efterföljande lunch/middag.

Räkna på ditt nya boende