VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Hindby, Malmö

Kastanjegatan 6C

På attraktiva och barnvänliga Hindby kan vi nu med glädje presentera detta väldisponerade kedjehus med hörntomt!
Med hela 124 kvm boarea hittar vi ett hus med öppen planlösning, stilrena och renoverade badrum, bra sällskapsytor och fyra sovrum. Perfekt för barnfamiljen!

På nedervåningen har vi de gemensamma ytorna med ett stort kök samt ett vardagsrum med utrymme för både soffgrupp samt matplats. På baksidan finner vi en uteplats där vi kan avnjuta morgonkoppen i solen samt på framsidan i anslutning till huset finner vi ännu en uteplats som är perfekt för de sena sommarkvällarna med familj och vänner.

En trappa upp möts vi av bostadens privata del med tre bra sovrum i kombination med härligt ljusinsläpp via takfönster samt ett renoverat badrum i modernt. Härifrån har vi dessutom tillgång till vinden som bjuder på goda förvaringsmöjligheter.

Här har ni en bostad ni absolut inte får missa. Varmt välkomna på visning!

Information

Bostadstyp Kedjehus
Boarea 124 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 5 varav 4 sovrum
Tomt 309 kvm
Byggnadsår 1990
Pris 4 395 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Hannah Olsson
Reg. Fastighetsmäklare
0735-87 05 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Väldisponerat kedjehus med hörntomt på attraktiva och barnvänliga Hindby!

Planritning

Hannah Olsson

Hannah Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kastanjegatan 6C

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5 varav 4 sovrum
Boarea 124 kvm. taxeringsinformation

Byggnad

Typ av byggnad Radhus
Fastighet Ängsrutan 26
Boarea 124 kvm
Byggnadsår 1990
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Tegel
Fönster 3-glas
Bjälklag Trä
Grundmur Betong
Tak Tegel sadeltak
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Värmepump luft/vatten
Ventilation Mekanisk till- och frånluft (återv)

Rum

Kök

Stort och välplanerat kök med goda arbets- och förvaringsmöjligheter samt utrymme för matplats om 6-8 personer. Köksinredningen består av ekluckor med svarta beslag, bänkskiva i mörk laminat med marmormönster tillsammans med fin mosaik som stänkskydd. Utrustningen består av integrerad ugn, mikro och diskmaskin samt spishäll med spisfläkt och side-by-side kyl- och frys. Vitmålade väggar och mörk laminat på golvet.

Badrum

Rymligt och stilrent badrum med kakel i beige. På golvet ligger klinker i samma mörkgråa ton. Utrustningen består av WC, dusch, handfat med tillhörande kommod samt spegel ovanför.

Vardagsrum

I semi-öppen planlösning mot köket finner vi det väl tilltagna vardagsrummet som rymmer större soffgrupp samt mediamöblemang. Finns även möjlighet för matgrupp om 6-8 personer. Ljus ekparkett samt beigemålade väggar.

Sovrum 1

Ett sovrum på första våningen som passar perfekt som barnrum eller hemmakontor. Här finner vi ett härligt ljusinsläpp tack vare den stora fönsterdörren. Från sovrummet når man dessutom ut till trädgården. Väggarna i beige kulör och på golvet vilar parkett.

Sovrum 2

På ovanvåningen finner vi ett ljust sovrum med härligt ljusinsläpp tack vare stort fönster. Väggarna går i en ljus nyans och på golvet ligger parkett. Här finns goda förvaringsmöjligheter tack vare inbyggda garderober.

Sovrum 3

Ett rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng om så önskas. Även här finns god förvaringar tack vare garderoben längs väggen. Vita väggar och på golvet vilar parkett.

Sovrum 4

Ett sovrum som passar perfekt som barnrum eller hemmakontor. Även här finner vi ett härligt ljusinsläpp tack vare det stora fönstret. Vita väggarna och på golvet ligger parkett.

Badrum

Ett helkaklat badrum där vi bemötts av en dekorativ fondvägg av röd klinker i kombination med vit klinker på väggarna och klinker i blå nyans på golvet. Badrummet är utrustat med WC, dusch och handfat med komod.

Trädgård

Via vardagsrummet kommer vi ut till den härliga lättskötta trädgården. Gott om plats för lek och aktiviteter!

Förvaring

Mycket goda förvaringsmöjligheter finner vi i detta radhus. Förråd på entréplan intill uterummet, på vinden och även bra med plats i garaget.

Bilplats

Det tillhör ett garage genom samfällighetsföreningen. Här ryms både bil och mycket extra förvaring. Samfälligheten disponerar även över parkeringsplatser som går via kösystem. För besökare finns det gratis parkering längs med Kastanjegatan.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2022-09-18
Energikonsumtion 56 kWh/m2 år.
Primärenergital 122

Ekonomi

Pris 4 395 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 2 486 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusmark: 904 000 kr
  • Småhusbyggnad: 1 582 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 582 000 kr
Värdeår 1990
Summa inteckningar 1 845 000 kr
Fastighetsskatt 9 525 kr
Driftkostnad 39 200 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 23 000 kr
  • Väg/samfällighetsavgift: 16 200 kr

Då uppvärmningen också är eldriven uppkommer en total kostnad för el och uppvärmning om 23.000kr tillsammans.

Tomt

Tomtarea 309 kvm
Parkering Till största del råder fri parkering genom hela området. I nordvästra delen finns ett fåtal parkeringsplatser att hyra.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Malmö Ängsrutan GA:1 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Samfällighet: Malmö Ängsrutan S:1
Avtalsservitut Gångtrafik
Last: Avtalsservitut Gångtrafik, 12-IM1-91/6688.1

Planbestämmelser Detaljplan (1989-05-25)

Dokument

Området

Hindby är ett bostads- och affärsområde i stadsdelen Fosie, Malmö. Området har en mycket blandad uppbyggnad där vi på västra sidan hittar flerfamiljshus och radhus, och där östra sidan består av villakvarter där många byggnader är uppförda under 1940-talet.

Närområde

I området hittar vi ICA Maxi Stormarknad längsgående Ystadvägen. Här finner vi även en rad mindre matställen samt Malmös största veterinärsanläggning. Längst Cypressvägen som vi har ytterst i den östra delen hittar vi mindre företag och verksamheter.

Kommunikation

På Jägersrovägen hittar vi stadsbusslinje 1 som går mellan Kristineberg utanför Oxie till Elinelund med stopp i centrala Malmö. Längst Ystadvägen i södra delen av området hittar vi linje 32 som tar oss mellan Käglinge och Norra Hamnen med stopp genom centrala Malmö. Området ligger i anslutning till inre ringvägen som man enkelt tar sig ut på några få minuter.

Parkering

Till största del råder fri parkering genom hela området. I nordvästra delen finns ett fåtal parkeringsplatser att hyra.

Övrigt

I området finner vi mindre förskolor så som Cypressens förskola samt Herdinnans förskola.
För dem lite större barnen har vi Rosenholmsskolan som huserar ca 100 elever fördelat på årskurserna F-3.

Räkna på ditt nya boende