Hyllie, Malmö

Hyllie Allé 32B

På optimalt läge på Hyllie ligger denna kvadratsmarta tvåa från 2020 med egen uteplats samt egen ingång från gården. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en imponerande takhöjd på ca 3,7m vilket ger lägenheten en otrolig rymd. Här får man ett stort sovrum och badrum med tvättmöjligheter.

Detta är en kommande försäljning. Kontakta mäklaren för mer information.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 39 kvm
Avgift 2513 kr/mån
Rum 2
Våning 1 av 7
Hiss Ja
Byggnadsår 2020
Pris 1 895 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Henrik Karlsson
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Välplanerad tvåa med egen ingång och uteplats!

Fotas-snart

Fotas-snart
Fotas-snart

Planritning

Henrik Karlsson

Henrik Karlsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Hyllie Allé 32B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 39 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 39 kvm
Byggnadsår 2020
Ventilation Mekanisk, typ FTX

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja, 2020-12-03
Primärenergital 45

Ekonomi

Lägenhetsnummer 21002
Pris 1 895 000 kr utgångspris
Avgift 2513 kr/mån
Kommentar Inkl värme, VA, kabel-tv
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,7778%
Andel av årsavgift 0,7778%

Förening

Föreningsnamn Brf Hyllie Corner
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769633-5822
Epostadress styrelsen@brfhylliecorner.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Hyllie Corner registrerades 2016 och innehar tomten med äganderätt. Fastigheten består av tre byggnader med 76 st lägenheter som alla innehas med bostadsrätt och huset stod färdigt för inflyttning våren 2020. Föreningen har också 3 st lokaler som innehas med hyresrätt. Föreningen är en äkta förening, den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC och den tekniska av Hagtorns fastighetsservice.

FASTIGHETENS SKICK
Fastigheten är nyproducerad och har inget kommande eller genomfört underhåll.

EKONOMI
Enligt ekonomisk plan ska avgiften index-höjas 2 % årligen. Dock höjdes avgiften endast 0,5% 2022-01-01.

BREDBAND & TV
Föreningen är ansluten till ett kollektivt avtal via Telenor med grundutbud för tv, bredband (hastighet 250/100 Mbit/s) och IP-telefoni. Detta faktureras via månadsavgiften om ett obligatoriskt tillägg på 165kr/mån.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Trapphus B i Hörnhuset ligger den gemensamma takterassen med milsvid utsikt över Malmö som är en riktig tillgång för medlemmarna. Cykelparkering finns inne på gården. I källaren finns en cykelverkstad samt ett barnvagnsförråd. Miljörum finns också att tillgå.

PARKERING
Föreningen har avtal med P Malmö som ger föreningen rätt att hyra ett visst antal parkeringsplatser i P-huset Hyllie till en kostnad av 1000 kr/mån. Föreningens medlemmar får under de första 5 åren från projektets färdigställande gratis medlemskap i bilpool.

ÖVRIGT
Föreningen har individuell mätning av varmvatten och el. Faktiskt förbrukning debiteras på avin månadsvis.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Äger föreningen marken Ja
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Allmänt om bostaden Areakälla: Föreningens information Mätstandard: Okänd Säljaren disponerar i dagsläget över: Källarförråd. Utöver den redovisade avgiften så tillkommer 165kr/mån för bredband.

Dokument

Området

Hyllie är ett av Malmös snabbast växande område. Bygget började runt 2008 med Malmö Arena och sedan dess har området bara växt. Hyllie beräknas ha ca 9000 bostäder och lika många arbetsplatser när området är färdigbyggt. Hyllie har verkligen allt du kan önska. Vill du få en konsert- eller sportupplevelse så tar du dig till Malmö Arena. Vill du istället få upp pulsen med träning så finner du ett stort utbud av gym, padelcenter, badhus etc.

Närområde

I Hyllie finns ett väldigt stort utbud av närservice av butiker. Du har självklart Emporia som granne med allt från klädbutiker till livsmedelsbutiker. Under våren 2021 så öppnade även City Gross på Hyllie allé. Vill du inte in och trängas på de stora matbutikerna så finns det även ett bra utbud av mindre närbutiker i området.

Kommunikation

En av de stora fördelarna med Hyllie, som gjort att området växt i popularitet, är dess fantastiska pendlingsmöjligheter. Från Hyllie C tar du dig till Malmö C på bara ett par minuter. I Hyllie bor många som pendlar dagligen till Köpenhamn och med tåget tar det bara ca 30 minuter.

Räkna på ditt nya boende