Visningar

Söndag 22 Maj KL: 13:00 - 13:30 Bokad visning. Bokning görs via hemsidan eller mäklaren. Varmt Välkomna! Boka
Holma, Malmö

Holma Torg 1B

Varmt välkomna till denna moderna gavaltvåan!

Här bor man med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en social miljö där man gärna umgås. Gavelläget ger bra ljusinsläpp och bostadens balkong ligger i västerläge för eftermiddagssolen med utgång från vardagsrummet. Sovrummet är av god storlek med rejäl förvaring och badrummet kommer helkaklat med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Alla bekvämligheter som kommer med ett nyproducerat boende!

Varmt välkommen hem.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 52.5 kvm
Avgift 3321 kr/mån
Rum 2
Våning 2 av 6
Hiss Ja
Byggnadsår 2015
Pris 1 350 000 kr

Ansvarig mäklare
David Kilman
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 13
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Inflyttningsklar gaveltvåa med balkong!

Planritning

David Kilman

David Kilman

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Holma Torg 1B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 52.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 52.5 kvm
Byggnadsår 2015
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX

Rum

Hall

Två trappor upp så når vi bostaden och välkomnas in i hallen av ett parkettgolv samt slätspacklade och vitmålade väggar. Här har vi plats för hatt- och skohylla samt har en garderob och städskåp som sitter ihop med vardagsrummet för ytterligare förvaring.

Vardagsrum

Från hallen når vi vardagsrummet där vi direkt har öppna ytor för flertalet möbleringsmöjligheter och framförallt mycket gott ljusinsläpp på grund av gavelläget med extra fönster och glasdörren ut till balkongen. Här finns plats för matplats till 4-6 personer, större soffgrupp, samt mediamöblemang. Det är även här vi har tillgång till bostadens balkong. Balkongen ger även den god plats till umgänge med utegrupp eller café-set på plats och ligger i västerläge för sol på hemtrevliga sommarkvällar.

Kök

Köket ligger placerat intill vardagsrummet utan någon dörr eller vägg emellan vilket åter igen skapar en social miljö där man kan laga mat medans man håller igång en konversation med middagsgästerna. Köket går i klassiskt vitt och grått för en modern look och kommer med följande utrustning; ugn, spishäll, kökfläkt, integrerad diskmaskin, kyl/frys.

Sovrum

Från vardagsrummet når vi även sovrummet som bjuder på god storlek och fantastisk förvaring tack vare att ena väggen har en inbyggd garderob med skjutdörrar för allt man vill ha undanstoppat. Plats finns även för dubbelsäng samt skrivbord eller annan möblering. Även här har vi parkettgolv och vitmålade ytskikt.

Badrum

Sist men inte minst så har vi badrummet. Likt köket jobbar vi här med enkla och stilrena färger som grått och vitt för ett modernt intryck. Utrustning i form av; tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, duschhörna, handfat och wc, men även en arbetsbänk över tvättmöjligheterna samt väggskåp för enklare förvaring.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2017-04-07
Primärenergital 94

Ekonomi

Lägenhetsnummer 208187001-1104
Pris 1 350 000 kr
Avgift 3321 kr/mån
Kommentar Inkl. kallvatten, värme och bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg för kabel-tv och internet tillkommer på 212kr/mån- IMD för el och varmvatten.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 3,65262%
Andel av årsavgift 3,65272%

Förening

Föreningsnamn Brf Guldspiran I Malmö
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769625-0237
Gatuadress Holma torg 1
Postnummer 21527
Ort MALMÖ
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen Riksbyggen BRF Guldspiran bildades 2012. Byggnaden uppfördes 2015. Föreningen äger marken. Det finns 21 lägenheter i föreningen, samtliga innehas med bostadsrätt. Det finns 2 lokaler i föreningen. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen.
Föreningens ekonomi Föreningen höjde inte avgiften för 2022, men planerar att årligen höja avgiften med 2 % enligt den ekonomiska planen.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 21
Antal lokaler 2
Renoveringar Då byggnaden uppfördes 2015 har inga större renoveringar utförts.

2022 planerar man att installera solceller för att minska driftkostnaderna för byggnaden.
Parkering Föreningen tillhandahåller 4 parkeringsplatser. Separat kö. I övrigt tillämpas boendeparkering enligt Malmö Stad. I närliggande MKB fastigheter finns möjlighet att ansöka om garageplats.
Tv och bredband Kabel-TV: Kabel-TV via Telia (obligatoriskt tillägg) Internet: Ansluten till fibernät via Telia (obligatoriskt tillägg)
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Holma är ett delområde och tillhörstadsdelen Hyllie, Malmö. I Holma finns det ca 1500 bostäder fördelat över flerfamiljshus i tre och åtta våningar kring öppna gårdar. Fram till 1970-talet tillhörde Holma en gård och bestod huvudsakligen av åkermark. Inom ramen för det så kallade miljonprogrammet ritades och färdigställdes Holma under en kort tidsperiod i början av 1970-talet. I stort sett alla fastigheter uppfördes 1972-1974.

Närområde

Centralt i området hittar vi Holma torg som erbjuder mindre matbutik, frisör, restaurang samt grönsakshandlare.

Kommunikation

Parallellt med Holmvångvägen har vi en bussgatan där stadsbusslinje 6 passerar och tar oss mellan Klagshamns och handelsområdet Toftanäs med flertalet stopp genom centrala Malmö.
Området ligger i anslutning till inre ringvägen som man enkelt tar sig ut på några få minuter.

Parkering

Holma är nästan helt trafikseparerat. I utkanten av området hittar vi stora parkeringdäck där man kan hyra parkeringsplats. För övrig parkering gäller betalparkering enligt Malmö taxa.

Övrigt

I Holma hittar vi förskolor så som Hyacintens förskola centralt i omrdået samt Snödroppens förskola i södra delen. För dem äldre barnen har vi Holmaskolan som huserar ca 300 fördelat över årskurserna F-6. I anslutning till området har vi Kroksbäcksparken som är känd för sina kullar samt Äventyrslekplatsen som är välbesökt av barnfamiljer.

Räkna på ditt nya boende