VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Gamla Väster, Malmö

Hjorttackegatan 23

Stolt presenterar vi detta fantastiska och rymliga boende mitt i hjärtat på Gamla Väster. Här erbjuds en smakfull och modern bostad med optimal och genomgående planlösning, vackra golv, två badrum samt tillgång till både garage och en vacker innergård. Detta är en lägenhet för dig som kräver ett boende av hög kvalité och komfort på Malmös starkaste adress! Välkommen!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 84 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4665 kr/mån
Rum 3
Våning 2
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2006/1882
Pris 4 295 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Malin Strender
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 18
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

Malin Strender

Malin Strender

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Hjorttackegatan 23

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 84 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 2

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 84 kvm
Byggnadsår 2006/1882

Rum

Hall

Inne i den ljusa hallen välkomnas du direkt av en inbjudande känsla och stor atmosfär. Ljusa väggar och mörkgrått klinkergolv i kombination med ett vackert skeppsgolv som enhetligt löper vidare genom hela bostaden. Redan här ges ett smakprov på bostadens smakfulla känsla och genomtänkta planlösning. Här finns avhängningsmöjligheter för såväl jackor som skor samt plats för ytterligare förvaring.

Sovrum

Intill hallen hittar vi bostadens mindre sovrum, perfekt som barnrum, kontor eller gästrum. Även det med ljusa väggar samt vackert skeppsgolv. Från fönstret har vi rofylld utsikt över den mysiga innergården.

Badrum med tvättstuga

I direkt anslutning till sovrummet når vi det ena badrummet. Helkaklat i vitt med matchande grå klinker. Utöver WC och handfat finner vi även tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, torkställning samt förvaring. Optimalt för den större familjen.

Sovrum

Med rymlig yta, ljusa kulörer samt stort fönster mot den lugna innergården blir detta sovrummet en mysig och ombonad plats, perfekt för vila och återhämtning. Här finns gott om utrymme för såväl dubbelsäng samt annat möblemang.

Badrum

Elegant, rymligt och fräscht badrum helkaklat i stilrent vitt med matchande klinker i grått. Utöver WC och handfat så inrymmer badrummet dessutom plats för förvaring samt vattenfallsdusch med vikbara väggar i glas och handdukstork. Badrummet nås från både hallen och det stora sovrummet.

Kök/Matplats

Smakfullt och modernt kök med ljus skåpinredning samt matchande mörk bänkskiva i granit. Fullt utrustat med rostfria vitvaror såsom diskmaskin, spis med keramikhäll, kyl och frys samt ugn och micro i arbetshöjd. God arbetsyta och bra förvaring. Kökets öppna och sociala planlösning ger fin kontakt med såväl matplatsen som vardagsrummet. Eller varför inte äta middag ute på loftgången mot gården?

Vardagsrum

Via den öppna planlösningen från köket öppnar det välplanerade och spatiösa vardagsrummet upp sig med plats för både vardagsrumsmöblemang och större matbord. Stora vackra fönster mot Gamla Västers mysiga kvarter ger ett fint ljusinsläpp till detta vackra rum. Den vackra stenen i alla fönster är en elegant detalj.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2019-11-19
Primärenergital 144

Ekonomi

Lägenhetsnummer 21 enligt ekonomisk plan
Pris 4 295 000 kr utgångspris
Avgift 4665 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl värme, vatten, avlopp
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 4,744%
Andel av årsavgift 4,8574%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 837 263 kr

Förening

Föreningsnamn Brf SBC Mullvaden
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769610-2255
Gatuadress Hjorttackegatan 23
Postnummer 21133
Ort MALMÖ
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen SBC Mullvaden är en äkta förening som bildades 2003 Den består av 18 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt en gemensamhetslokal. Föreningen äger även marken. Föreningens byggnader består av två hus, ett äldre byggt 1882 samt ett nytt från 2006. För den ekonomiska förvaltningen svarar Bredablick.

HUSETS SKICK
Föreningen har en underhålls plan som sträcker sig till 2035 och utför löpande underhåll där behovet finns.
Den nya husdelen är byggd 2006.
Gården renoverad 2016.
Miljöbelysning i de gemensamma delarna 2018.
Installation av fiber 2020.
Delar av fasad renoverad 2018-2020.
Porttelefon 2021.
Inom de kommande 5 åren ska tak och fasad på gamla byggnaden renoveras.
För mer detaljer om gjorda och kommande renoveringar se årsredovisningen.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Mysig och renoverad innergård med cykelskjul, pergola, träterrass och plats för umgänge. Cykelrum och gemensamhetslokal i källaren. Till lägenheten hör ett källarförråd.

TV och BREDBAND
Bredband 1000/1000 Mbit levereras av Bahnhof. Ett obligatoriskt tillägg på 218 kr/mån tillkommer för detta. Tv är valfritt och kan väljas från vilken IPTV-leverantör som helst.

PARKERING
Garage i källaren 9 st platser, ca 850 kr/mån. Separat kö tillämpas, i dagsläget ett fåtal före i kön.

AVGIFTEN
I grundavgiften ingår värme, vatten, avlopp. Det finns i dagsläget inga inplanerade avgiftsändringar för 2023. Föreningens syn på ekonomin är god.

HEMSIDA
På föreningens hemsida https://mullvaden.bostadsratterna.se/ kan man läsa mer info. Där finns även kontaktuppgifter till styrelsen.

VIKTIGT
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening, årsredovisningen samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen.
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Gamla Väster är det cityområde som ligger mellan Kungsparken i väster och Stortorget i öster. I norr avgränsas det av kanalen och i söder av gamla begravningsplatsen. I området bodde under 1800-talet hantverkare och enklare folk. Gamla Väster blev plötsligt attraktivt, husen såldes för stora belopp i kölvattnet av 1980-talets spekulationsvåg och inom en mycket kort tid hade den gamla generationen Västerbor närmast helt försvunnit. I dag är gamla Väster ett vackert exempel på hur man kan bevara en äldre stadskärna på ett attraktivt sätt.

Närområde

På Gamla Väster har man aldrig långt till något då vi finner mindre matbutiker på hörnen, tandläkare, frisör, barbershops och gymanläggningar. Vi har ett enormt utbud av restauranger med kulinariska smaker från jordens alla hörn. Centralt placerad i området har vi välbesökta och berömda Lilla torg som erbjuder härlig atmosfär och stämning.

Kommunikation

I direkt anslutning till Gamla Väster så har vi en av Malmös större busstationer på Gustav Adolfs Torg. Här finner vi bussar åt Malmös alla håll som möjliggör enkel transport genom stan.

Parkering

I området gäller boendeparkering via Malmö Stad och för all övrig parkering gäller betalparkering enligt Malmö taxa.

Övrigt

Vi finner flertalet förskolor som t.ex. Snurran och Tranan samt gymnasiet Jensen och högskolan IHM Business School.

Räkna på ditt nya boende