VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Husie, Malmö

Ernst Jakobssons Gata 10C

Nu finns chansen att förvärva en superfin fyra på eftertraktat och familjevänligt område! Denna fantastiska bostad bjuder på tre rymliga sovrum, ett stort badrum och öppen planlösning mellan de sociala ytorna som vardagsrum och kök. För att göra det hela lite lyxigare så bjuder denna bostaden på ett enastående ljusinsläpp. Här bor du i en stilren och charmig bostad i en grönskande omgivning som även erbjuder en härlig och generöst tilltagen uteplats i västerläge som ger gott om plats för att avnjuta fikat i solen.

I Husie bor du nära skolor och förskolor samt massor av natur. Bara ett stenkast bort hittar du handelsområdet Toftanäs och Jägersro centrum. Här bor du utmärkt med goda busskommunikationer samt ringvägarna i närheten som tar dig till kranskommunerna på nolltid!
Välkomna med ert intresse!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 76 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 8086 kr/mån
Rum 4
Hiss Nej
Byggnadsår 2005
Pris 1 695 000 kr

Ansvarig mäklare
Katarina Bajric
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 20
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Charmig fyra på markplan i barnvänligt område!

Husie mosse Lekplats 2

Husie mosse
Husie mosse
Lekplats 2
Lekplats 2

Planritning

Katarina Bajric

Katarina Bajric

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Ernst Jakobssons Gata 10C

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 76 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 76 kvm
Byggnadsår 2005
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)

Rum

Hall

Vi tar oss in genom ytterdörren och möts av en ljus hall som bjuder på gott om förvaringsmöjligheter med hjälp av en platsbyggd garderob samt en klädkammare nära till hands. Här är väggarna målade i vitt och på golvet ligger ett ljust parkettgolv som är genomgående i hela lägenheten.

Badrum

Från hallen når vi ut till lägenhetens badrum som är enkelt och elegant inrett med grå våtrumsmatta och vitt klinker över väggarna. Badrummet är utrustat med spegelskåp, vask med kommod, toalettstol samt dusch. Här finner vi även egna tvättmöjligheter i form av tvättmaskin samt torktumlare.

Sovrum

Intill hallen når vi ut till bostadens första sovrum som lämpar sig utmärkt som ett barnrum där vi möblerar med säng och skrivbord alternativt som ett rymligt hemmakontor. Här är väggarna målade i vitt och på golvet vilar där parkett.

Kök

Vi tar oss vidare in i bostaden och möts av det stilrena och moderna köket där inredningen bär i vitt med detaljer i bostat stål. Här har vi goda förvaringsmöjligheter med hjälp av över- och underskåp. I köket får vi plats med ett större matbord som lämnar rikligt med plats. Köket är utrustat med diskmaskin, inbyggd ugn, inbygg mikro, spishäll, fläkt samt kombinerad kyl och frys.

Vardagsrum

I direkt anslutning till köket har vi det rymliga vardagsrummet som bjuder på stora sociala ytor. Här inreder vi med en större soffgrupp med tillhörande soffbord och TV-möblemang. Med fönster som vetter ut mot uteplatsen får vi in rikligt med dagsljus. Härifrån når vi ut till uteplatsen med den mysiga och tilltalande altanen i sydväst där vi gärna avnjuter kaffet. Här har vi en träbelagd yta som rymmer en loungegrupp som bjuder in till sällskapliga och sena kvällar med goda grillmöjligheter.

Sovrum

Från vardagsrummet när vi ut till bostadens andra sovrum som bjuder på ett härligt ljusinsläpp, Här möblerar vi med en större säng med tillhörande sängbord samt ytterligare förvaringsmöbel. Här finns möjlighet att ta bort väggen in till vardagsrummet om man önskar.

Sovrum

Intill det andra sovrummet hittar vi bostadens sista men inte minsta sovrum. Här har vi ett rymligt sovrum där väggarna bär i en grå kulör samt på golvet vilar där parkett. Här får vi plats med en större säng, tillhörande sängbord, skrivbord samt ytterligare förvaringsmöbel. Ett rum som lämpar sig utmärkt som ett barnrum.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja, 2019-01-17
Energikonsumtion 2663 kWh/m2 år.
Primärenergital 165

Ekonomi

Lägenhetsnummer 0051
Pris 1 695 000 kr
Avgift 8086 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. värme, vatten, kabel-tv och bostadsrättstillägg. Tillkommer en obligatorisk kostnad om 181 kr/mån för bredband. Föreningen har gemensamt el-avtal där medlemmen blir debiterad efter faktisk förbrukning. Total månadskostnad 8267 kronor.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 2,87226%
Andel av årsavgift 2,87273%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 1 054 201 kr

Förening

Föreningsnamn Brf BoKlok Luftvärnet
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769605-2971
Gatuadress Ernst jakobssons gata 14A
Postnummer 21238
Ort MALMÖ
Epostadress brf.boklokluftvarnet@gmail.com
Hemsida www.boklokluftvarnet.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen Riksbyggen Boklok Luftvärnet är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2005 och består av 42 lägenheter med jämn fördelning mellan tvåor, treor och fyror. Lägenheterna är uppdelade i sju tvåvåningshus. Byggherre var företaget Bo Klok, ett samarbete mellan Skanska och IKEA. Lägenheterna kännetecknas av stor funktionalitet och modern standard. Läs mer på föreningens hemsida www.boklokluftvarnet.se
Ekonomisk förvaltare: Riksbyggen
Teknisk förvaltare: Riksbyggen
Föreningens ekonomi Senaste avgiftsändring skedde 2021-01-01 vilket var en ökning med 2%. Föreningen planerar en höjning på 12% from 1/1-2023.
Äger föreningen marken Ja.
Antal lägenheter 42
Renoveringar Föreningen genomför kontinuerligt översyn och utför renovering och löpande underhåll där behovet finns.

UTFÖRDA RENOVERINGAR
2019 - installation av bullerplank.
2018 - OVK.
2018 - Fasader
2016 - Värmeväxlare och vattenutkastare
2015 - Renovering av utemiljö
2015 - Målning av fönster och fasad.
2014 - Fasadtvätt samt behandling för att motverka algbildning.
2012 - Målning av trappor och trappräcken.
2012 - OVK.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Nästkommande renovering är fokus på husens trädetaljer på loftgångarna och balkongerna.

LÖPANDE UNDERHÅLL
Det löpande trädgårdsarbetet utförs kontinuerligt av samtliga medlemmar i föreningen. Bland annat innebär det gräsklippning av gårdarna, rensning av ogräs i häckrabatter, grusgångar och de gemensamma ytorna. Lägenhetsinnehavare ansvarar för att balkonger, loftgångar, ramper, trädäck, trappor och ytterdörrar underhålls. De horisontella ytorna skal oljas och övriga laseras med undantag från de stora pelarna som håller uppe balkongerna. All material för underhåll finns i de gemensamma förråden att tillgå.
Parkering En parkeringsplats hör till varje bostadsrätt. Utöver detta finns ett antal gästplatser när nära och kära kommer på besök.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till kabel-TV via Tele2 och basutbudet ingår i avgiften. För utbud och aktuella priser se: www.comhem.se. Bredband 100/10 Mbit tillkommer som en obligatorisk och särredovisad kostnad (181 kronor/månad)
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats Tomten och samtliga grönområdena ägs av föreningen, vilket innebär att marklägenheterna med uteplats har således enbart nyttjanderätt till att använda dessa intilliggande grönytor. Detta innebär att ett permanent staket eller trädäck på tomten inte får uppföras utan ett godkännande från styrelsen.
Gemensamma utrymmen Ett rymligt förråd hör till varje bostadsrätt, samt att varje hus har ett gemensamt förråd. Miljörum samt trädgårdskärl finns också.
Övrigt För mer information se föreningens hemsida: www.boklokluftvarnet.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen. Mäklaren utför ingen undersökning av lägenheten, säljaren uppmanar köparen att noggrant undersöka lägenheten. Spekulanter uppmanas även att noggrant läsa igenom den juridiska köparinfon.

Dokument

Området

Husie är en stadsdel i stadsområdet Öster i Malmö. Stadsdelen är ett av Malmös största utvecklingsområden där man dem senaste åren har sett stor tillväxt av nya områden som bland annat Gyllins trädgård och Bulltofta Friluftsstad.

Närområde

I Husie finner vi shoppingcenter så som Jägersro center samt mindre matbutiker och livs. Vi har stort utbud av både mindre affärer samt stora kedjor.

Kommunikation

I Husie finner vi flertalet stadsbusslinjer som man kan ta samt finns några hållplatser som erbjuder regionsbussar som snabbt tar oss in till centrum alternativt ut till våra grannstäder. Vi finner flertalet påfarter till både Inre och Yttre ringvägen vilket möjliggör snabb förbindelse till bland annat Lund och Helsingborg.

Parkering

Beroende på vilket området i Husie man befinner sig så finns det olika parkeringsmöjligheter. Till stor del råder fortfarande fri parkering.

Övrigt

Husie består utav flertalet områden som alla erbjuder stort utbud av förskolor, grundskolor samt gymnasieskolor.

Räkna på ditt nya boende