VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Fågelbacken, Malmö

Edward lindahlsgatan 20A

Välkommen till denna charmiga lägenhet belägen på Fågelbacken. Med en balkong i österläge bjuder denna bostad på underbara morgonsoluppgångar och en vidsträckt vy över omgivningen. Lägenheten utstrålar en modern och bekväm atmosfär med dess smarta planlösning och praktiska detaljer.

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en känsla av rymd och samhörighet. Köket är smakfullt utformat med moderna vitvaror och en elegant diskmaskin som underlättar vardagen. Här finns gott om förvaringsutrymme och arbetsytor för matlagning och förberedelser. Den generösa köksön fungerar som en naturlig samlingspunkt och en plats för snabba måltider.

Vardagsrummet är omsorgsfullt inrett med tanke på komfort och stil. De stora fönstren släpper in rikligt med dagsljus och ger en öppen utsikt över området. Här finns gott om plats för både avkoppling och underhållning, och den öppna anslutningen till köket gör det lätt att umgås medan man tillagar mat eller njuter av en filmkväll.

Badrummet är ljust och fräscht, och här finns även en praktisk tvättmaskin som gör tvättandet enkelt och bekvämt. Den stilrena designen ger en avkopplande atmosfär, och de moderna detaljerna är noggrant utvalda för att skapa en harmonisk miljö.

Lägenheten på Fågelbacken erbjuder en perfekt kombination av stil, funktionalitet och komfort. Med östbalkongen får du njuta av solens första strålar varje morgon, och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en inbjudande och trevlig atmosfär. Här finns alla bekvämligheter du behöver för att trivas och känna dig hemma.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 47 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3564 kr/mån
Rum 2
Våning 3 av 4
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1946
Pris 1 695 000 kr

Ansvarig mäklare
Otto Gröön
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 04
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

Planritning Edwards Lindahlsgatan 20A
Planritning Edwards Lindahlsgatan 20A
Otto Gröön

Otto Gröön

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Edward lindahlsgatan 20A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 47 kvm.
Hiss Nej
Våning 3 av 4

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 47 kvm
Byggnadsår 1946
Fönster 3 glas isolerglas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag

Rum

Hall

Hallrummet välkomnar dig med generöst med förvaringsmöjligheter, perfekt för att hålla ordning på ytterkläder, skor och andra vardagsprylar. Golvet pryds av eleganta, mörkgrå klinkerplattor som ger en modern touch till utrymmet.

Sovrum

Sovrummet är rymligt och passar utmärkt för en 180 cm bred säng. Det är utbyggt sedan tidigare ägares tid, vilket ger extra utrymme och komfort. Här kan du skapa din egen oas av avkoppling och vila.

Kök

Köket är en äkta pärla och erbjuder all den bekvämlighet du kan önska dig. Det är välutrustat med moderna apparater och har gott om förvaring och arbetsytor. Köket delas även med vardagsrummet, vilket skapar en trevlig och öppen atmosfär perfekt för umgänge och gemensamma måltider.

Vardagsrum

Vardagsrummet är rymligt och öppet, med gott om plats för både gemensamma aktiviteter och en matplats. Stora fönster mot österläge fyller rummet med naturligt ljus och ger en vacker utsikt. Det är en idealisk plats att koppla av och underhålla gäster.

Badrum

Badrummet har renoverats av föreningen i samband med stambytet och är nu modernt och funktionellt. Här finns en tvättmaskin för din bekvämlighet, vilket gör det praktiskt och bekvämt för dig och din familj.

Balkong

Balkongen är en härlig utomhusyta med generös yta att njuta av. Den är placerad i österläge och erbjuder en perfekt plats att njuta av morgonsolen eller ta en kopp kaffe medan du njuter av den vackra utsikten.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja, 2019-01-28
Energikonsumtion 2287 kWh/m2 år.
Primärenergital 138

Ekonomi

Lägenhetsnummer 67
Pris 1 695 000 kr
Avgift 3564 kr/mån
Kommentar till avgiften Obligatoriska tillägg: Kabel-TV och bredband 235:-
Andel i förening 0,70777%
Andel av årsavgift 0,70777%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 458 749 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Guldborgen
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769615-0130
Gatuadress Köpenhamnsvägen 5B
Postnummer 21743
Ort MALMÖ
Epostadress brfguldborgen@gmail.com
Hemsida http://www.guldborgen.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Guldborgen bildades 2006 och består av 103 bostadsrätter, 10 hyresrätter samt 18 hyreslokaler, varav 5 är butikslokaler och resten lager. Huset byggdes 1946 och de är fördelade på tre flerbostadshus mot Köpenhamnsvägen 5 A-D, Örsholmsgången 2 A-B, 4 A-C och Edward Lindahlsgatan 20 A-C. SBC sköter den ekonomiska förvaltningen och GN Städ & Fastighetsservice sköter den tekniska förvaltningen. Fastigheten är upplåten med tomträtt, som ska omförhandlas under slutet av 2020.


GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Tvättstuga finns i källaren. Den är utrustat med två tvättmaskiner, två torktumlare, ett torkrum samt en mangel. I källaren finns också ett cykelrum.

PARKERING
Föreningen förfogar över 31 parkeringsplatser i garage , kösystem tillämpas. Kostnad för bilplats är 580 kr/mån.
Det finns även 5 MC-platser, kostnad 260kr/mån. Separat kö tillämpas.
I övrigt råder boendeparkering i området.

EKONOMI
Föreningen har i dagsläget planer på att höja avgiften kontinuerligt med 1% per år.

TV- OCH INTERNET
Kabel-tv: Basutbud från ComHem ingår i månadsavgiften genom ett obligatoriskt tillägg om 70 kr/mån. För mer information, se www.comhem.se. Detta avtal sträcker sig till 2019, avtalet ämnas sedan konkurrensutsättas och därmed kan annan leverantör bli gällande efter 2019-09.
Internet: Gruppanslutningsavtal med Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften genom ett obligatoriskt tillägg om 165 kr/mån, hastighet 100/100 via fiber.

ÖVRIGT
Föreningens hemsida: www.guldborgen.se.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift som ligger på 2,5% av prisbasbelopp, cirka 1313 kr. Föreningen tar även ut en pantsättningsavgift som ligger på 1% av prisbasbelopp, cirka 525 kr per pant. Detta betalas av köparen.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Renoveringar HUSETS SKICK
Fönster: Byte av fönster 2020.
Tak: Renoverades 1998.
Fasad: Plåt utbytt 1998.
Balkonger: Renoverade 1998.
El: Utbytt 2009.
Vatten- och avloppsstammar: Bytta 2010/2011. Badrum renoverades i samband med bytet av föreningen.
Innergård: renoverad 2020
Byte av radiator ventiler: 2015
Garage: renovering 2020
Tvättstugor: målning 2019

Kommande renoveringar:

Spolning av avlopp - 2023
Omfogning skorsten - 2023
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr

Dokument

Området

Fågelbacken är ett bostadsområde i Västra Innerstaden, Malmö och består till majoritet av flerfamiljshus som är byggda under 1940- och 1950-talen. Området ligger mellan Fågelbacksgatan och Köpenhamnsvägen, öster om Mariedalsvägen.

Närområde

På Kronborgsvägen har man lokala bekvämligheter där vi bland annat har gymanläggning, kaféer, frisör, restauranger av olika slag samt lokala pizzerior.

Kommunikation

På Kronborgsvägen hittar vi stadsbusslinje 1 som går mellan Elinelund och Kristineberg och passerar bland annat Gustav Adolfs Torg. På Mariedalsvägen passerar linje 8 som går mellan Lindängen och Hyllie och passerar bland annat Malmö C och Triangeln.

Parkering

I området finns möjlighet att hyra garage och parkeringsplats. För övrigt gäller boendeparkering via Malmö Stad.

Övrigt

På Fågelbacken hittar vi flertalet förskolor så som Telningen, Pysslingen samt Fågelbackens Montessoriförskola. I södra delen av området har vi även gymnasieskolan Gripens Gymnasium.
Ett stenkast bort hittar vi Pildammsparken som erbjuder restauranger och kaféer. Det finns även promenad och motionsspår för den atletiska individen.

Räkna på ditt nya boende