VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Slussen, Malmö

Drottninggatan 1AA

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR BOKNING AV VISNING!
Nu kan vi presentera denna otroligt välplanerade och genomgående 2,5:a med söderbalkong på populära Slussen! Med smart planlösning finner vi, via en snygg industrivägg, en avskiljd halva som kan nyttjas mycket väl till både gästrum, barnrum, kontor eller annat. I detta moderna boende finner vi de sociala sällskapsytorna med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den mysiga söderbalkongen nås från vardagsrummet som vetter in mot föreningens lugna och trevliga innergård. Här bor vi med en bekväm vardag med stort badrum med tvättmöjligheter, mycket bra förvaringsmöjligheter och möblerbar hall. På Slussen har vi både Malmö City, goda kommunikationer, matbutiker, restauranger och fik samt motorvägen ett stenkast bort! Varmt välkommen hem!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 54 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3410 kr/mån
Rum 2,5
Våning 3 av 6
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2019
Pris 2 595 000 kr föreslagen budstart

Ansvarig mäklare
Otto Gröön
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 04
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Varo Dalawy
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 15
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Modern 2,5:a med balkong på populära Slussen!

Planritning

planritning
planritning
Otto Gröön

Otto Gröön

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Drottninggatan 1AA

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2,5
Boarea 54 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 3 av 6

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 54 kvm
Byggnadsår 2019
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till- och frånluft (återv)

Rum

HALL

Vi välkomnas in i bostaden genom den rymliga och möblerbara hallen med plats för både avhängning av ytterkläder och förvaring bakom praktiska skjutdörrsgarderober. Säkerhetsdörr. Ekparkett på golv och vita väggar.

KÖK

Välutrustat kök i delvis öppen planlösning med vardagsrummet. Plats för matdel bakom en skiljevägg från vardagsrummet med plats för cirka 4-5 matgäster. Vita luckor, arbetsbänk i laminat och kaklat stänkskydd. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll, inbyggd mikrovågsugn, kyl/frys i rostfritt samt utdragbar spisfläkt. Ekparkett på golv och vita väggar.

VARDAGSRUM

Socialt vardagsrum med stora fönsterpartier. Här finns plats för soffa och tillhörande möblemang. Ekparkett på golv och vita väggar. Vi når balkongen från vardagsrummet som är vänt in mot den lugna innergården.

HALVA

Nuvarande ägare har satt upp en industrivägg mot halvan för att få ytterligare ett rum att nyttja. Perfekt del att ha som kontor, gästrum, barnrum eller annat som önskas! Ekparkett på golv och vita väggar.

BADRUM

Rymligt badrum utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare med avlastningsyta och skåp ovan, dusch med vikbara duschdörrar, handfat med kommod, spegelskåp, WC och handdukstork. Helkaklat i vitt och ljus klinker på golv.

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja, 2021-01-14
Primärenergital 53

Ekonomi

Lägenhetsnummer 31202
Pris 2 595 000 kr föreslagen budstart
Avgift 3410 kr/mån
Kommentar till avgiften I avgiften ingår värme, kallvatten, bostadsrättstillägg och allmän renhållning i föreningen. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer om 235 kr/månad för digital-TV, bredband och telefoni via Telia Triple Play samt 31kr/månad för elen. Föreningen har individuell mätning av varmvatten som debiteras en gång per kvartal utefter faktisk förbrukning. Föreningen kommer från 2022-06-02 ha gemensamt elavtal och medlemmen debiteras efter faktisk förbrukning.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,6514%
Andel av årsavgift 0,65145%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 755 680 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Nils 24
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769626-2927
Gatuadress Konduktörsgatan 7
Postnummer 21212
Ort MALMÖ
Epostadress kundtjanst.bostad@jm.se
Hemsida https://brfnils24.bostadsratterna.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen BRF Nils 24 är en äkta bostadsrättsförening som uppfördes 2018-2019 och inflyttning påbörjades under 2019. I föreningen finns 127 lägenheter och 5 hyresrättslokaler. Föreningen bildades år 2013 och föreningens stadgar registrerades 2017-12-19. Föreningen äger marken (köptes 2018). Tillhörande adresser till föreningen är Drottninggatan 1AA-1AG och Konduktörsgatan 7-19. Den ekonomiska förvaltningen sköts via Riksbyggen.ÖVRIGT
JM är byggherre.

Läs mer om JMs miljöanpassade hus mm. på https://issuu.com/jm.se/docs/nils_1_bf_webb.
https://issuu.com/jm.se/docs/nils_2_bf_webb

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Föreningens ekonomi Föreningen har en belåningsgrad på 13 376kr/kvm. Föreningen omförhandlade ett av sina lån 2023-01-16. Övriga lån har bindningstid varierande mellan 2024-01-15 - 2030-01-14.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 127
Antal lokaler 5
Renoveringar Pågående i föreningen är införande av gemensam el. Detta träder i kraft 2022-06-02 och medlemmarna kommer debiteras efter faktisk förbrukning.
Parkering I föreningen finns 73 garageplatser, 2 handikappanpassade (HKP-plats), 8 garageplatser för elbilar med särskild laddstation samt 7 MC-platser. Garageplats och HKP-plats kan hyras till en kostnad om 1 100 kr/månad, garageplats för elbil kan hyras till en kostnad om 1 350 kr/månad och MC-plats kan hyras till en kostnad om 300 kr/månad respektive 500 kr/månad, beroende på storlek. Utöver kostnad för garageplats för elbil tillkommer även kostnad för förbrukad el. Kösystem tillämpas. Det finns även en extern grusparkering över gatan där medlemmen har möjlighet att hyra en parkeringsplats. I övrigt råder boendeparkering i området, för mer information se www.malmo.se.
Tv och bredband Föreningen är ansluten till fiberoptisk digital-TV och 1000/1000 Mbit/s bredband via Telia.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Gemensamma utrymmen Föreningen har en grönskande och lummig innergård. Här finns plats för att ställa cyklar under pergolor. Miljörum finns. I föreningen finns även ett övernattningsrum som går att hyra för ca 250 kr/natt. Det finns även en cykelservicestation utrustad med pump, vatten och verktyg. Cykelrum, barnvagns-/rullstolsförråd och städrum finns.

Alla lägenheter har ett förråd som ingår. Extra lägenhetsförråd finns att hyra.
Övrigt Ingen tvättstuga finns, varje lägenhet har egna tvättmöjligheter

Övrigt

Allmänt om bostaden Säljaren disponerar i dagsläget över ett källarförråd.

Enligt nuvarande planlösning disponeras lägenheten som 2,5 rum och kök. Enligt föreningens information är lägenheten registrerad som 2 rum och kök.

Dokument

Området

Slussen är ett delområde i stadsdelen Centrum, Malmö och är en del av Östra Förstaden. Här har funnit enklare hus sedan slutet av 1700-talet men består idag till största del utav flerfamiljshus från början av 1900-talet.

Närområde

Slussen bjuder på närhet till många bekvämligheter och vi finner bland annat matbutiker, kaféer och restauranger i mångfald med utbud av olika kulinariska smaker. Ett ställe att rekommendera att testa är El Patio som finns belägget på Östra Förstadsgatan. I området har vi även frisörer, gymanläggningar och mindre butiker. Området runt Värnhem bjuder på större affärsutbud bland annat i form av köpcentret Entré.

Kommunikation

Längsmed Östra Förstadsgatan hittar vi stadsbusslinje 3 som är Malmös ringlinje och passerar bland annat Malmö C, Nobeltorget och Mellanheden.

Parkering

Möjligheten att hyra garage- och parkeringsplats finns genom hela området. I området råder boendeparkering via Malmö Stad och betalparkering enligt Malmö taxa.

Övrigt

I området finner vi flertalet välbesökta nöjen så som Big Bowl, Laserdome eller varför inte prova på Questroom. I anslutning till kanalen i nordvästra delen hittar vi Malmö Roddklubb som stiftades redan 1884 och funnits vid Slussplan sedan början av 40-talet.

Räkna på ditt nya boende