VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Bulltofta, Malmö

Carl Flormansgatan 21 - Förhandsvisningar erbjuds! Kontakta mäklare.

Nu finns chansen att förvärva denna gavellägenhet uppförd 2017 på våning 4 i nya området på Bulltofta. Här erbjuds inget mindre än ett modernt och stilrent kök, genomgående parkettgolv samt välplanerade rum med fri utsikt ut över området. Lägenheten erbjuder även goda sociala ytor med hjälp av den öppna planlösningen som bjuder in till härliga tillställningar med vänner och familj. Inte nog med det så ska vi inte missa den enastående balkongen som vetter ut mot väst där vi finner fri sikt över bostadsområdet, här spenderar vi gärna sommarkvällarna.

Här bor du med närhet till Bulltoftaparken där vi gärna tar en promenad med hunden eller spelar minigolf med barnen, handelsområden som underlättar vardagen samt flertalet skolor och förskolor - perfekt för familjen! För pendlaren har vi närhet till goda busskommunikationer som tar dig både in och ut från stan på nolltid.
Varmt välkomna att höra av ert intresse!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 70 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4879 kr/mån
Rum 3
Våning 4 av 6
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2017
Pris 2 495 000 kr

Ansvarig mäklare
Katarina Bajric
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 20
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Stilren trea i populära Bulltofta på våning 4!

Planritning

Planskiss
Planskiss
Katarina Bajric

Katarina Bajric

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Carl Flormansgatan 21 - Förhandsvisningar erbjuds! Kontakta mäklare.

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 70 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 70 kvm
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till- och frånluft (återv)

Rum

Hall

Vi tar hissen upp till fjärde våningen och välkomnas in i denna ljusa bostad. Här har vi gott om förvaring med hjälp av dem platsbyggda garderoberna. Väggarna är målade i vitt och på golvet vilar det ekparkett.

Badrum

Från hallen når vi bostadens moderna badrum som är helkaklat i vitt som samspelar sig väl med det gråa golvet. Badrummet är utrustat med toalettstol, dusch med glasdörrar, vask med kommod samt spegelskåp. Egna tvättmöjligheter i form av tvättmaskin samt torktumlare.

Sovrum

Vi tar oss vidare in i bostaden och möts av master bedroom som ger plats till både en större säng, tillhörande sängbord samt ytterligare förvaringsmöbel. Här har vi ett ljuvligt ljusinsläpp med hjälp av fönsterpartiet som rummet bjuder på. Väggarna är målade i vitt och på golvet vilar ekparkett.

Sovrum

Intill har vi de mindre sovrummet som denna bostad bjuder på. Ett rum som lämpar sig utmärkt som ett barnrum där vi möblerar med en säng, sängbord samt skrivbord alternativt ett hemma kontor. Väggarna är målade i vitt och på golvet vilar ekparkett.

Kök

Vidare möts vi av köket där inredningen bär i vitt med detaljer i bostat stål som samspelar sig väl med den ljusa arbetsbänken. Har har vi goda förvaringsmöjligheter med hjälp av både över- och underskåp samt att köket har gott om plats med en matgrupp som bjuder in till familjära tillställningar. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro, inbyggd ugn samt kyl och frys.

Vardagsrum

I direkt anslutning till köket möts vi av vardagsrummet som bjuder på ett enastående ljusinsläpp med hjälp av fönsterpartierna som vetter ut mot två väderstreck. Här har vi gott om plats för en större soffgrupp, soffbord samt tv-möblemang. Väggarna är målade i vitt och på golvet vilar ekparkett.

Balkong

Från vardagsrummet tar vi oss ut genom glasdörren och tar oss ut till den inglasade balkongen som vetter ut mot väst där vi har fri utsikt över området. Här möblerar vi med enkelhet en större loungegrupp där vi gärna spenderar sommarkvällarna med familjen.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2020-04-15
Energikonsumtion 2510 kWh/m2 år.
Primärenergital 82

Ekonomi

Lägenhetsnummer 3304
Pris 2 495 000 kr
Avgift 4879 kr/mån
Kommentar Inkl. värme, kallvatten och bostadsrättstillägg. Tillkommer en obligatorisk kostnad om 124 kronor för fast el avgift samt om 261 kronor för internetuppkoppling. Total månadskostnad: 5264 kronor. Föreningen har gemensamt el-avtal samt avräkning av tappvatten så medlemmarna blir debiterade efter faktisk förbrukning.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,13894%
Andel av årsavgift 1,13894%

Förening

Föreningsnamn Brf Skogsdungen
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769631-7044
Gatuadress Carl Flormansgatan 17
Postnummer 21244
Ort MALMÖ
Epostadress styrelsen@brfskogsdungen.se
Hemsida https://brf-skogsdungen.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Kontaktperson Pia Forne
Telefon Kontaktperson 010-470 74 20
Allmänt om föreningen Brf Skogsdungen är en äkta bostadsrättsförening belägen i Husie, Malmö. Föreningen bildades i samband med byggnationen av föreningens fastighet 2017. Brf Skogsdungen har 86 lägenheter där samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Bostaderna är uppförda med adresserna Carl Flormansgatan 17, 19 och 21.
Ekonmisk förvaltare: HSB
Föreningens ekonomi Föreningen planerar att höja månadsavgiften med 2% per år.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 86
Renoveringar PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Då huset är nybyggt finns det inga utförda eller planerade stora renoveringar.
2022 - Spolning av avloppsstammar
Parkering I föreningen finns ca 76 parkeringsplatser till en kostnad om 500 kr/månad. I dagsläget är det kort kö. I området råder avgiftsbelagd parkering. Parkeringshus finns mitt emot föreningen där möjlighet finns att hyra plats för ca 800 kr/mån (Apcoa).
Tv och bredband Föreningen är ansluten till kabel-TV, bredband (100 Mbit/100 Mbit) och IP-telefoni via Tele2. Det tillkommer en obligatorisk kostnad om 261 kronor i månaden.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats Utanför Gemensamhets/Festlokalen finns ett växthus och uteplats med möjlighet till att grilla
Gemensamma utrymmen Varje lägenhet har egna tvättmöjligheter, därför finns ingen gemensam tvättstuga. I föreningen finns en gemensamhets-/festlokal, ca 350 kr/tillfälle, ett växthus samt en uteplats med möjlighet att grilla. Det finns även en övernattningslägenhet, kostnaden för den är 500 kr/natt (12-12).
Föreningen disponerar över vindsförråd samt barnvagnsförråd i trapphuset, samt cykelförråd med pump och tvättmöjligheter.
Övrigt För mer information, besök gärna föreningens hemsida

Samtliga uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Bulltofta är ett delområde beläget i Kirseberg i Malmö och bostäderna består till mesta dels av parhus och kedjehus. 1923 anlades Malmös flygplats (Bulltofta flygplats) som låg här fram tills 1972. I västra delen finner vi bostadsområde och västra delen består utav mindre industri och företagsområde.

Närområde

Från Bulltofta har man promenadavstånd till centrala Kirseberg där vi finner matbutik, vårdcentral, frisör, vårdcentral samt flertalet restauranger med olika kulinariska bakgrunder.

Kommunikation

I norra delen av området längst Vattenverksvägen finner vi stadsbusslinjerna 31 och 34 som tar går mellan Lindängen och mellersta Hamnen, alternativt mellan handelsområdet Stora Bernstorp och Sibbarp.

Parkering

Till största del råder fri parkering i området.

Övrigt

Söder om bostadsområdet hittar vi förskolan Mölletofta Förskola samt Mölletoftaskolan som huserar ca 100 elever i årskurserna F-3.
I norra delen ligger Kirseberg sporthall
På andra sidan inre ringvägen hittar vi Bulltofta rekreationsområde som är erbjuder vackert grönområde med motions- och promenadspår. Vi har även Bulltofta motionscenter som erbjuder gymanläggning, padel och tennis banor att hyra.

Räkna på ditt nya boende