VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Bulltofta, Malmö

Carl Flormansgatan 2

Kontakta ansvarig mäklare för visning!

Välkommen till denna fantastiska och välplanerade fyra på 86 kvm, belägen precis vid natursköna Bulltoftaparken! Denna bostad erbjuder generösa kvadratmetrar, ett vackert ljusinsläpp, öppen planlösning och en vacker utsikt över områdets grönska. När du kliver in möts du av en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter. Den öppna planlösningen sammanbinder ett ljust vardagsrum och ett modernt kök, här finns rikligt med förvaring och arbetsytor som gör matlagningen till en fröjd. I lägenheten finner du även tre rymliga sovrum, ett stort badrum med dusch och egna tvättmöjligheter samt en praktisk gästtoalett. Dessutom kan du njuta av morgonsolen på balkongen i österläge, perfekt för frukost eller morgonkaffe.

Bulltofta erbjuder stora grönområden, rekreationsmöjligheter och välskötta parker. I närheten finns flera livsmedelsbutiker, restauranger och caféer. Med utmärkta transportförbindelser är det enkelt att nå Malmös centrum och andra delar av staden, både med bil och kollektivtrafik. Denna bostad är en idealisk kombination av komfort, bekvämlighet och naturnära livskvalitet – ett hem att trivas i!

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 86 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 6622 kr/mån
Rum 4 varav 3 sovrum
Våning 2 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2015
Pris 2 795 000 kr

Ansvarig mäklare
Hannah Olsson
Reg. Fastighetsmäklare
0735-87 05 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Inbjudande, välplanerad och ljus fyrrummare i härliga Bulltofta!

Planritning

planritning
planritning

planritning
planritning
Hannah Olsson

Hannah Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Carl Flormansgatan 2

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4 varav 3 sovrum
Boarea 86 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 2 av 5

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 86 kvm
Byggnadsår 2015
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk, FTX
Övriga byggnader Varje lägenhet disponerar över ett förråd.
Bredband Telia

Rum

Hall

Välkomna in i denna rymliga hall där det finns gott om utrymme för att hänga av sig jackor och ställa skor. Hallen har ett vackert parkettgolv och väggarna är en kombination av vita ytor och en livfull, mönstrad tapet som tillför rummet karaktär. Parkettgolvet och de vita väggarna är genomgående genom lägenheten, som skapar en enhetlig känsla.

Kök

Lägenhetens kök har en öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket skapar en inbjudande och social yta. Köksluckorna är vita, med en grå bänkskiva och vitt kakel ovanför köksbänken. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, ugn, häll, fläkt, inbyggd mikrovågsugn, kyl och frys. Det finns gott om plats för ett matbord som kan rymma 6-8 personer. Det genomgående parkettgolv och vita väggar förstärker den ljusa och luftiga atmosfären.

Vardagsrum

Vardagsrummet är rymligt och får ett rikligt ljusinsläpp tack vare de stora fönstren i två väderstreck. Här får du plats med en stor soffgrupp, om det är något som önskas. Det blir även möjligt att nå balkongen från vardagsrummet. Parkettgolv och vita väggar.

Sovrum 1

Bostadens större sovrum är rymligt och erbjuder gott om utrymme för en dubbelsäng, skrivbord och en stor garderob om så önskas.. Parkettgolv och vita väggar.

Sovrum 2 & 3

De två andra sovrummen är något mindre men erbjuder ändå generöst med utrymme. Här finns plats för säng, byrå och skrivbord. Även i dessa rum finner vi parkettgolv och vita väggar,

Badrum

Lägenhetens badrum är rymligt och välplanerat med egna tvättmöjligheter. Det är helkaklat med vitt kakel och svart klinker. Här finns gott om förvaringsutrymme i överskåp och plats för en hylla om så önskas. Badrummet är utrustat med handfat, dusch, wc, tvättmaskin och torktumlare.

Gäst-wc

Lägenhetens gästtoalett har vita väggar och svart klinker och är utrustat med en vask och en toalett.

Balkong

Bostadens balkong som är tillgänglig att nå från vardagsrummet, ger god utsikt över områdets grönska och natur. Balkongen ligger i österläge, vilket innebär att du kommer få njuta av morgonsolen. Här får du plats med ett caféset eller ett mindre loungeset om det är något som skulle föredras.

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja, 2018-12-19
Primärenergital 55

Ekonomi

Lägenhetsnummer 656-1-1101 (1101 enligt. ekonomisk plan)
Pris 2 795 000 kr
Avgift 6622 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. bostadsrättstillägg (stor), varmvatten, värme, Telia bredband 100/100 (fiber), IP-telefoni och Telia TV-paket lagom.
Andel i förening 5,36%
Andel av årsavgift 5,36%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 1 366 185 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av hela bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas genom att multiplicera bostadsrättens andelstal med föreningens totala nettoskuldsättning. Beräkningen är gjord utifrån föreningens senast tillgängliga årsredovisning.

Förening

Föreningsnamn Brf Friluftaren
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769619-1332
Gatuadress Carl Flormansgatan 2
Postnummer 21244
Ort MALMÖ
Epostadress styrelsen@brffriluftaren.se
Hemsida https://www.brffriluftaren.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Friluftaren är en äkta bostadsrättsförening beläggen i den nya stadsdelen Bulltofta Friluftsstad i Malmö. Föreningen bildades i samband med uppförandet av fastigheten Draken 12 och består utan 23 lägenheter där samtliga är upplåtna med bostadsrätt.

Området ligger precis söder om Bulltofta rekreationsområde som är ett härligt naturområde, lika stort som Slottsparken, Kungsparken och Pildammsparken tillsammans. Idag består området av omväxlande natur med skog, vatten, ängar och kullar med ett rikt djur- och växtliv.

Ekonomisk förvaltare: Bredablick Förvaltning.
Teknisk förvaltare: Bredablick Förvaltning.
Föreningens ekonomi Föreningen höjde avgiften 2024-04-01 med 20%. Föreningen höjde avgiften med 10% 2023-01-01 Föreningen har en belåningsgrad på 16 941 kr/kvm enligt årsredovisningen 2022.
Äger föreningen marken Ja.
Antal lägenheter 23
Renoveringar UTFÖRDA RENOVERINGAR
2020 - Utförd garantibesiktning.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERING
Då fastigheten är ny finns inga planerade renoveringar.
Parkering Föreningen upplåter 17 parkeringsplatser med hyresrätt, kostnad 400kr/mån. Kösystem tillämpas.
Det finns även möjlighet tillplats i parkeringshus beläget bredvid fastigheten. Uthyrningen sköts av Apcoa.
Tv och bredband Kabel-tv och fiber via Telia Telia bredband 100/100 och Telia TV lagom. Router och TV-box med fjärrkontroll ska överlämnas till köpare vid försäljning.
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats På baksidan av huset finns en liten lekplats som delas med övriga fastigheter i området.
Gemensamma utrymmen Det finns cykelförråd och barnvagnsparkering

Föreningen har ingen gemensam tvättstuga. Alla lägenheter är utrustad med egna tvättmaskiner.

Förråd finns placerat bredvid lägenhetsbyggnaden
Övrigt För mer information se föreningens hemsida: www.brffriluftaren.se/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen.

Övrigt

Övrigt - Säljaren disponerar över ett förråd i en byggnad belägen intill flerbostadshuset.

Dokument

Området

Bulltofta är ett delområde beläget i Kirseberg i Malmö och bostäderna består till mesta dels av parhus och kedjehus. 1923 anlades Malmös flygplats (Bulltofta flygplats) som låg här fram tills 1972. I västra delen finner vi bostadsområde och västra delen består utav mindre industri och företagsområde.

Närområde

Från Bulltofta har man promenadavstånd till centrala Kirseberg där vi finner matbutik, vårdcentral, frisör, vårdcentral samt flertalet restauranger med olika kulinariska bakgrunder.

Kommunikation

I norra delen av området längst Vattenverksvägen finner vi stadsbusslinjerna 31 och 34 som tar går mellan Lindängen och mellersta Hamnen, alternativt mellan handelsområdet Stora Bernstorp och Sibbarp.

Parkering

Till största del råder fri parkering i området.

Övrigt

Söder om bostadsområdet hittar vi förskolan Mölletofta Förskola samt Mölletoftaskolan som huserar ca 100 elever i årskurserna F-3.
I norra delen ligger Kirseberg sporthall
På andra sidan inre ringvägen hittar vi Bulltofta rekreationsområde som är erbjuder vackert grönområde med motions- och promenadspår. Vi har även Bulltofta motionscenter som erbjuder gymanläggning, padel och tennis banor att hyra.

Räkna på ditt nya boende