Visningar

Söndag 14 Augusti KL: 13:00 - 13:30 Bokad visning! Anmälan krävs! Boka
Dammfri, MALMÖ

Bobergsängen 4B

Mycket ljus, renoverad lägenhet som är genomgående och med en härlig inglasad balkong. Här bor Ni i ett grönskande och lummigt område där gatorna sommartid kantas av blommande träd. Lägenheten bjuder på generösa ytor och bra förvaring. Ett praktiskt såväl som vackert och stilrent hem. Välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 68.4 kvm
Avgift 3327 kr/mån
Rum 3
Våning 3 av 3
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1949
Pris 2 550 000 kr

Ansvarig mäklare
Fabian Rietz
Reg. Fastighetsmäklare & Partner
0766-45 57 25
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Stilren trerummare på populära Dammfri!

Planritning

Fabian Rietz

Fabian Rietz

Reg. Fastighetsmäklare & Partner

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Bobergsängen 4B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 68.4 kvm. Förenings information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 68.4 kvm
Byggnadsår 1949
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag

Rum

Hall

Välkomnande, ljus och praktisk hall. Här finns mycket goda förvaringsmöjligheter i form av en hel garderobsvägg.

Sovrum

Direkt till höger från hall nås lägenhetens ena sovrum som ligger i norrläge vilket gör det mycket svalt. Detta rum lämpar sig minst lika bra som kontor. Stort fönster med utsikt över grönområdet mellan husen.

Sovrum

Till höger direkt efter det första sovrummet är det större beläget. Här erbjuds gott om plats för dubbelsängen och ytterligare möblemang om så önskas.

Vardagsrum

Här erbjuds stort fönsterparti vilket ger ett härligt ljusinsläpp och helt fri utsikt. Ljusinsläppet gör, då lägenheten är genomgående, den mycket ljus. Rummet erbjuder gott om plats att möblera på, plats för så väl soffgruppen som matsalsmöblemanget. Här återfinns vacker fiskbensparkett på golv.

Balkong

Med utgång från vardagsrum ligger balkongen med perfekt placering i söder. Härlig grönska och inga närliggande hus som skymmer solen eller utsikten. Att den är inglasad gör att man kan sitta både tidig vår och sen höst och då förlänga sommaren.

Kök

Renoverat och fräscht kök med gott om förvaring i över- och underskåp. Här ryms plats för ett matbord om så önskas. Köksinredningen går i vitt och stänkskydd i vitt kakel. Köket är utrustat med diskmaskin, spis, fläkt, vask samt kyl/frys.

Badrum

Renoverat och stilrent badrum där väggarna pryds av vitt kakel och golvet i grå klinker med golvvärme. Badrummet är utrustat med duschhörna med duschväggar, kommod, wc samt skåp.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 22/1203
Pris 2 550 000 kr
Avgift 3327 kr/mån
Kommentar Ink värme, vatten och kabel-tv. Ett obligatoriskt tillägg om 165 kr/mån för bredband.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 4,197%

Förening

Föreningsnamn Brf John Ericsson
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 746000-2442
Gatuadress Bobergsängen 4A
Postnummer 21761
Ort MALMÖ
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Brf John Ericsson är en äkta bostadsrättsföreningen beläggen i det centrala området Dammfri i Malmö. Föreningen bildades 1948 i samband med byggnationen av fastigheten. Föreningen består av 27 lägenheter där samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Föreningens mark innehas med tomträtt som senast omförhandlades 2015. Nästa omförhandling kommer ske 2025.
Föreningens ekonomi Under 2020 omförhandlade förening sina räntor på befintliga lån samt bundit upp dem. Detta har sänkt räntekostnaderna väsentligt samtidigt som risken för att räntehöjningar ska påverka föreningen har minskat. Föreningens mark innehas med tomträtt som senast omförhandlades 2015. Nästa omförhandling kommer ske 2025.
Äger föreningen marken Fastigheten innehas med tomträtt.
Antal lägenheter 27
Renoveringar TIDIGARE RENOVERINGAR:
Senaste åren:
2021 - Relining avloppsstammar.
2020 - OVK besiktning
2020 - Radon mätning utförd.
2018 - Renoveringar av garagetak.
2018 - Uppfräschning av innergård.

Övrigt:
Tak: Inga planer på renovering i dagsläget/Ingen undersökning gjord senaste åren.
Fasad: Renoverades för ca 15 år sedan.
El: Inga planer på renovering i dagsläget/Ingen undersökning gjord senaste åren.
Vattenstammar: Byttes ut 2004.
Parkering Föreningen har 36 garageplatser samt 12 p-platser på grusparkering. Föreningen tillåter att boende har mer än en p-plats ifall det ej är kö. Kostnaden för p-plats/garage är 270kr/mån. I dagsläget (2021-06-11) står 2 personer i kö.
Tv och bredband Föreningen tillhandahåller kabel-tv via Canal Digital (ingår i avgiften). Bredband via Telenor (Fiber) med hastighet 250/100mb läggs på månadsavgiften som en obligatorisk kostnad om 165kr/mån.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Övrigt Föreningen har god ekonomi och väldigt låg belåning. De långfristiga lånen ligger på ca 4 200 000kr. Låneskulden ligger i dagsläget på ca 2642kr/kvm Föreningen har inga planerade eller beslutade avgiftshöjningar i dagsläget.

I föreningen finns såväl cykelrum som barnvagnsrum.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera alla dessa uppgifter med föreningen.

Dokument

Området

Dammfri är en stadsdel i Malmös innerstad och som angränsar till Rönneholm och Pildammsparken. Här bor du med endast ett stenkast till havet och stadens centrum, på perfekt cykel och -gångavstånd.

Närområde

I området har du flertalet livsmedelsbutiker, mysiga fik och restauranger.

Kommunikation

Kollektivtrafiken i Dammfri har bra busslinjer där bland annat linje 1 tar dig från Dammfri genom större delen av centrum och ända ut till Kristineberg via Oxie.
Linje 3 och 10 tar dig till centralen på några minuter och vidare ut till Lindängen.

Parkering

Möjligheten att hyra garage- och parkeringsplats finns genom hela området. I området råder boendeparkering via Malmö Stad och betalparkering enligt Malmö taxa.

Övrigt

I området finner du den mysiga parken Rönneholmsparken som uppfördes på 1700-talet. En kort promenad bort finner du även Pildammsparken som bjuder på bra motionsspår och utegym.

Räkna på ditt nya boende