Visningar

Söndag 26 Mars KL: 13:00 - 13:30 Bokad visning, föranmälan krävs! Boka
Boka visning
Almvik, Malmö

Axel Danielssons väg 135A

I lugna och barnvänliga kvarter ges nu möjlighet att flytta in i detta väldigt hemtrevliga radhus. Huset är fördelat på två plan där nedre plan består av de sociala ytorna med kök, vardagsrum, uterum och utgång till trädgården. På det övre planet hittar man tre sovrum men här finns möjlighet för ett fjärde sovrum. Huset är i fint skick med två helkaklade badrum och kök från 2009. Detta är ett optimalt hus för er som söker ett hem för familjen och en lättskött trädgård. I de direkta omgivningarna kring huset är det bilfritt med cykelvägar och lekplats precis framför huset. I närområdet finns ett flertal förskolor och närbutiker.

Varmt välkomna på visning!

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 115 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 5 varav 3-4 sovrum
Tomt 184 kvm
Byggnadsår 1996
Pris 3 695 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Henrik Karlsson
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 26
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Friköpt radhus i barnvänligt område!

Planritning

Henrik Karlsson

Henrik Karlsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Axel Danielssons väg 135A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5 varav 3-4 sovrum
Boarea 115 kvm. taxeringsinformation


Tvättmaskin/tork 2019. Golvvärme fungerar ej.

Värmepump 2020

Byggnad

Typ av byggnad 2-plans radhus
Fastighet Raketen 25
Boarea 115 kvm
Byggnadsår 1996
Vatten & avlopp Kommunalt vatten och avlopp
Stomme Trä
Fasad Tegel & trä
Fönster 3-glas isolerglas
Bjälklag Trä
Utvändigt plåtarbete Lackerad plåt
Tak Betongpannor
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Direkt El + luftvärmepump
Ventilation Mekanisk med värmeåtervinning
Övriga byggnader En p-plats ingår. Äger man två bilar så kan man hyra en extra p-plats för 1000kr/år.

Fiber indraget via Allente

Rum

Entré

Huset ligger inbäddat i det bilfria området med cykel- och gångväg som leder fram till entrén. Man får en väldigt välkomnande känsla och huset har stenbelagd framsida med plats för utemöblemang, cykelförvaring etc. Här finns även ett förråd.

Hall

Väl innanför dörren så möts man av en otroligt rymlig hall med klinkergolv och väldigt stora ytor för förvaring och avhängning. Här finns gott om plats för att ställa såväl en som två barnvagnar.

Kök

Husets kök är ett riktigt familje-kök med matplats för 4-6 personer och fönstret vetter ut mot husets entré. Här kan man sitta och ha uppsikt över barnen när de leker på gården eller lekplatsen som ligger precis framför huset. Köket renoverades ca 2009 och går i ljusgrå toner. Luckorna spraylackerades under 2020 och diskmaskinen byttes under 2016. Övriga vitvaror är från när köket renoverades.

Badrum

På husets nedre plan hittar vi ett av de två badrummen. I detta rymliga badrum finns dusch och tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare. Badrummet går i ljusa färger med kakel och klinker i ljusbeiga toner.

Vardagsrum

På nedre plan hittar vi även vardagsrummet med stora fönster partier ut mot husets uterum och trädgård. I vardagsrummet ges det plats åt en större matplats samt större soffmöblemang.

Uterum och trädgård

Husets har ett fantastiskt uterum som under det varma halvåret blir en extra boyta. Här finns det stora möjligheter att inreda med både loungegrupp och matplats. Från uterummet når man husets trädgård som ligger i österläge med sol från morgon till tidig eftermiddag. Från trädgården finns en grind ut till områdets baksida där Matöppet bara ligger några hundra meter bort.

Övre plan

På det övre planet hittar vi i dagsläget tre sovrum och ett badrum. I badrummet på det övre planet finns badkar istället för dusch. I dagsläget är övre plan inrett med tre sovrum varav ett sovrum har en stor klädkammare. Här finns möjlighet att sätta upp en vägg och få fyra sovrum för att passa den större familjen.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2023-03-08
Primärenergital 136

Ekonomi

Pris 3 695 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 2 379 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusbyggnad: 1 694 000 kr
  • Småhusmark: 685 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 694 000 kr
Värdeår 1996
Summa inteckningar 2 527 000 kr
Fastighetsskatt 9 287 kr
Elförbrukning 7 764 kWh/år
Driftkostnad 42 952 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 3 132 kr
  • Renhållning: 2 320 kr
  • Hushållsström: 29 000 kr
  • Väg/samfällighetsavgift: 7 800 kr
  • Övrigt: 700 kr

I kostnad för el ingår uppvärmningskostnader.

Tomt

Tomtarea 184 kvm

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Malmö Raketen GA:1 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Malmö Raketen GA:2 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Värmeanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning

Planbestämmelser Detaljplan Fastighetsplan

Övrigt

Allmänt om bostaden Huset har en bilplats som ingår (P-plats nummer 2 vid närmsta parkeringsområde). Har man som boende två bilar så finns det möjlighet att hyra en extra p-plats för 1000kr/år som man betalar till samfälligheten.

Mer info om samfälligheten finns att läsa på deras hemsida: https://raketen-2.webnode.se/avgift-till-foreningen/
Övrigt Huset har en bilplats som ingår (P-plats nummer 2 vid närmsta parkeringsområde). Har man som boende två bilar så finns det möjlighet att hyra en extra p-plats för 1000kr/år som man betalar till samfälligheten. Mer info om samfälligheten finns att läsa på deras hemsida: https://raketen-2.webnode.se/avgift-till-foreningen/

Dokument

Området

Almvik är ett bostadsområde som ligger i Malmös södra delar. Almvik är främst bebyggt av bostadsrätter men här finns även hyresrätter och bostadsrättsradhus. I området hittar du förskolor, hundrastplatser, utomhusbad etc.

Kommunikation

Almvik är perfekt för dig som pendlar då såväl yttre som inre ringvägen ligger i direkt anslutning till området. På ca 5-10 minuter med bil tar du dig till såväl Emporia som Svågertorp.

Från Almvik kan du ta 33:ans stadslinjebuss till Hyllie på ca 15 minuter och vill du åka in till stan så tar du stadsbuss nummer 8 till både Södervärn och Malmö C.

Räkna på ditt nya boende