Bulltofta, Malmö

Ahrenbergsgatan 8

Snart finns möjligheten att förvärva en stilren tvåa i nyproducerad fastighet med närhet till vackert grönskande naturområde! Lägenheten är välplanerad med härligt ljusinsläpp och rymlig balkong. Här erbjuds genomgående fina parkettgolv, modernt kök samt goda förvaringsmöjligheter. Tvättmöjligheter finns dessutom i lägenheten för en enkel vardag och vi finner härlig social yta med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Här bor du i en stabil förening med ett närområde som bjuder på matbutik, bank och en fantastisk natur runt hörnet.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 52 kvm
Avgift 3201 kr/mån
Rum 2
Våning 4 av 8
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2019
Pris 1 895 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Amira Rosell
Reg. Fastighetsmäklare
0704-89 99 38
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Stilren tvåa i nyproducerad fastighet

Planritning

Planlösning
Planlösning
Amira Rosell

Amira Rosell

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Ahrenbergsgatan 8

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 52 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Andelstal: 0,0203000
Andel av årsavgift: 1,87825%
Andelsprocent kapital: 1,87825%

Ett obligatoriskt tillägg om 161 kr/mån tillkommer avgiften och avser bredband. Total månadsavgift är 3362 kr.

Ett källarförråd disponeras av bostadsrättsinnehavaren.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 52 kvm
Byggnadsår 2019
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till- och frånluft (återv)

Rum

Hall

Via säkerhetsdörr tar vi oss in i lägenheten och välkomnas av en hall med goda förvaringsmöjligheter samt avhängningsutrymme. På golvet ligger fin ekparkett som löper genomgående bostaden igenom och väggarna är krispigt vita med undantag för en trendig fondvägg i greige kulör.

Badrum

I direkt anslutning till hallen ligger bostadens rymliga badrum beläget. Det är helkaklat i klassiska färger med grått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med WC, tvättställ med kommod, spegel med belysning samt dusch med vikbara glasdörrar. Här finns dessutom skön golvvärme samt uppvärmd handdukstork. Badrummet har även en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare, god arbetsyta samt vägghängda linneskåp för förvaring.

Sovrum

Vidare in finner vi på vänster hand bostadens väl tilltagna sovrum. Här ryms enkelt dubbelsäng och sängbord samt ytterligare förvaringsmöbel efter behov om den gedigna platsbyggda förvaringen som löper längs med ena långsidan, mot förmodan inte skulle räcka till. Som en läcker kontrast till de annars vita väggarna är en vägg målad i harmonisk gråbeige kulör.

Vardagsrum

Härnäst når vi vardagsrummet i öppen planlösning med köket. Stora fönster ut mot balkongen i härligt söderläge ger här ett fenomenalt ljusinsläpp över ytan som rymmer såväl soffgruppen som matplats av större storlek.

Kök

Köket är ett stilrent kök från Vedum i vit kulör. Stänkskyddet är i svart kakel och matchas snyggt av den underliggande mörka bänkskivan. Den maskinella utrustningen i köket är från Cylinda (2019) och består av induktionshäll, fläkt, ugn, inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. I taket finns belysning i form av inbyggda spotlights.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2020-11-03
Energikonsumtion 3596 kWh/m2 år.
Primärenergital 63

Ekonomi

Lägenhetsnummer 03303
Pris 1 895 000 kr utgångspris
Avgift 3201 kr/mån
Kommentar inkl. värme, kallvatten, kabel-TV samt bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg om 161 kr/mån tillkommer avgiften och avser bredband. Total månadsavgift är 3362 kr. Individuell mätning för el och varmvatten tillämpas och medlemmen debiteras för den faktiska förbrukningen.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,0203%
Andel av årsavgift 1,87825%

Förening

Föreningsnamn Brf Skogsstigen 3
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769635-1373
Gatuadress Ahrenbergsgatan 8
Postnummer 21244
Ort Malmö
Epostadress styrelsen@brfskogsstigen3.se
Hemsida https://www.brfskogsstigen3.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Skogsstigen 3 är en äkta bostadsrättsföreningen som är beläggen på Bulltofta friluftsstad i Malmö. Föreningen består utav ett flerbostadshus på 8 våningar med 39 lägenheter där samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen bildades i samband med uppförandet av fastigheten som stod klar under 2019. Den tekniska förvaltningen sköts utav Hagtorn fastighetsservice medans den ekonomiska förvaltningen sköts utav SBC.
Antal lägenheter 39
Renoveringar TIDIGARE RENOVERINGAR:
Fastigheten är nyproducerad och inget underhåll krävs.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR:
Fastigheten är nyproducerad och inget underhåll krävs.
Parkering Föreningen tillhandahåller 35st platser reserverade i det närbelägna parkeringshuset Draken. Kostnaden för dessa parkeringsplatser är 700kr/mån och sköts utav Apcoa. Det finns 7st gemensamma besöksparkeringar på fastigheten samt 3st handikappsplatser på området.
Tv och bredband Föreningen har tecknat gruppavtal med Tele2, grundutbudet är bredband hastighet 100/100 mbit/s (LAN), kabel-TV HD basutbud och telefoni bas. Detta är en obligatorisk kostnad på 161kr som läggs på månadsavin.
Överlåtelseavgift 1509 kr
Pantsättningsavgift 604 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt I källaren finns gemensamma cykel- och barnvagnsförråd.
Varje lägenhet disponerar ett eget förråd som finns i källaren.

För mer information se föreningens hemsida: https://www.brfskogsstigen3.se/

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Bulltofta är ett delområde beläget i Kirseberg i Malmö och bostäderna består till mesta dels av parhus och kedjehus. 1923 anlades Malmös flygplats (Bulltofta flygplats) som låg här fram tills 1972. I västra delen finner vi bostadsområde och västra delen består utav mindre industri och företagsområde.

Närområde

Från Bulltofta har man promenadavstånd till centrala Kirseberg där vi finner matbutik, vårdcentral, frisör, vårdcentral samt flertalet restauranger med olika kulinariska bakgrunder.

Kommunikation

I norra delen av området längst Vattenverksvägen finner vi stadsbusslinjerna 31 och 34 som tar går mellan Lindängen och mellersta Hamnen, alternativt mellan handelsområdet Stora Bernstorp och Sibbarp.

Parkering

Till största del råder fri parkering i området.

Övrigt

Söder om bostadsområdet hittar vi förskolan Mölletofta Förskola samt Mölletoftaskolan som huserar ca 100 elever i årskurserna F-3.
I norra delen ligger Kirseberg sporthall
På andra sidan inre ringvägen hittar vi Bulltofta rekreationsområde som är erbjuder vackert grönområde med motions- och promenadspår. Vi har även Bulltofta motionscenter som erbjuder gymanläggning, padel och tennis banor att hyra.

Räkna på ditt nya boende