Sofiaparken, Lund

Sofiavägen 3A

Genomgående bostad med fin ekparkett, perfekt planlösning och en härlig balkong. Här bor du bra på ett populärt område med närhet till centrum, parker, LTH, universitetssjukhuset och Ekonomicentrum. Välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 62 kvm
Avgift 3903 kr/mån
Rum 2
Våning 1 av 4
Hiss Nej
Pris 2 395 000 kr

Ansvarig mäklare
Jacob Edman
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 14
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

Jacob Edman

Jacob Edman

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Sofiavägen 3A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 62 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Genomgående bostad med fin ekparkett, perfekt planlösning och en härlig balkong. Här bor du bra på ett populärt område med närhet till centrum, parker, LTH, universitetssjukhuset och Ekonomicentrum. Välkommen på visning!

Hall
Rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter och plats till förvaring. Från hallen finns ingång till en stor inbyggd garderob/klädkammare med plats till mycket förvaring. Ekparkett.

Kök
Större kök med bra arbetsytor, förvaring och fönster mot husets framsida. Spis, ugn, köksfläkt, diskmaskin, kyl och frys. Plats för en matplats om ca 4 personer. Ekparkett.

Vardagsrum
Stort och rymligt vardagsrum med ett fint parkettgolv och stora fönsterpartier. Från vardagsrummet finns utgång till lägenhetens balkong.

Balkong
Härlig balkong i soligt västerläge mot föreningens innergård.

Sovrum
Rymligt sovrum med plats för en större säng samt fönster mot husets framsida. Det finns goda förvaringsmöjligheter i inbyggd garderob i sovrummet. Ekparkett.

Badrum
Fräscht helkaklat badrum med golvvärme. Dusch med duschvägg, WC, handfat med underliggande förvaring samt en fin badrumsspegel.

Området
Sofiaparken är ett populärt område som ligger lugnt och med ett perfekt avstånd till det mesta inom Lund. Det finns mycket grönområden i närheten. Sofiaparken ligger även nära ATL/Victoriastadion (idrottshall). För studenten ligger både LTH och Ekonomicentrum runt hörnet. Du cyklar enkelt in till stan på några minuter. Universitetssjukhuset ligger bara några minuter bort med cykel. Det finns även flertalet bussar i närheten (knutpunkt för många stads- och regionsbussar vid universitetssjukhuset) , Spårvagn med station i närheten (Universitetssjukhuset) och det är enkelt att komma ut på motorvägen för den som pendlar.

OBS!
Avgiften är redovisad enligt följande:
Grundavgift: 3784 kr/mån
Kabel-TV: 50kr/mån
Internet: 69kr/mån
Totalt: 3903 kr/mån

*Det innebär att föreningen kan sänka/höja avgiften med utgångsläge på själva grundavgiften eller enbart ändra kostnaden för de obligatoriska tilläggen.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 62 kvm

Energideklaration

Utförd Ja, 2009-08-31
Energikonsumtion 100 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 203
Pris 2 395 000 kr
Avgift 3903 kr/mån
Kommentar Inkl Värme, Vatten, Kabel-TV & Bredband
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,53466%

Förening

Föreningsnamn Brf Blanka
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 745000-2154
Gatuadress Sofiavägen 3
Postnummer 22241
Ort LUND
Hemsida http://brf-blanka.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen HSB Brf Blanka är en äkta bostadsrättsförening och består av 60 lägenheter som är upplåtna med bostadsrätt samt en bostadsrättslokal. Det finns även 4 st mindre hyreslokaler. Huset byggdes 1954 och föreningen äger tomten.

Ekonomi och förvaltning
Föreningen förvaltas ekonomiskt av HSB och tekniskt av Agile Fastighetservice. Föreningen bedömer att de har en god ekonomi med en låg belåningsgrad. Inga planerade avgiftshöjningar finns i dagsläget (2022-05-09) För mer info och insyn i föreningens ekonomi se föreningens årsredovisning på MOHV.se.

Kabel-TV och bredband
kabel-TV via ComHem och bredband via Bahnhof (1000/1000Mbit/s ).

Renoveringar
Fasad: Renoveras våren 2022
Fönster: Byts våren 2022
Tak: Omlagt ca 2006
Balkong: Renoverades ca 2009
Stambyte: Genomfört 1995

Föreningen har påbörjat en fasad- och fönsterrenovering på samtliga fastigheter, beräknas vara klart till hösten 2022.

Parkering
Föreningen förfogar över 6 st parkeringsplatser (400 kr/mån) samt 9 st garageplatser (700 kr/mån). Separat kö tillämpas. Det finns även boendeparkering i området.

Tvättstuga
I källaren i hus 3C-D ligger två tvättstugor och tre torkrum. Varje tvättstuga är försedd med tre tvättmaskiner och en torktumlare. Till lägenheterna hör ett numrerat lås som man fäster på en tavla för att boka tid. Bokningsbara tider är 7-12, 12-17 och 17-21.

Övriga utrymmen
Det finns ett cykelrum i källaren samt barnvagnsrum. Innerst i cykelkällaren i 3B finns ett hobbyrum utrustat med arbetsbänk, ställning för cykelreparationer mm. Varje lägenhet disponerar ett källar- och ett vindsförråd.

För mer information besök gärna föreningens hemsida www.brf-blanka.se

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Antal lägenheter 60
Antal lokaler 1
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende