VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
LUND

Fågelhundsvägen 59

Lummigt och fint läge med balkong i västerläge! Här erbjuds en välplanerad trea i en välskött HSB-förening som nu söker en ny ägare som vill sätta sin egen prägel och skapa sitt drömhem. Föreningen har låg belåning och en låg total skuld. Här finns välskötta ytor och utmärkta faciliteter för sina medlemmar, inklusive fri parkering, motionsrum/gym, tre tvättstugor samt festlokal. Det finns även möjlighet att hyra garageplats.

Lägenheten är unik och väl omhändertagen, med två toaletter i originalskick, två bra sovrum och en genomgående planlösning som ger bra ljus från två håll. Lägenheten ligger insynsskyddat med vacker omkringliggande grönska.

Det finns utmärkta förbindelser med busshållplats i nära anslutning och endast några minuters promenad till Gunnesbo tågstation, vilket gör att du enkelt kan ta dig både till Lunds central och vidare till Malmö.

Välkomna att anmäla ert intresse!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 74 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5786 kr/mån
Rum 3
Våning 2 av 2
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1976
Pris 1 795 000 kr

Ansvarig mäklare
Elias Arph
Reg. Fastighetsmäklare
0733-25 63 00
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Lummigt och fint läge med balkong i västerläge! Här erbjuds en välplanerad trea i en fina Jakthornet

Planritning

Elias Arph

Elias Arph

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Fågelhundsvägen 59

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 74 kvm.
Hiss Nej
Våning 2 av 2

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 74 kvm
Byggnadsår 1976
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

HALL

Välkommen till en rymlig och öppen hall där du genast möts av generösa förvaringsmöjligheter och flexibla möbleringsalternativ. Till höger finns en praktisk klädkammare som erbjuder gott om plats för att hänga av sig kläder och hålla ordning på ytterkläder.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet är stort och mångsidigt, vilket ger dig möjlighet att skapa olika zoner för både umgänge och arbete. De stora fönstren och den charmiga franska balkongen fyller rummet med naturligt ljus, vilket ger en luftig och välkomnande atmosfär. Det fantastiska parkettgolvet ger en elegant och varm känsla till rummet, som kompletterar dess stil på ett förtjänstfullt sätt.

KÖK

Köket är fullt utrustat med spis, kyl och frys, generösa arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter. Det finns också tillräckligt med plats för en matplats, perfekt för måltider och social samvaro. Här finns även lägenhetens andra franska balkong, som, precis som i vardagsrummet, bjuder på stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus.

SOVRUM 1

Det rymliga sovrummet är designat med din komfort och funktionalitet i åtanke. Med generöst tilltagna förvaringsmöjligheter och tillräckligt med utrymme för både ett skrivbord och en säng.

SOVRUM 2

Idag fungerar detta rum som ett arbetsrum och bibliotek, men det är det andra sovrummet som också är rymligt. Det här utrymmet erbjuder flexibilitet och möjligheter.

GÄST-WC

Praktisk gästtoalett inredd med WC, handfat & spegel.

BADRUM

Rymligt badrum. Inrett med badkar, handfat, spegelskåp samt WC.

BALKONG

Rymlig balkong med västerläge där solen kan avnjutas hela dagen. En markis finns också tillgänglig om man föredrar skugga eller skydd från direkt solljus.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja, 2018-04-11
Primärenergital 164

Ekonomi

Pris 1 795 000 kr
Avgift 5786 kr/mån
Kommentar till avgiften I månadsavgiften ingår Värme och VA, Bredband, TV, IP-telefoni och Bostadsrättstillägg.
Andel i förening 1,0764%
Andel av årsavgift 1,0764%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 130 955 kr

Förening

Föreningsnamn Hsb Brf Jakthornet
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 745000-4440
Gatuadress Fågelhundsvägen 35
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen HSB Brf Jakthornet är en äkta bostadsrättsförening som bildades i samband med att husen byggdes 1976. Föreningen förfogar även totalt 104 lägenheter. Föreningen äger marken och samtliga lägenheter innehas med bostadsrätt. Ekonomisk och teknisk förvaltning sköts av HSB.
Föreningens ekonomi Pantsättningsavgift och överlåtelseavgift tas ut enligt stadgarna. Beslut om avgiftsändringar tas på budgetmöte i november. Föreningen har tidigare höjt månadsavgiften med ett par procentenheter årligen. Föreningens årsredovisning finns på MOHV.se. Det krävs att bostadsrättsinnehavaren även blir medlem i HSB Skåne.
Antal lägenheter 104
Renoveringar Vatten- och avloppsstammar: Original.
El: Nya centraler i varje huskropp. Ledningar original.
Tak: Byttes 2021.
Fönster: Byttes 2006.
Ventilation: Renoverad 2013.
Tvättstuga: Renoverad 2006.
Fasader: Renoverade 2010.
Värmecentral: Byttes 2020.
Parkering Det finns 42 st garageplatser som upplåts med en månadshyra och kösystem. Kontrollera rådande kö med jakthornet@bredband.net. Det finns gott om öppna gratisparkeringar som tillhör föreningen.
Tv och bredband Kabel-tv via Tele2. Basutbud ingår i månadsavgiften. Bredband 100 Mbit fiber och anslutning ip-telefoni via Telenor ingår i månadsavgiften.
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Gemensamma utrymmen Det finns tre tvättstugor i området med maskiner från 2006. Cykelgarage, bastu, gym och festlokal finns också i föreningen.
Övrigt Renovering av kök eller badrum ska ha styrelsens godkännande, att trädgården är upplåten med nyttjanderätt och att det behövs godkännande för att bygga trädäck eller staket.

Föreningen har ej kunnat ange vilken uppmätningsnorm som använts för att avgöra boarean.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2024-07-04 Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Övrigt

Övrigt - Till bostaden kommer även ett förråd. - Obilgatoriskt tillägg Kabel TV: 30 kr/ mån. - Obilgatoriskt tillägg internet (IMD EL): 125kr/ mån.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende