Visningar

Tisdag 30 Juli KL: 16:30 - 17:00 Föranmälan krävs, bokning sker via vår hemsida. Boka
Onsdag 31 Juli KL: 16:00 - 16:30 Föranmälan krävs, bokning sker via vår hemsida. Boka
Boka visning
  • Dela via:
Hertsön, Luleå

Rådjursstigen 19

Välkommen till detta charmiga kedjehus på Rådjursstigen som erbjuder ett prisvärt och familjevänligt boende endast 7 km från Luleå centrum. Här möts du av en välkomnande entré med en hall som renoverades 2018. Hallen har klinkergolv och golvvärme, vilket ger en behaglig och varm känsla redan vid första steget in i hemmet. Köket, som är från Epoq, med släta köksluckor i björk och med god arbetsyta och alla nödvändiga bekvämligheter. Här finns gott om plats för både matlagning och umgänge, vilket gör det till en naturlig samlingspunkt för familjen.

Vardagsrummet är en ljus och inbjudande plats med ekparkett och stora fönster i två väderstreck som släpper in rikligt med dagsljus. På entréplan finns även ett praktiskt kombinerat badrum och tvättstuga, renoverat 2018 med våtrumsmatta på både väggar och golv.

På övre plan finner du tre rymliga sovrum, varav ett har utgång till en balkong med trevligt solläge. Här kan du njuta av morgonkaffet eller en god bok i lugn och ro. Badrummet på övre plan är också utrustat med våtrumsmatta i ljusa färger.

Huset har genomgått flera renoveringar. Dränering gjordes 2011, panelbyte skedde 2003 men i samband med att fönstren byttes ut 2014 så byttes delvis av panelen igen, vilket ger huset ett fräscht och modernt utseende.

Utomhus finns både en uteplats på fram- och baksidan av huset, vilket ger möjlighet att njuta av solen hela dagen. Här kan du skapa din egen oas med utemöbler, grill och kanske en liten trädgård. Det är värt att notera att balkongen och uteplatsen på baksidan har ett visst renoveringsbehov. Med lite kärlek och omsorg kan detta bli en riktig pärla. Det vidbyggda varmgaraget ger inte bara plats för bilen utan även extra förvaringsutrymme, vilket alltid är uppskattat.

Rådjursstigen ligger i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till både natur och stadens bekvämligheter. Här bor du med närhet till skolor, förskolor och lekplatser, vilket gör det till en idealisk plats för barnfamiljer. Samtidigt har du bara en kort bilresa in till Luleå centrum, där du hittar ett brett utbud av shopping, restauranger och kulturaktiviteter. Området erbjuder även goda kommunikationer med både buss och cykelvägar, vilket gör det enkelt att ta sig runt.

Välkommen att boka in dig på visning!

Information

Bostadstyp Kedjehus
Boarea/Biarea 110 kvm + 27 kvm
Upplåtelseform Tomträtt
Rum 4 varav 3 sovrum
Tomt 292 kvm
Byggnadsår 1972
Pris 1 795 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Angelica Engman
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 03 47
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Trivsamt och välskött kedjehus!

Planritning

Planritning - Entréplan
Planritning - Entréplan
Planritning - Övre plan
Planritning - Övre plan

Planritning - Entréplan
Planritning - Entréplan
Planritning - Övre plan
Planritning - Övre plan
Angelica Engman

Angelica Engman

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Rådjursstigen 19

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4 varav 3 sovrum
Boarea 110 kvm. taxeringsinformation

Byggnad

Typ av byggnad Kedjehus med 2-plan
Fastighet Hertsön 11:211
Boarea 110 kvm
Biarea 27 kvm
Byggnadsår 1972
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Träfasad (2014)
Fönster 3-glas med isolerkassetter
Tak Plåt
Grundläggning Betongplatta på mark
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag

Rum

HALL:

Välkomnande hall med stilrent klinkergolv med behaglig golvvärme. Tapetserade väggar med mönster.

TVÄTTSTUGA/BADRUM:

I anslutning från hallen nås kombinerat badrum med tvättstuga. Utrustat med toalett, duschhörna, diskho, underskåp, tvättmaskin och torktumlare. Våtrumsmatta på väggar och golv i moderna färger.

KÖK:

Kök med köksinredning i björk från Epoq med både över- och underskåp, kakel ovanför arbetsbänk i laminat. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, spisfläkt, diskmaskin, fullstor kyl/frys och diskho. Öppen planlösning mot matplats med fönster som vetter mot bostadens framsida.

VARDAGSRUM:

Invid kök och matplats så finns det ett ljust och luftigt vardagsrum med flertal fönster som ger fint ljusinsläpp. Rummet har ljusa väggar som vilar mot ett ekparkett.

ÖVRE PLAN

SOVRUM 1:

Ljust och väldisponerat sovrum med målade väggar i en ljus kulör och laminat på golvet. Här finns plats för en lite större säng, sängbord, skrivbord och byrå eller annan förvaring.

SOVRUM 2:

Mindre sovrum som kan möbleras med en säng, tillhörande sängbord, bokhylla och litet skrivbord samt garderob. Väggarna är klädda i blå kulörer som sammanfaller med gått laminatgolv.

SOVRUM 3:

Sovrum i bra storlek där väggarna är klädda i en mönstrad tapet som sammanfaller med ett laminatgolv i grå nyans. Rummet kan enkelt möbleras med en stor säng samt annat möblemang i form av garderob. Härifrån nås bostadens balkong i soligt läge.

BADRUM:

Rymligt badrum med våtrumsmatta på golv och väggar i ljusa nyanser. Utrustat med WC, handfat, spegel och duschhörna.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2024-06-09
Energikonsumtion 198 kWh/m2 år.
Primärenergital 101

Ekonomi

Pris 1 795 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 1 274 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusmark: 397 000 kr
  • Småhusbyggnad: 877 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 877 000 kr
Värdeår 1972
Summa inteckningar 1 572 500 kr
Fastighetsskatt 9 525 kr
Tomträttsavgäld 10 665 kr/år, gäller t.o.m. 2032-06-14
Driftkostnad 41 165 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 18 330 kr
  • Vatten/avlopp: 11 663 kr
  • Renhållning: 2 446 kr
  • Hushållsström: 8 726 kr

ELNÄT Förbrukning: 3845,9 kWh Kostnad: 5 252 kr Huvudsäkring: 16 A ELHANDEL Kostnad: 3 474 kr FJÄRRVÄRME Förbrukning: 26,38 MWh, 697 m3 Kostnad: 18 330 kr OBS! Kostnad för villahemförsäkring tillkommer. Utöver ovanstående eventuella driftkostnader tillkommer fastighetsavgift med belopp om 9 525 kr och tomträttsavgäld om 10 665 kr. Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges. Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Tomt

Tomtarea 292 kvm
Tomttyp Tomträtt
Övrigt Trädgårdstomt med gräsmatta.
Uteplats Trädäckad altan på husets framsida med sydvästläge.
Parkering Vidbyggt varmgarage med plats för en bil, direkt anlutning in till huset från tvättstugan. Carport med plats för en bil samt asfalterad uppfart framför garage med plats för ytterligare en bil.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Luleå Hertsön GA:77

Planbestämmelser Stadsplan (1976-12-23)

Övrigt

Allmänt om bostaden I samband med överlåtelsebesiktningen upptäcktes vattenskada i badrummet som nu är under utredning. Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Dokument

Området

Hertsön ligger ca 5 kilometer öster om Luleå centrum och är Luleås största bostadsområde utanför centrumkärnan. Hertsön består av delområdena; Hertsökullar, Hertsöcentrum, Hertsölund, Hertsöängar och Kalvholmen. Centrumdelen erbjuder livsmedelsbutik, restauranger, frisör och kiosk. Här på Hertsön finns även flertalet förskolor och grundskolor, vård- och omsorgsboende, kyrka samt bibliotek och Hertsö Hälsocentral. Hertsö Idrottsplats erbjuder tre fotbollsplaner, tennisplan och bangolf. Vintertid finns bandyplan och ishockeyrink. Vid koloniträdgårdarna finns Hertsö Miljögård som är ett mysigt utflyktsmål dit man kan ta med sig eget fika då dom har placerat ut bord och bänkar utomhus. Ormberget-Hertsöträskets naturreservat ligger i nära anslutning till bostadsområdet och där har Luleå kommun de senaste åren planterat in både röding och regnbågslax, men det finns också aborre och gädda att hämta (Fiskekort kostar 100 kr/dygn och omfattar max tre ädelfiskar per kort). Vid sjön finns strövstigar samt stugor, vindskydd och rastplatser.

Kommunikation

Busslinjerna som trafikerar Hertsön är nr 1, 5 och 9. Direktbuss till Sunderbyn, Porsön och Storheden.

Räkna på ditt nya boende