VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Lövskatan, Luleå

Odengatan 2

Smakfullt renoverad och genomgående fräsch tvårummare belägen på lugn gata på mysiga Lövskatan, endast ca 2 km från Centrum! Varmt välkommen till första våningen och en trappa upp till dessa 55 välplanerade kvadratmeter! Ljust och stilrent kök med matplats, rymligt vardagsrum med utgång till en stor balkong på ca 12 kvm som vetter mot föreningens lummiga innergård, sovrum i bra storlek med praktisk garderob, hall med mindre förråd/klädkammare samt badrum med våtrumsmatta och dusch. Till lägenheten hör även ett otroligt generöst källarförråd på ca 12-15 kvm där man har sin alldeles egna tvättmaskin, ytterligare ett källarförråd på ca 6 kvm samt en parkeringsplats med motorvärmare precis utanför porten.

I månadsavgiften på 3 300 kr ingår värme, vatten, kabel-TV, hushållsel, parkeringsplats och bostadsrättstillägg.

I närheten finns stor matvaruaffär i form av Coop Forum, restaurang, vårdcentral, fina promenadstråk, boulebana och Steel Park som är en betongpark för skateboard, bmx-cykel och kickbike. Parken passar både nybörjare som avancerade och proffesionella åkare.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 55 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3300 kr/mån
Rum 2
Våning 1 av 2
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1946
Pris 1 400 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Emma Holm
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 03 19
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Hemtrevlig och genomgående fräsch tvårummare på Lövskatan!

Emma Hemnet

Emma Hemnet
Emma Hemnet
Emma Holm

Emma Holm

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Odengatan 2

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 55 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 55 kvm
Byggnadsår 1946
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag

Rum

HALL

Välkomnande hall med avklädning via hatthylla samt klädkammare/förråd i anslutning till hall.

KÖK

Smakfullt renoverat kök i vit nyans med kakel i grått ovan bänkskiva i laminat. Kökets maskinella utrutsning består av diskmaskin, spiskfläkt, integrerad ugn och mikro samt kombinerad kyl/frys. Matplats invid fönster.

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum med plats för större soffgruppen och övrigt möblemang om så önskas. Utgång till en stor och härlig balkong som vetter mot föreningens lummiga innergård.

SOVRUM

Sovrum i bra storlek med plats för dubbelsäng, god förvaring via tillhörande garderober.

BADRUM

Badrum med våtrumsmatta på väggar och tak i snygga nyanser. Utrustningen består av WC, handfat med kommod, spegelskåp, handduksvärmare och dusch med vikbara glasväggar.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör ett källarförråd i otroligt generös storlek på ca 24 kvm som kan användas som exempelvis mindre gym, kontor, tvättstuga m.m. Det tillhör även ytterligare ett källarförråd på ca 6 kvm.

Energideklaration

Utförd Ja, 2011-11-09
Energikonsumtion 174 kWh/m2 år.

Ekonomi

Pris 1 400 000 kr utgångspris
Avgift 3300 kr/mån

Förening

Föreningsnamn Brf Frigg
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 797000-0167
Hemsida http://brffrigg.bostadsratterna.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen Frigg (797000-0167) bildades 1946 och är en så kallad äkta bostadsrättsförening som ligger på Odengatan 2-10, Furumovägen 13-17 och Torsvägen 1-9 på området Lövskatan i Luleå.

Föreningen äger marken och upplåter totalt 53 lägenheter med bostadsrätt fördelat på 13 flerfamiljshus i kvarteret Frigg. 52 av lägenheterna är på två rum och kök, cirka 55 kvadratmeter stora samt en balkong på cirka 12 kvadratmeter. För exakt boyta måsta varje lägenhet mätas för sig.

Föreningen äger fastigheterna Luleå Frigg 1-4, 9-11, 14-19 på Lövskatan i Luleå kommun.

I föreningen finns det gemensamma utrymmen i form av tvättstuga och lugn och trevlig innergård med grillplatser att disponera.
Föreningens ekonomi I dagsläget finns inget beslut om avgiftshöjning eller kapitaltillskott för medlemmarna. Föreningen tar inte ut någon överlåtelseavgift eller pantsättningsavgift.
Antal lägenheter 53
Renoveringar Renoveringar sker löpande vid behov. Periodiskt underhåll sker efter en 50-årig underhållsplan. Några av de senaste åtgärderna:

- Stambyte, byte av elstigare och plåttak 1988-1990
- Fasader och balkonger 2007-2008
- Målning av fasader 2015
- Målning av balkonger 2016
- Grusning av planer framför hus 2017-2018
Tv och bredband Internetabonnemang tecknas av lägenhetsinnehavaren själv. I lägenheterna finns uttag från ComHem och Telenor.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Övrigt Trappstädning, gräsklippning närmast huset och snöskottning framför porten sköts gemensamt i varje hus vilket innebär att varje lägenhet ansvarar för detta var fjärde vecka enligt schema.

Övrigt

Parkering Parkeringsplats med motorvärmare tillhör lägenheten.
Balkong Stor balkong på ca 12 kvm som vetter mot föreningens innergård.

Dokument

Området

Lövskatan gränsar i norr till Skurholmen och i öster till Örnäset. I väster och söder finns Svartölandets industrier.

Närområde

I Örnäsets centrum finns en bland annat en mataffär, restauranger, kiosk och bank. I området finns även en vårdcentral, apotek och bageri.

Ett tempererat utomhusbad som heter Aronsbadet finns i området södra del samt en idrottsanläggning bestående av fotbollsplaner med grus- och gräsunderlag samt en hockeyring under vinterhalvåret. Steel Park är Sveriges nordligaste betongpark för skateboard, bmx-cykel och kickbike. Parken passar både nybörjare som avancerade och professionella åkare. Steel Park håller öppet dygnet runt under sommarhalvåret.

Kommunikation

Goda kommunikationer i form av bussar med linje 1, 5, 8 och 9. Det går direktbussar till Centrum, Porsön, Hertsön, Lerbäcken, Kronan, Sunderbyn, Karlsvik och Kyrkbyn.

Övrigt

På Örnäset finns två förskolor samt en skola (F-9).

Räkna på ditt nya boende