Visningar

Tisdag 27 September KL: 17:30 - 18:00 Anmälan krävs, boka in er via vår hemsida. Boka
Boka visning
Bergviken, Luleå

Majvägen 11

Välkommen till denna rymliga och fint renoverade 3:a bekvämt belägen på våning 2 på Bergviken!

Bostaden är mycket välplanerad och består av 70 kvm och är genomgående renoverad med nya ytskick. Stilrena färgval på väggarna och snygga enhetliga vinyl click golv i hall, kök, vardagsrum samt båda sovrummen. Fina detaljer så som vackra fönsterbänkar i natursten. Köket är väl genomtänkt och modernt renoverat med gott om förvaring och nya vitvaror där flera integrerats snyggt in i köksinredningen. Intill köket finns en rejäl matplats som rymmer ett större matbord. Läcker dimbar spotlights i taket i både hall och kök. Från hallen passerar du genom vackra dubbeldörrar i glas in till de luftiga vardagsrummet, härifrån nås lägenhetens inglasade balkong i soligt söderläge med plats för sittgrupp. Bostaden inrymmer två sovrum i bra storlek varav den ena har rymliga skjutdörrsgarderober. Utöver det finns ett badrum inrett med ljus våtrumsmatta på väggar och golv. Till lägenheten hör också ett källarförråd och matkällare.

Riksbyggens Brf Luleåhus nr 9 är en solid bostadsrättsförening med låga avgifter. I den låga månadsavgiften om 3 824 kr ingår värme, vatten, inglasad balkong, kabel-TV (basutbud), bredband (100 mbit) och bostadsrättstillägg. Välskött förening med fina gemensamhetsutrymmen såsom ett tillhörande förråd, matkällare, tvättstuga, torkrum, cykelförråd, bastu och samlingslokal. Inom föreningen finns tillgång till en gemensam grillplats med utemöbler.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning via vår hemsida!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 70 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3824 kr/mån
Rum 3
Våning 2 av 3
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1954
Pris 2 150 000 kr

Ansvarig mäklare
Angelica Engman
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 03 47
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Helrenoverad 3:a med låg avgift!

Kök Matplats Rymlig hall Vardagsrum Sovrum Badrum Balkong Tvättstugan majvägen planritning

Kök
Kök
Matplats
Matplats
Rymlig hall
Rymlig hall
Vardagsrum
Vardagsrum
Sovrum
Sovrum
Badrum
Badrum
Balkong
Balkong
Tvättstugan
Tvättstugan
majvägen planritning
majvägen planritning
Angelica Engman

Angelica Engman

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Majvägen 11

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 70 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 70 kvm
Byggnadsår 1954
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övrigt om byggnaden - 2021: Dränering av vissa gårdar är gjort.
- 2020: Relining av avloppsstammar i källaren.
- 2014: Renovering och inglasning av balkonger
- 2009/2008: Byte av garageportar
- Ca 1990: Stambyte
Övriga byggnader Föreningen har flertalet gemensamma utrymmen som man har tillgång till: tvättstuga, torkrum, cykelförråd, bastu och samlingslokal.

Rum

Hall

Rymlig och luftig hall med plats för avhängning. Mörkt vinyl click golv och målade väggar i grått samt dimbar spotlights i taket.

Kök och matplats

Modernt och stilrent kök med köksö i grått med infällda eluttag i vita laminatbänkskivor. Maskinella utrustningen består av nya vitvaror i form av fullstor kyl/frys, inbyggd micro, integrerad diskmaskin, induktionshäll och varmluftsugn samt fläkt. Intill köket finner du matplats med härligt ljusinsläpp via flertalet fönster, här rymmer du en större matgrupp. Dimbar spotlights i taket, mörkt vinyl click golv och målade väggar i grå nyans.

Sovrum 1-2

Bostaden har två rymliga sovrum. Det större sovrummet inrymmer med lätthet en dubbelsäng och annat möblemang samt ett utrymme för att sätta in garderob. Rummet har målade väggar i i grå nyans och mörkt vinyl click golv.

Det andra sovrummet är något mindre men fortfarande rymligt och passar bra som barnrum eller kontor, utrustat med rymliga skjutdörrsgarderober. Rummet har en harmonisk grön färg på väggar och mörkt vinyl click golv.

Vardagsrum

Från hallen nås ett härligt vardagsrum med fint ljus och plats för stor soffa och annat möblemang med utgång till inglasad balkong. Rummet har mörkt vinyl click golv och målade väggar i grå nyans.

Badrum

Ljust badrum med våtrumsmatta på golv och väggar. Badrummet är utrustat med wc, handfat med förvaring i kommod och spegelskåp. Duschplats med vikbara duschväggar i glas. Finns möjlighet att koppla in tvättmaskin. Möjlighet finns att utöka badrummets storlek med ca 2 kvm genom att öppna upp vägg.

Inglasad balkong

Ca 7 kvm stor inglasad balkong med fin utsikt och öppningsbara glaspartier.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2018-06-08
Energikonsumtion 106 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 207009001-0043
Pris 2 150 000 kr
Avgift 3824 kr/mån
Kommentar Ink; Värme, VA, kabel-tv/bredbandsavgift, balkonginglasning samt bostadsrättstillägg.
Andel i förening 1,17321%
Andel av årsavgift 1,15506%

Förening

Föreningsnamn Luleåhus nr 9
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 797000-1553
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Riksbyggens Brf Luleåhus nr 9 äger fastigheten Gulsporren i Luleå kommun. På fastigheten uppfördes under 1955 6 st flerfamiljshus med 108 bostadsrätter fördelat på adresserna Majvägen 11-21, Källgatan 2-8 och Ljunggatan 2-4. Föreningen har flertalet gemensamma utrymmen som man har tillgång till: tvättstuga, torkrum, cykelförråd, bastu och samlingslokal. Inom föreningen finns tillgång till en gemensam grillplats med utemöbler. Föreningen är fullvärdesförsäkrad i Folksam där bostadsrättstillägg ingår.

Lägenhetsfördelning:
- 27 st 1 rum och kök
- 69 st 2 rum och kök
- 12 st 3 rum och kök
Föreningens ekonomi Föreningen planerar inga avgiftshöjningar. (kontrollerad 2022-08-31). Föreningen årsavgift höjdes med 10% 2021-01-01 .
Äger föreningen marken Ja.
Antal lägenheter 111
Antal lokaler 8
Renoveringar - 2021: Dränering av vissa gårdar är gjort.
- 2020: Relining av avloppsstammar i källaren.
- 2014: Renovering och inglasning av balkonger
- 2009/2008: Byte av garageportar
- Ca 1990: Stambyte
Parkering I föreningen finns det 23 st garageplatser och 49 st parkeringsplatser med motorvärmare. Separat kösystem. Det finns 3 olika storlekar på garage varav mellanstorleken kostar 180 kr/mån, kostnad för motorvärmarplats är 150kr/mån inkl el. Kort kö till bilplats.
Tv och bredband Kabel-TV och bredband (100 Mbit/s) via Comhem. Föreningen har ett gemensamt avtal tecknat så grundutbudet av TV-kanaler samt bredband ingår i avgiften. Det finns även möjlighet att teckna separat avtal med Bredbandsbolaget.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

På Kallkällan finns en grusplan som under sommaren används som fotbollsplan och under vintern som hockeyrink. Idrottsarenan Skogsvallen är hemmaarena för IFK Luleå och alldeles intill Skogsvallen finns en tennisplan och pulkbacke. Luleå Kanotförening har även de sina lokaler på Skogsvallen. Nya Läroverket är en friskola med förskoleklasser och årskurs 1 till 9 som finns i de lokaler där gymnasieskolan Midskogsskolan tidigare fanns. Upptagningsområdet är hela Luleå. I de lokalerna finns också en kommunal Montessoriskola samt Luleå Kulturskola. Mjölkuddsberget ligger endast ett stenkast bort och inrymmer kommunalt vattentorn, motionsslinga med elljus där stadens elitlag skid- och löptränar samt blåbärsmarker, grillplatser och fin utsikt över Luleå åt alla håll.

Närområde

I området Bergviken/Kallkällan finns kiosk, grill, solarium, frisörer, postterminal och hobbybutiker. Går man över järnvägen kommer man till stormarknaden Kvantum och Coop Norrbotten Arena.

Kommunikation

Busshållplats finns i närheten. Det är cirka 3 km till både centrum och Luleå Tekniska Universitet.

Räkna på ditt nya boende