Visningar

Onsdag 28 September KL: 15:00 - 15:30 Anmälan krävs, boka in er via vår hemsida. Boka
Boka visning
Bergnäset, Luleå

Bergnäsvägen 13A

Välkommen till andra våningen och denna trivsamma tvåa på 56,5 m² på Bergnäset! Bostaden har en väl genomtänkt planlösning med fina sociala ytor. Välkomnande hall med avhängningsmöjlighet i form av en hatthylla. I direkt anslutning finns bostadens kök med plats för matbord och stolar. Från hallen nås det rymliga och trivsamma vardagsrummet med utgång till den fantastiska, stora inglasade balkongen med soligt söderläge och utsikt mot den gemytliga innergården som har fina gräsytor. Ljust och fint sovrum i bra storlek med ett flertal inbyggda garderober. Badrum med våtrumsmatta på väggar och golv med dusch och tvättmaskin.

RBF Bergnäshus nr 1 är en solid förening med god ekonomi och bra månadsavgifter. I månadsavgiften ingår värme, vatten, balkongavgift, hushållsel, kabel-tv (grundutbud), bredband och bostadsrättstillägg. I föreningen finns gemensamhetsutrymmen i form av tvättstuga, bastu, cykelförråd och en uthyrningslägenhet. Det finns även gott om parkeringsplatser.

Här bor du i ett väldigt barnvänligt och omtyckt område endast ca 2 km från centrum. Bergnäset är naturnära med mysiga utflyktsmöjligheter och det är endast ett stenkast till elljusspår, restaurang, livsmedelsbutik, ett nybyggt gym, vårdcentral och apotek. Det finns förskola för de yngre barnen och för de lite äldre finns skola upp till årskurs 9. På sommaren finns strandpromenad i direkt närhet och du kan ta en kort promenad till Trolltjärn där det finns fin badstrand och på vintern finns det en anslutning till den populära isvägen. Goda bussförbindelser med direktbuss till centrum, universitetet och flygplatsen.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till denna fina lägenhet!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 56.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4118 kr/mån
Rum 2
Våning 2 av 3
Hiss Nej
Balkong Ja
Pris 1 345 000 kr

Ansvarig mäklare
Angelica Engman
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 03 47
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Emma Holm
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 03 19
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Trevlig 2:a med generös inglasad balkong endast en trappa upp på Bergnäset!

Planritning

Planritning
Planritning
Angelica Engman

Angelica Engman

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Bergnäsvägen 13A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 56.5 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 56.5 kvm
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag

Rum

Hall

Välkomnande hall med parkettgolv och ljusa väggar.

Kök

Öppet och ljust kök, som är ett uppfräschat original kök. Med folierade luckor och träbänksskiva. Mosaikplattor ovanför köksbänken i ljus turkost. Köket är utrustat med spis, ugn spisfläkt samt kombinerad kyl och frys. Ljusa väggar, parkettgolv och stort fönster med rikligt ljusinsläpp.

Sovrum

Luftigt sovrum med ljusa väggar och parkettgolv med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Gott om plats för förvaring i form av inbyggda garderober.

Badrum

Praktiskt badrum som utrustats med WC, handfat, spegelskåp, handduksvärmare och toppmatad tvättmaskin. Badrummet är uppfräschad med målad våtrumstapet och våtrumsmatta.

Vardagsrum

Trivsamt och rymligt vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar. Vardagsrummet inrymmer både soffgrupp och matplats. Från vardagsrummet nås lägenhetens fina inglasade balkong i bästa solläge.

Inglasad balkong

Den stora inglasade balkongen har en optimal placering mot en trevlig innergård med gräsyta.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2021-01-12

Ekonomi

Lägenhetsnummer 207051001-0065
Pris 1 345 000 kr
Avgift 4118 kr/mån
Kommentar inkl; värme, vatten, kabel-TV (grundutbud), bredband och hushålls-el samt bostadsrättstillägg.
Inre reparationsfond 244 kr
Andel i förening 1,34085%
Andel av årsavgift 1,34084%

Förening

Föreningsnamn RBF Bergnäshus Nr 1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 797000-1603
Gatuadress R 879
Postnummer 10637
Ort Stockholm
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen äger fastigheterna Bergnäset 2:273 och 2:274 i Luleå Kommun. På fastigheterna finns 4 byggnader med 75 lägenheter samt 2 lokaler uppförda. Byggnaderna är uppförda 1951. Fastigheternas adress är Bergnäsvägen 13-16 i Luleå.

Lägenhetsfördelning:
- 13 st 1 rum och kök
- 45 st 2 rum och kök
- 14 st 3 rum och kök
- 3 st 4 rum och kök
- 2 st lokaler
Föreningens ekonomi Senaste avgiftshöjning genomfördes 2021-01-01, med en höjning på 9%. I dagsläget föreligger inga avgiftshöjningar. (Kontrollerat 2022-08-18)
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 75
Antal lokaler 2
Renoveringar Föreningen har gjort en upprustning av utemiljön vilket inneburit en betydande standardhöjning, bl a nybyggnad av carportar, uteplatser och gårdsbildande staket med lekytor, grillplatser och planteringar.

Antalet motorvärmarplatser har även utökats och 2 st nya infarter till området har iordningsställts.

Området har också försetts med granitkantsten.

Tillskapande av stora inglasade balkonger, 2019.

Stambyte utfört på 1990-talet.

Föreningen utför löpande underhåll på sina fastigheter. I skrivande stund föreligger inte några stora planerade renoveringar. (Kontrollerat 2022-08-18)
Parkering - 16 st platser i garage (400 kr/mån) - 25 st platser i carport (250 kr/mån) - 37 st platser med motorvärmare (175 kr/mån ink. el) På området finns gott om gästparkeringar. Parkeringsplatserna fördelas enligt seperat kö. Kortare kötid till el-stolpe, längre kötid till carport samt garage. Bokning görs via Riksbyggens hemsida. (Kontrollerat 2022-08-18)
Tv och bredband Fastigheterna har Kabel-TV (grundutbud) och bredband via Telia som ingår i månadsavgiften.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen I föreningen finns fina gemensamhetsutrymmen som en nyrenoverad bastu i ingång 15 B, fin övernattningslägenhet i ingång 14 (möjlighet att hyra för 200 kr/dygn) samt två tvättstugor i ingång 15 & 16.

Övrigt

Balkong Stor inglasad balkong

Dokument

Området

Bergnäset utgörs av delområdena Bergstaden, Gamla Bergnäset, Trollnäs, Trolleberg, Trollheden, Villastaden och Kallax företagsstad. Drygt 3 kilometer från stadskärnan når man Bergnäset genom att korsa Bergnäsbron som togs i bruk 1954. Innan dess var detta område ett sommarstugeområde som man nådde med hjälp av båt. Efter att bron stod klart blev det mer vanligt med permanentboende och idag är detta ett omtyckt bostadsområde med blandad bebyggelse. Här bor du naturskönt med skogspartier som trivsam avskiljare mellan kvarter och vägar. Vintertid är närheten till den populära isvägen och elljusspåret trevliga plusfaktorer och under sommaren finns Trolltjärns badstrand att tillgå med uppställda basketkorgar och fotbollsplan i anslutning.

Närområde

Här finns ett charmigt centrum med dagligvarubutik, vårdcentral, apotek och restaurang. Vidare i området finns även pizzeria och sushirestaurang. Här på Bergnäset finns tre kommunala skolor; Mandaskolan F-6, Hedskolan F-6 och Bergskolan 7-9 samt privata Nya Läroverket F-9. Dessutom finn tre förskolor och äldreboendet Bergstaden.

Kommunikation

Till Bergnäset kan du åka med lokalbuss 3, 4 och 104 där 4:an knyter an från Luleå flygplats till Luleå tekniska universitet.

Räkna på ditt nya boende