VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Ljusterö, Ljusterö

Skogshultsvägen 4


Välkommen till din drömvilla på vackra Ljusterö, där det omgivande havet och lugnet som ön erbjuder är det perfekta stället att få kalla hemma. Denna vita villa från Hjältevadshus är en unik pärla.
Med bekväm tillgång via båtfärja är du bara en kort resa bort från den stillsamma tillflykten som Ljusterö erbjuder. Samtidigt är det enkelt att ta sig till och från fastlandet med regelbundna bussförbindelser till Åkersberga, Norrtälje och Danderyd. En middag inne i Stockholm innerstad och du kan ta en buss utan byte hem till ön på mindre än 90 minuter!
Den eleganta villan sträcker sig över två våningar och öppnar upp för socialt umgänge mellan kök och vardagsrum. En mysig braskamin skapar en extra känsla av hemtrevnad och värme under de kyliga kvällarna.
På nedre plan finner du det rymliga huvudsovrummet och på övre plan finns fyra charmiga sovrum, perfekta för resten av familjen och även gäster. En separat stor tvättstuga med groventré gör vardagen smidigare och mer organiserad.
Huset är modernt och genomgående inrett och här är det bara att flytta in!
Utanför huset möts du av en plan och välskött gräsmatta, perfekt för lek med barnen. Den generösa uppfarten rymmer flera bilar och leder till dubbelgaraget med plats för två bilar och extra förvaringsutrymme.
För gäster eller som en extra bonus finns en charmig gäststuga och ett fullutrustat Attefallshus som kan användas för tonåringar eller för uthyrning. Både huvudhuset och attefallshuset erbjuder bekvämligheten av en egen privat altan underbart för att njuta av de soliga dagarna och de milda sommarkvällarna.

På Ljusterö Torg finns allt från frisör, restauranger och livsmedelsbutik med mera. Till butiken kan du beställa från Systembolaget och tilltugget köper du från delikatessbutiken! På lördagar kommer även bageri-bilen med rykande nybakade frallor!
På ön finns både förskola och grundskola och bussen från ön åker hela vägen till Norrtälje, Åkersberga och till och med till Danderyds sjukhus med anknytning till tunnelbana!
Efter en lång dag med intryck, ljud och massa människor infinner sig ett lugn när man kommer ut till Ljusterö och kan pusta ut!

Varmt välkomna hem!

Vill du veta mer om bostaden, området eller försäljningen kontakta ansvarig mäklare Vera Safi 072 555 06 72 alt. vera.safi@mohv.se för att få mer information.

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea 138 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 7 varav 6 sovrum
Tomt 2525 kvm
Byggnadsår 2017
Pris 6 495 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Vera Safi
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 06 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Monika Söderström
Reg. Fastighetsmäklare
0707-72 79 45
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Sommarens egna sommarbild
Sommarens egna sommarbild
Sommarens egna sommarbild
Sommarens egna sommarbild
Sommarens egna sommarbild
Sommarens egna sommarbild
Sommarens egna sommarbild
Sommarens egna sommarbild
Sommarens egna sommarbild
Sommarens egna sommarbild
Sommarens egna sommarbild
Sommarens egna sommarbild
Sommarens egna sommarbild
Sommarens egna sommarbild

Planritning

Vera Safi

Vera Safi

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Skogshultsvägen 4

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 7 varav 6 sovrum
Boarea 138 kvm. taxeringsinformation

Byggnad

Typ av byggnad 2-plansvilla
Fastighet Bolby 18:117
Boarea 138 kvm
Byggnadsår 2017
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Enskilt avlopp
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Tak Betongpannor
Grundläggning Betongplatta (isolergrund)
Uppvärmning Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme EP och vattenburna radiatorer ÖP
Ventilation Mekanisk frånluft
Övrigt om byggnaden Hjältevadshus
BDT- och WC-avlopp, infiltration 18 kubik, slamavskiljare 2 kubik
Radonmätning utförd och inom gränsvärde
Övriga byggnader Dubbelgarage och attefallshus samt friggebod på tomten

Rum

Hall

Välkomnande hall med ljusa väggar och mörkt klinker på golv. God plats för avhängning och sittmöbel.

Vardagsrum

Vardagsrum med vackert trägolv och mönstrade tapeter på väggarna. Plats för soffgrupp. Fönster i två väderstreck. Värmande och stämningshöjande braskamin finns även här.

Kök

Grått kök från Ballingslöv med handtag i rostfritt. Här finns gott om över och underskåp. Ovan den ljusa bänkskivan ligger vitt kakel. Maskinparken är från Bosch och består av dubbla kyl och frys i rostfritt, inbyggd diskmaskin, ugn och micro i rostfritt samt häll och fläkt, även denna i rostfritt. Intill köket finns en matsalsdel och härifrån finns en utgång till baksidan med stor altan. På golvet i kök och matsal ligger samma mörka trägolv som i vardagsrummet.

Badrum

Badrum med mörk mosaik på väggarna och grå matta på golv. Här finns en duschhörna, WC och dubbla handfat med svart kommod samt svart spegelskåp ovan med belysning. Stort fönster ger gott om ljusinsläpp.

Sovrum

Stort sovrum med plats för stor dubbelsäng. Här finns en dubbelgarderob och två fönster för härligt ljusinsläpp. På golvet ligger mörkt trägolv och väggarna är ljusa samt har en fondtapet.

Tvättstuga

Tvättstuga med groventré. Svart plastmatta och väggar i vitt. Tvättmaskin och torktumlare i vitt och högskåp för förvaring.

Övre allrum

Från trappan i hallen tar man sig upp till övre plan. Här finns ett allrum som idag används till klädförvaring. På golvet ligger mörkt trägolv och väggarna är vita. Takhöjden och de dubbla fönstren gör ytan öppen och trivsam.

Sovrum

Sovrum med mörkt trägolv och vita väggar. Plats för säng och sängmöbel. Ett fönster.

Sovrum

Sovrum som idag agerar barnrum. Plats för säng och sängmöbel. På golvet ligger mörkt trägolv och väggarna är vita. Ett fönster finns även här.

Sovrum

Sovrum tre på övre plan. Mörkt trägolv och vita väggar. plats för säng och sängmöbel. Ett fönster.

Sovrum

Fjärde sovrummet på övre plan har även detta mörkt trägolv och vita väggar. Plats för säng och vita väggar. Ett fönster.

Badrum

Badrum på övre plan med mörkt klinker på golv och vitkaklade väggar. Här finns WC, handfat med vit kommod och överskåp med spegeldörrar. Duschhörna finns också.

Attefallshus

Attefallshus på tomten skapar ett helt extra hem. Parkettgolv och vita väggar. Öppet till nock skapar härlig rymd. Här finns ett vitt kök med häll, fläkt och integrerad kyl med frysfack. Vardagsrum ligger i samma rum som köket. Här finns plats för soffa och soffbord. Dubbla glasdörrar ut till den egna altanen. Separat sovrum med plats för säng och garderob. Fönster för ljusinsläpp. Helkaklad badrum med dusch, WC, handfat med svart kommod samt överskåp i svart med belysning och spegeldörrar. Fönster för ljusinsläpp och vädring.

Ekonomi

Pris 6 495 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 3 920 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusbyggnad: 2 784 000 kr
  • Småhusmark: 1 136 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 2 784 000 kr
Värdeår 2017
Summa inteckningar 5 003 000 kr
Elförbrukning 17 000 kWh/år
Driftkostnad 12 020 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 9 520 kr
  • Vatten/avlopp: 2 500 kr

Driftkostnaden är baserad på säljarens uppgifter och förbrukning. Kostnaden för uppvärmning är utan elnät och beräknad på ett snitt på 58 öre/kWh. Enskilt avlopp med tömning 1 gång/år. Kostnaden för försäkring tillkommer och varierar mellan bolagen.

Tomt

Tomtarea 2525 kvm
Uteplats Stor altan och plan gräsyta.
Parkering Stor uppfart och dubbelgarage.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Österåker Bolby GA:12 ändamål: Vägar, Garage och/eller parkering, Bad och/eller båtanläggning, Gemensamhetsanläggning: Österåker Bolby GA:5 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Garage och/eller parkering, Bad och/eller båtanläggning, Övrigt, Gemensamhetsanläggning: Österåker Bolby GA:8 ändamål: Vägar, Övrigt
Förmån: Officialservitut Väg, 0117-15/29.1

Planbestämmelser Byggnadsplan (1975-11-13)

Övrigt

Allmänt om bostaden "Säljarna köpte fastigheten 2019 och berättar att det bästa med området är att det är tyst, nära vatten och all natur runtom. Närmaste lekplats finns bara 700 meter bort och grannarna är jättebra!"
Övrigt "Säljarna köpte fastigheten 2019 och berättar att det bästa med området är att det är tyst, nära vatten och all natur runtom. Närmaste lekplats finns bara 700 meter bort och grannarna är jättebra!"

Dokument

Området

Ljusterö är den största ön i Stockholms skärgård som inte har broförbindelse med fastlandet. Istället tar man sig med egen båt eller färja till och från Ljusterö. Runt 1 800 personer är fast bosatta på Ljusterö och njuter av skärgårdslivet året om, men befolkningen ökar sommartid till hela 30 000 invånare. Ljusterö är ett populärt ställe för sommarbostäder och närheten till centrala Stockholm och storstaden är ett plus. Livet på Ljusterö går dock i ett annat tempo och närheten till havet och naturen är slående. Här hittar vi en förskola, en skola, ett bibliotek, vårdcentral och ett äldreboende samt en större mataffär. En viktig del i vår svenska historia Ljusterö är en gammal ö som fram till 1800-talet var uppdelad i tre olika öar eftersom landhöjningen inte hade skapat en sammanhängande ö än. De tre separata öarna kallades då för Norra Ljusterö, Södra Ljusterö och Grönsö. Ljusterö omnämns för första gången i skrift redan 1301, och då som en del i kung Valdemars segelled, en seglingsbeskrivning över Sveriges ostkust. Ljusterö växer stadigt Det är inte svårt att första varför människor har dragits till Ljusterö med sitt magiska ljus och närheten till både havet och centrala Stockholm.

Närområde

Ljusterö centrum erbjuder matbutik, restauranger mm

Kommunikation

Färja, buss

Övrigt

Titta gärna in på kommunens hemsida:
https://www.osteraker.se

Räkna på ditt nya boende