VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Ljusterö, LJUSTERÖ

Myrmans väg 8D

Nu är det dags för ägarparet att kasta loss och sätta segel mot nya äventyr! Är det dig den här bostaden vill ha som sin nya ägare?

Det räckte med att kliva ur bilen för att känna lugnet. Så det är inte så konstigt att det är just lugnet som säljarna säger att de kommer att sakna mest. Att bo så mitt i naturen, omringade av skog och dungar ger en känsla av frihet. Sommar som vinter.

Vill man bada i havet åker man gärna till badet i Linanäs, det ligger bara 10 minuter bort med bil. Men man kan självklart variera sina saltstänkta dopp i havet, för möjligheterna till bad är många. Tillhör man dem som föredrar lite varmare bad temperatur, är det gångavstånd till den fina insjön Skären. När du behöver göra inköp, så finns Ljusterö Torg, där hittar du höjden av service på landsbygden tack vare den välsorterade mataffären Tempo. För den som inte har bil så finns det en busshållplats bara några hundra meter bort, så du tar dig enkelt till tex Danderyds sjukhus eller Åkersberga centrum.

Det märks att säljarna älskar sin bostad, här har det piffat med sköna sobra färger på väggarna, badrummet är vackert inrett, och här inne råder ett harmoniskt lugn. Bostaden inrymmer idag ett sovrum och två vardagsrum. Men med enkla medel kan du lätt ordna ett till sovrum, kanske till och med två sovrum.

Det ljusa trägolvet som möter dig när du kommer in är snällt mot bara fötter och lockar till att gå omkring i den öppna planlösningen mellan vardagsrum och matplats. Bostadens duschrum är generöst, och väggarna kläs av ett ljust kakel, golvet är klätt i klinkers med behaglig golvvärme för fötterna. Maskinparken består av tvättmaskin och torktumlare från Samsung. För att känna lite extra lyx så har ägarna inrett med en vacker bänk där det finns möjlighet att förvara diverse attiraljer, på väggen sitter två stycken snygga speglar utvalda för just detta rum.

Till bostaden hör an bit mark om ca 89 kvm, här har du möjlighet att själv skapa dig en egen trädgård från grunden. Kanske odlingslådor, stora blommande rosenbuskar, du bestämmer helt själv!
När morgonsolen strålar tar du kaffekoppen och slår dig ner på utsidan av bostaden, här kan du ordna en liten uteplats med möbler.

Byggnaderna på Myrmans väg färdigställdes år 2021, Storleken varierar mellan minitvåor, ateljé- och etagelägenheter med rymd och ljus samt trevliga trerummare som kan göras om till en fyra.
Det unika med dessa lägenheter är att samtliga har en egen trädgård. Även om man bor på plan 1 har man en egen generös trädgård på husets gårdssida.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 60 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3420 kr/mån
Rum 3
Våning 2 av 2
Hiss Nej
Byggnadsår 2021
Pris

Ansvarig mäklare
Désirée Tengberg
Reg. Fastighetsmäklare
0707-41 58 29
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Mitt i byn nära oslagbar natur! Nu söker denna juvel sin nya ägare, 60 kvm i två plan, med tomt!

MYRMANS VÄG 8D HUSEN SETT FRÅN VÄGEN HALL OCH KÖK SÅ SNYGGT STILRENT KÖK ÖPPEN PLANLÖSNING EN CROISSANT TILL FRUKOST SMEG SKA DET VARA VACKER FONDVÄGG TRAPPAN LEDER DIG UPP TITTUT, JAG VILL VARA MED VARDAGSRUM ELLER SOVRUM ÄLSKAR INREDNINGEN HALL MAGISKT DUSCHRUM ITS ALL ABOUT THE DETAILS EGEN MASKINPARK VARDAGSRUM ÖVRE PLAN ATELJE MED FRANSK BALKONG VY MOT SOVRUMMET ATELJE ELLER SOVRUM MASTER BEDROOM VÄLKOMMEN IN Färjan Ljusterö Torg Tankmack och grill Ljusterö Torg TOMTEN 8D

MYRMANS VÄG 8D
MYRMANS VÄG 8D
HUSEN SETT FRÅN VÄGEN
HUSEN SETT FRÅN VÄGEN
HALL OCH KÖK
HALL OCH KÖK
SÅ SNYGGT STILRENT KÖK
SÅ SNYGGT STILRENT KÖK
ÖPPEN PLANLÖSNING
ÖPPEN PLANLÖSNING
EN CROISSANT TILL FRUKOST
EN CROISSANT TILL FRUKOST
SMEG SKA DET VARA
SMEG SKA DET VARA
VACKER FONDVÄGG
VACKER FONDVÄGG
TRAPPAN LEDER DIG UPP
TRAPPAN LEDER DIG UPP
TITTUT, JAG VILL VARA MED
TITTUT, JAG VILL VARA MED
VARDAGSRUM ELLER SOVRUM
VARDAGSRUM ELLER SOVRUM
ÄLSKAR INREDNINGEN
ÄLSKAR INREDNINGEN
HALL
HALL
MAGISKT DUSCHRUM
MAGISKT DUSCHRUM
ITS ALL ABOUT THE DETAILS
ITS ALL ABOUT THE DETAILS
EGEN MASKINPARK
EGEN MASKINPARK
VARDAGSRUM ÖVRE PLAN
VARDAGSRUM ÖVRE PLAN
ATELJE MED FRANSK BALKONG
ATELJE MED FRANSK BALKONG
VY MOT SOVRUMMET
VY MOT SOVRUMMET
ATELJE ELLER SOVRUM
ATELJE ELLER SOVRUM
MASTER BEDROOM
MASTER BEDROOM
VÄLKOMMEN IN
VÄLKOMMEN IN
Färjan
Färjan
Ljusterö Torg
Ljusterö Torg
Tankmack och grill
Tankmack och grill
Ljusterö Torg
Ljusterö Torg
TOMTEN 8D
TOMTEN 8D

Planritning

Planlösning
Planlösning
Planlösning
Planlösning
Alternativ planlösning
Alternativ planlösning
Alternativ planlösning
Alternativ planlösning
Désirée Tengberg

Désirée Tengberg

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Myrmans väg 8D

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 60 kvm. föreningens information Enligt ekonomisk plan är bottenplan 46 kvm, övrig yta 14 kvm på övre plan, samt yta bjälklag 8 kvm.
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Tvåvånings flerbostadshus
Boarea 60 kvm
Byggnadsår 2021
Fönster 3-glas
Uppvärmning Radiatorer-vattenburet
Ventilation Tilluft via ventiler
Övriga byggnader Gemensamt utrymme för cyklar, barnvagnar samt trädgårdsredskap.

Rum

Hall

Du stiger in i hallen och sätter fötterna på de ljusa klinkergolvet. Avhängning för ytterkläder finns direkt till höger.

Kök och vardagsrum

Stilrent snyggt kök med inredning i vitt, grå laminat-bänkskiva, vitt kakel som stänkskydd. Som detalj har ägarna låtit byta ut handtag till knoppar i guld. samt tillfört ett skåp som används till skafferi. Induktionshäll, ugn samt fläkt år 2021.
Vardagsrum med fönster för ljusinsläpp, parkettgolv samt vitmålade väggar. Det kan här sättas upp en vägg om man vill ha ett till sovrum(se alternativ planlösning.

Duschrum

Badrummet är rejält, stilrena färger, och behaglig golvvärme. Vit kommod med handfat, spegel ovanför. Tvättmaskin och torktumlare, båda från Samsung. Även här har ägarna gjort det lilla extra. Snygga speglar på väggen, och ett fint skåp med plats för dina attiraljer.

Vardagsrum/Atelje

En våning upp finner du bostadens andra vardagsrum eller om du vill kalla det ateljé. Takfönstret gör att ljuset faller fint, och du kan öppna upp dörren till den franska balkongen. Det märks att ägarna har öga för färg och detaljer, här har de målat väggen och snickrat dit trädetaljer.
Även här kan man låta sätta upp en vägg, och få till ett mindre sovrum(se alternativ planlösning).

Sovrum

Under takfönstret är dubbelsängen placerad, har du tur kan du få se stjärnorna en molnfri natt. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 11
Avgift 3420 kr/mån
Kommentar till avgiften Läs ekonomiska planen som finns i annonsen.
Driftkostnad 15 000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 5 000 kr
  • Vatten/avlopp: 4 000 kr
  • Väg/samfällighetsavgift: 1 000 kr
  • Övrigt: 5 000 kr

I kostnaden för el ingår uppvärmning. Driftskostnaderna är uppskattade och står i den ekonomiska planen. Uppskattat för el 458 kr per månad, kostnad för V/A 333 kr per månad, samfällighet 83 kr per månad, bredband ca 500 kr per månad. Vatten, värme och el ingår ej i månadsavgiften. Mätning av vatten och el sker individuellt för varje bostad.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 80,08%
Andel av årsavgift 80,08%

Förening

Föreningsnamn Brf Ljusterö Trädgårdar 2
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769638-8151
Gatuadress Gropgärdesvägen 17
Postnummer 18495
Ort LJUSTERÖ
Äkta/oäkta förening Äkta
Äger föreningen marken ja
Antal lägenheter 14
Tv och bredband Fiber
Överlåtelseavgift 1208 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja
Gemensamma utrymmen Förråd för trädgårdsredskap mm.

Övrigt

Allmänt om bostaden Nyproducerad lägenhet med snygga materialval och sköna behagliga parkettgolv.
Parkering Föreningen upplåter 5 parkeringsplatser med bostadsrätt, dessa kan hyras ut i andra hand.
Uteplats I dagsläget är trädgården endast grovplanerad. Så här finns fina möjligheter att planera din egen trädgård.

Dokument

Området

Ljusterö är den största ön i Stockholms skärgård som inte har broförbindelse med fastlandet. Istället tar man sig med egen båt eller färja till och från Ljusterö. Runt 1 800 personer är fast bosatta på Ljusterö och njuter av skärgårdslivet året om, men befolkningen ökar sommartid till hela 30 000 invånare. Ljusterö är ett populärt ställe för sommarbostäder och närheten till centrala Stockholm och storstaden är ett plus. Livet på Ljusterö går dock i ett annat tempo och närheten till havet och naturen är slående. Här hittar vi en förskola, en skola, ett bibliotek, vårdcentral och ett äldreboende samt en större mataffär. En viktig del i vår svenska historia Ljusterö är en gammal ö som fram till 1800-talet var uppdelad i tre olika öar eftersom landhöjningen inte hade skapat en sammanhängande ö än. De tre separata öarna kallades då för Norra Ljusterö, Södra Ljusterö och Grönsö. Ljusterö omnämns för första gången i skrift redan 1301, och då som en del i kung Valdemars segelled, en seglingsbeskrivning över Sveriges ostkust. Ljusterö växer stadigt Det är inte svårt att första varför människor har dragits till Ljusterö med sitt magiska ljus och närheten till både havet och centrala Stockholm.

Närområde

Ljusterö centrum erbjuder matbutik, restauranger mm

Kommunikation

Färja, buss

Övrigt

Titta gärna in på kommunens hemsida:
https://www.osteraker.se