VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Elinegård, Limhamn

Räfsgatan 20

Varmt välkomna till Räfsgatan och Elinegård! Här har vi en enrummare som erbjuder oss all modernitet som vi kan önska oss på 38 välplanerade kvadratmetrar. Vi har en stor härlig balkong med österläge. I sovdelen har vi plats för en större säng och även ett skrivbord om så önskas. Lägenheten har genomgående vita släta väggar tillsammans med ett trevligt parkettgolv. I området har vi gångavstånd till matbutik, grönområden och även bra kommunikationer i form av stadsbussar som tar oss till Hyllie på nolltid. På Hyllie har vi ett stort utbud av shopping i form av Emporia, caféer, gym och självklart bra kommunikationer i form av tåg, stads- samt regionbussar.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 38 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2490 kr/mån
Rum 1
Våning 2 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2016
Pris 1 650 000 kr som utgångsbud

Ansvarig mäklare
Åsa Öjes
Reg. Fastighetsmäklare
0735-02 33 96
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Välplanerad enrummare perfekt för studenten eller pendlaren!

Åsa Öjes

Åsa Öjes

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Räfsgatan 20

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 38 kvm. föreningens information
Hiss Ja

På Räfsgatan har vi nu äran att presentera en välplanerat enrummare om 38 m2. Bra planlösning med en stor balkong med österläge. Fastigheten är byggd under 2016 och håller en modern standard. Lägenheten är installerad med tvättmaskin och torktumlare, diskmaskin och i övrigt trevliga materialval. Elinegård som område har vuxit en hel del de senaste åren och är idag en ny stadsdel i Malmös västra delar. Här har vi lyxen att ha närhet till matbutiker precis runt knuten men också Hyllie med dess enorma utbud av shopping och goda förbindelser med såväl stan och även Köpenhamn.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 38 kvm
Byggnadsår 2016
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX

Rum

Hall

Bra avhängning för ytterkläder samt skoförvaring. Här har vi även bra förvaring i form av två garderober.

Badrum

Helkaklat badrum med ett mörkt klinkergolv samt vita kaklade väggar.

Kök

Stilrent med vita köksluckor. Inredning såsom diskmaskin, ugn, häll, fläkt samt kombinerad kyl/frys i rostfritt.

Rum

Själva rummet är L-format och har köket på ena sidan och sovdelen på andra sidan. I mitten har vi plats för matbord för ca 4 personer och soffhörnan. Här har vi utgång till den stora balkongen som är beläget med österläge. Balkongen rymmer en härlig loungesoffa och vi blickar ut över gården.

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja, 2030-11-25
Energikonsumtion 45 kWh/m2 år.
Primärenergital 75

Ekonomi

Lägenhetsnummer 5-1102
Pris 1 650 000 kr som utgångsbud
Avgift 2490 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, tv, bredband och telefoni
Andel i förening 0,67381%

Förening

Föreningsnamn Brf Spira
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769632-3604
Gatuadress Högatan 11
Postnummer 21633
Ort LIMHAMN
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Spira är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2016 och lägenheterna stod klara för inflytt 2018. I föreningen finns 106 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Till föreningen hör adresserna Högatan 7-11 och Räfsgatan 2-22. Föreningen äger marken. Bostadsrättstillägg bekostas gemensamt av föreningen. Ekonomisk och teknisk förvaltning sköts av BoNea och SBC.Besök gärna föreningens hemsida: https://www.brfspira.se/
Föreningens ekonomi En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 208 kr som betalas av säljaren. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 483 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2022.
Äger föreningen marken Ja
Renoveringar 2019 byttes motorn till garageporten och hissarna har besiktigats.
2021 asfalterades parkeringen på baksidan av huset på Räfsgatan.

Föreningen planerar att tvätta fasaden våren 2022, att under sommaren asfaltera den andra parkeringen och eventuellt bygga ett trädäck som gemensamhetsanläggning bakom huset på Räfsgatan. I dagsläget är inga vidare beslut tagna. Inga andra större underhåll eller renoveringar planerade då föreningens byggnader är så pass nya
Parkering Föreningen har 50 garageplatser som kan hyras till en kostnad om 750 kr/månad, 9 parkeringsplatser i carport som kan hyras till en kostnad om 600 kr/månad och 25 parkeringsplatser utomhus som kan hyras till en kostnad om 500 kr/månad. Kösystem tillämpas. Föreningens medlemmar har även fritt medlemskap utan anslutningsavgift i bildelningstjänsten M fram till 31 augusti 2023. Avgifterna för parkering kommer att höjas med 2% 2023-01-01
Tv och bredband Kabel-tv och bredband (100/100 Mbit/s) levereras av ComHem. Ett obligatorisk tillägg för kabel-tv, telefoni, bredband på 169 kr/mån.
Gemensamma utrymmen Gemensam innergård med cykelförvaring och barnvagnsrum. Det finns både vindsförråd samt förråd vid soprummet.

Föreningen har en gemensam gård med pergola, sittplatser och grillmöjligheter.

Samtliga lägenheter har egna tvättmöjligheter, ingen gemensam tvättstuga finns.

Föreningen anordnar gemensamma städdagar.
Övrigt Ovanstående uppgifter är kontrollerade hos berörd förening 2021-08-20. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Övrigt

Allmänt om bostaden Säljaren disponerar över ett förråd beläget vid soprummet.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende