VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Limhamns Sjöstad, Limhamn

Kolsyregatan 5B

PRIVATA VISNINGAR ERBJUDS! Missa inte möjligheten att köpa denna fantastiska nyproducerade lägenhet perfekt belägen mellan hav och stad! Bostaden är ursprungligen tänkt som en fyrarumslägenhet och möjligheten att bygga till ytterligare sovrum är optimal om behovet finns. Idag har lägenheten 3 rum.
Här presenteras denna välplanerade och moderna bostad präglad av en smakfull känsla och hög wow-faktor in i minsta detalj. Med sin öppna och sociala planlösning, vackra enhetliga parkettgolv och elegans kombineras här stor estetik med komfort! På den stora balkongen har du utsikt över gården och Limhamns Sjöstads omgivning samt skymtar havet i horisonten.
Garagemöjlighet, övernattningslägenhet i kvarteret och nära till allt är ytterligare plus!
Här bor man med havet som granne samt optimala kommunikationer till Malmös andra delar. Nya Glasbruksskolan och nyöppnade ICA Supermarket på nära avstånd samt med kort promenad till Limhamns centrum. Du finner även Ribersborgsstranden och Hylliekrokens golfbana på nära avstånd. Ta en skön promenad längs havet in mot Malmö City eller 7:ans busslinje på Limhamnsvägen, eller varför inte luncha på populära Kajutan?
Söker du ett boende utöver det vanliga så är detta en bostad för dig. Välkommen att läsa mer i annonsen och boka in er på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 88 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 6856 kr/mån
Rum 4
Våning 3
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2022
Pris 3 495 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Malin Strender
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 18
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

Malin Strender

Malin Strender

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kolsyregatan 5B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 88 kvm. föreningens information (Area enligt ekonomiska planen)
Hiss Ja, hiss från markplan
Våning 3

Lägenheten är registrerad som 4 rok men disponeras idag som 3 rok.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 88 kvm
Byggnadsår 2022

Rum

Hall

Redan i den välkomnande hallen slås man av bostadens genomtänkta planlösning. Goda avhängningsmöjligheter för jackor och skor och vitlaserad ekparkett som enhetligt löper genom hela bostaden i kombination med sobert ljusa väggar.

Gästtoalett

I anslutning till hallen finns en gästtoalett med grå och vita kulörer.

Sovrum

Sovrummen erbjuder vitlaserade parkettgolv i ek, plats för sovrumsmöblemang samt förvaring. Fönster mot den lugna gården. Den vackra fönsterbrädan i sten är en vacker detalj som återfinns i samtliga rum.

Badrum

Elegant, rymligt och ljust badrum helkaklat i stilrent vitt med matchande grå klinker. Utöver WC och handfat så inrymmer badrummet dessutom förvaring, dusch med vikbara väggar samt både tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum

Även detta sovrum innehar vitlaserade parkettgolv i ek, plats för sovrumsmöblemang och förvaring samt fönster mot gården.

Kök och Matplats

Smakfullt och modernt kök med vit skåpinredning samt matchande bänkskiva i sobert grått. Här finns integrerad diskmaskin, ugn med häll och inbyggd mikro samt dubbel kyl/frys. Mycket god arbetsyta och bra förvaring. Kökets öppna och rymliga planlösning ger fin kontakt med såväl matplatsen som vardagsrummet. Eller varför inte äta middag ute på den rymliga balkongen?
Samma vitlaserade ekparkett här som i övriga bostaden i kombination med vita släta väggar.

Vardagsrum och Balkong

Via den öppna planlösningen från köket öppnar det välplanerade och mycket rymliga vardagsrummet upp sig med plats för både vardagsrumsmöblemang och matbord. Planlösningen är tänkt att inrymma ytterligare ett sovrum så här finns möjlighet att bygga till om behovet finns (se alternativ planlösning). Stora vackra fönster mot flera väderstreck ger ett fantastiskt ljusinsläpp till detta vackra rum. Från vardagsrummet tar vi oss även ut till en av bostadens härliga balkong där man skymtar havet i horisonten. Här finns plats för ytterligare möblemang.

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja, 2023-03-01
Primärenergital 51

Ekonomi

Lägenhetsnummer 5-1202
Pris 3 495 000 kr utgångspris
Avgift 6856 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl värme, vatten, avlopp, bredband
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,6662%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 1 256 398 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Glöda
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769639-7814
Gatuadress Kolsyregatan 5
Postnummer 21648
Ort LIMHAMN
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Glöda innefattar 75 st nyproducerade bostadsrätter fördelade på 3 hus om 5 våningar byggt 2022. Byggherre är Ikano.
I föreningen byggs lägenheter från 1-5 rum där alla är planerade för att ge maximalt boende för pengarna. För den ekonomiska förvaltningen svarar Nabo.

GARAGE
I föreningen finns underjordiskt garage med 45 garageplatser, förråd samt cykelparkering. Separat kö tillämpas.

FÖRRÅD
Till varje lägenhet finns ett extra förråd. Förråden finns i källaren eller på vinden. Även barnvagnsrum finns.

TV OCH BREDBAND
I månadsavgiften ingår bredband och TV-kanaler via ComHem
med i nuläget 8 olika kanaler (i nuläget SVT1, SVT2, SVT24,
Kunskapskanalen, Barnkanalen, TV4, TV6 och Lokalkanal).
Bredband 100/100 Mbit/s.

GÅRDSMILJÖ OCH GEMENSAMMA UTRYMMEN
Grönskande innergård med sittplatser, grillplats och lekyta för de minsta. Övernattningslägenhet planeras att eventuellt finnas i föreningen och även bilpool. För mer info läs i Ikanos broschyr.

EL
Varje lägenhet har en egen elmätare.

AVGIFT
I avgiften ingår värme, kall-och varmvatten, avlopp, tv och bredband.
Inga exakta beslut är tagna än gällande avgiftsändringar framåt.

GEMENSAMHETSANLÄGGNINGAR
Fastigheten ska delta i gemensamhetsanläggningen Kolsyran GA:1 tillsammans med fastigheten Malmö Kolsyran 1 (Brf Stöpa) bestående av innergård, cykel-och-markparkering, miljörum, dagvattenledningar, gemensamhetslokal, garage, laddstolpar, cykelverkstad och ventilation. Andelstal för fastigheten har fastställts av Lantmäteriet till 51/100. Fastigheten kan komma att delta i blivande gemensamhetsanläggningar utöver vad som är framgår ovan.

VIKTIG INFO
Ovanstående uppgifter är inhämtade av den ekonomiska planen samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan bli felaktiga eller ändras. Spekulanter uppmanas att noggrant kontrollera dessa uppgifter samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Spekulanten uppmanas att noggrant läsa igenom Ikanos informations-broschyr, ekonomiska planen och stadgarna.
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Limhamns Sjöstad är ett av Malmös mest expansiva områden just nu. Snart växer här ett eget centrum fram i området och det läggs stort fokus på kvalitet och praktikalitet. I närområdet finns massor att upptäcka, både för stora och små.

Närområde

På Limhamns Sjöstad finner vi närhet till mindre bekvämligheter så som matbutik, vårdcentral, frisör, gymanläggning samt tandläkare. Ett stenkast bort hittar vi Limhamns livfulla centrum finns det mesta du behöver i vardagen, som mysiga restauranger, butiker, livsmedel, apotek, vårdcentral, systembolag samt flera caféer, ett måste är fiket "Kaka på kaka".

Kommunikation

Längsgående Limhamnsvägen går stadsbusslinje 7 som går från Ön genom centrala Malmö och vidare ut till handelsområdet Svågertorp.

Parkering

I området finns många garage samt parkeringsplatser att hyra. För övrigt gäller betalparkering enligt Malmö taxa.

Övrigt

I området finner vi flertalet förskolor samt grundskolan Glasbruksskolan som huserar ca 550 elever i årskurserna F-6.

Räkna på ditt nya boende