Limhamn, Limhamn

Hyllie kyrkoväg 49A

Nu presenteras en kvadratsmart tvårummare belägen högst upp i huset med härlig balkong i söderläge på mysiga Limhamn!

Ett hem med öppna och luftiga ytor tack vare en väldisponerad planlösning. Här bor du i en bostad med härligt ljusinsläpp med stora fönsterpartier samt karismatiska nyanser på väggarna. Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matbord, mysigt sovrum i smakfull mörkblå nyans, öppet kök med diskmaskin samt helkaklat badrum. Ta chansen att få bo i attraktiva kvarter med gott om grönska! Njut av närheten till trevliga Limhamn centrum som erbjuder all service man kan behöva såsom skolor, caféer, apotek, vårdcentral och Systembolaget. Ett boende med goda kommunikationsmöjligheter med busslinjerna 4, 33 och 34 runt hörnet som tar dig till bland annat knytpunkterna Hyllie och Värnhem.

Varmt välkommen hem!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 60 kvm
Avgift 4075 kr/mån
Rum 2
Våning 3 av 3
Hiss Nej
Byggnadsår 1955
Pris 1 895 000 kr föreslagen budstart

Ansvarig mäklare
Mikaela Romner
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 04
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Profilering maklarbild_hires rätt

Profilering maklarbild_hires rätt
Profilering maklarbild_hires rätt

Planritning

Planskiss
Planskiss
Mikaela Romner

Mikaela Romner

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Hyllie kyrkoväg 49A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 60 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 60 kvm
Byggnadsår 1955
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluft
Övriga byggnader Bostadsrättsinnehavaren disponerar över ett källarförråd.

Rum

Hall

Stig in i en hall med gott om avhägningsmöjligheter längs hela väggen som pryds av stilrent tegel med belysning upptill. Resterande väggar är målade i en smakfull grön nyans och golvet går i gråa toner.

Kök

Vidare ligger det öppna och sociala köket i direkt anslutning till hallen. Här finns gott om plats för ett matbord för hela familjen. Ett kök som erbjuder god förvaring tack vare såväl ovanskåp som underskåp. Köksluckorna går i en vit nyans och bänkskivan är i en mörk ton. Väggarna går i den smakfulla gröna tonen och golvet är grått. Köket är utrustat med spis, spisfläkt, ugn, kyl och frys samt diskmaskin.

Sovrum

Rymligt sovrum med yta för dubbelsäng samt skrivbord eller läshörna om så önskas. Den mörkblåa nyansen på väggarna gör att rummet får en mysig hotellkänsla. På golvet ligger stilren parkett. Sovrummet erbjudet gott om yta för förvaring.

Vardagsrummet

Öppet vardagsrum som erbjuder plats för såväl stor soffgrupp som matbord för hela familjen. Njut av ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Väggarna går i en karismatisk beige nyans och på golvet ligger stilren parkett. Från vardagsrummet når vi ut till en härlig balkong i söderläge ut mot den lugna gården med plats för loungemöblemang.

Badrum

Helkaklat badrum i såväl ljusa toner som svarta, vilket ger en snygg kontrast. Badrummet är utrustad med WC, tvättställ samt badkar.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja, 2021-01-07
Energikonsumtion 1599 kWh/m2 år.
Primärenergital 163

Ekonomi

Lägenhetsnummer 01831
Pris 1 895 000 kr föreslagen budstart
Avgift 4075 kr/mån
Kommentar inkl värme och vatten.
Andel i förening 0,008892%
Andel av årsavgift 0,97402%

Förening

Föreningsnamn Brf Limhamnspelaren
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769616-0204
Gatuadress Hyllie Kyrkoväg 49A
Postnummer 21616
Ort Limhamn
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Limhamnspelaren är en äkta förening beläggen på eftertraktade Limhamn med närhet till havet, småbåtshamnen och Sibbarp där man gärna tar sig ett dopp. Föreningen bildades 2007 och köpte fastigheten samma år. Idag består föreningen av tre huskroppar med totalt 114 lägenheter där 103 är upplåtna med bostadsrätt och 11 är upplåtna med hyresrätt samt en lokal som är upplåten med hyresrätt. Den tekniska samt den ekonomiska förvaltningen sköts utav SBC förvaltning.
Föreningens ekonomi För att långsiktigt planera föreningen ekonomi upprättades 2018 en långtidsbudget som sträcker sig fram till 2027.
Äger föreningen marken Ja.
Antal lägenheter 114
Antal hyresrätter 11
Antal lokaler 1
Renoveringar TIDIGARE RENOVERINGAR
2022- Renovering av spillvattenledningar.
2019 - OVK besiktning
2019 - Nytt miljöhus
2018 - Bytt ventilationsfläktar
2018 - Balkongrenovering
2017 - Sockel-/källardörr-/fönstermålning
2016 - Bytt fönster
2015 - Renoveringar av gemensamhetslokal
2014- Klinker inlagt i tvättrum
2014- Takluckor utbytta
2013- Dag- och spillvattenledningar har separerats till enskilda system
2013- Sopnedkast har terminerats
2012- OKV-besiktning.
2011 - Bytt stamventiler värmesystem
2010 - Tilläggsisolering av tak
2008 - Byte av tvättutrustning
2008 - Uppgraderat till säkerhetsdörrar.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig till fram t.o.m. 2047.
Parkering I föreningen finns 15 parkeringsplatser. Dessa går att hyra för ca 250 kr/månad. Kösystem tillämpas.
Tv och bredband Föreningen har kabel-TV via Tele2. Basutbudet ingår i avgiften. Bredband via Telia (fiber) bostadsrättsinnehavaren står för detta. För TV/Bredband finns det även jack för att teckna med Comhem. Föreningen har planer på gemensamt fiber via Ownit som kommer att dra ner kostnaderna avsevärt i framtiden.
Överlåtelseavgift 1207 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Övrigt I föreningen finns tre tvättstugor. En på Grönalundsgatan 13 och två på Grönalundsgatan 11. Cykel och barnvagnsrum finns i källaren.
Medlemmar i föreningen kan nyttja den gemensamma lokalen som finns på Hyllie kyrkoväg 49A. Det finns två stycken förråd i källaren att disponera; större förråd och ett matförråd med plats för tillexempel vinterdäcken om man har bil.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2022-05-06. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Limhamn är ett historisk område som bidragit till Malmös expansion då man sedan 1622 har brutit kalk i det kalkbrottet som idag är ett naturreservat. Bebyggelsen genom området är väldigt varierande med allt från nybygge, flerbostadshus till charmiga gathus och pampiga villor.

Närområde

På Limhamn har man kort avstånd till det mest. Vi hittar träningsanläggning som crossfit, gym, fotbollsklubb samt ishockeyhall. I centrala delar av området finner vi stort utbud av dagligvaruhandel med både ICA och Willys. Limhamn bjuder på flertalet restauranger med mängder av kulinarisk bakgrunder där även den kräsna lär finna ett nytt favoritställe. I centrala Limhamn hittar vi detaljhandel som erbjuder mindre shopping av t.ex. förnödenheter samt klädesbutiker.

Kommunikation

På Limhamn finner vi stort urval av kommunal busstrafik där vi i centrum finner busslinjerna 4, 33 och 34. 4:an tar dig mellan Bunkeflostrand och Segevång genom centrala Malmö. Busslinje 33 går mellan Ön och passerar bland annat Hyllie, Jägersro och vidare till Värnhem som slutdestination. 34:an går mellan Sibbarps badstränder i väst till handelsområdet Stora Bernstorp i öst. I norra delen av området hittar vi busslinje 7 som tar dig genom centrala Malmö och vidare ut till handelsområdet Svågertorp.

Parkering

Till största del gäller boendeparkering genom Limhamn. I villakvarteren råder fri parkering och i centrala Limhamn hittar vi parkeringshus.

Övrigt

På Limhamn finner vi en variation av förskolor samt grundskolor. Vi har bland annat Geijerskolan som huserar ca 600 elever fördelat mellan årskurs F - 6 samt finns Bergaskolan som huserar strax över 1000 elever fördelat över årskurs F - 9.

För dem som är intresserade av Kalkbrottet och dess historia erbjuds guidade turer under större delar av året.

Räkna på ditt nya boende