Visningar

Söndag 11 December KL: 13:00 - 13:30 Bokad visning! Bokning sker via hemsidan! Boka
Boka visning
Elinegård, LIMHAMN

Högatan 7

Nu kan vi stolt presentera denna fantastiska lägenhet på Elinegård högst upp i huset på gavelläge med fönster i tre väderstreck! Här möts vi av en ljus, luftig och modern boendemiljö med väl tilltagna sällskapsytor, perfekt för sociala tillställningar.

Bostaden bjuder på tre rymliga sovrum, ett stilrent badrum med egna tvättmöjligheter, väl tilltaget kök och vardagsrum som samspelar i en öppen planlösning samt två balkonger. För att göra det hela lite lyxigare så har vi platsbyggda garderober i alla sovrum som sväljer förvaringen utmärkt, en platsbyggd hyllvägg i vardagsrummet samt en elkamin som gör det extra mysigt. Detta hem är fulländat för barnfamiljen!

I området har vi gångavstånd till matbutiker, Elinelundsskolan, lekplatser samt grönområden som bjuder på härliga promenadstråk. Hyllie ligger bara 7 minuter bort med stadsbuss där vi finner Emporia eller Hyllie station som tar oss till kranskommunerna samt Köpenhamn på nolltid. Denna lägenhet vill du inte missa, varmt välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 93 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4740 kr/mån
Rum 4
Våning 4 av 4
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2019
Pris 4 195 000 kr

Ansvarig mäklare
Boris Wormann
Reg. Fastighetsmäklare & Partner
0766-45 57 23
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Fyrarummare högst upp i huset på gavelläge!

Planritning

Boris Wormann

Boris Wormann

Reg. Fastighetsmäklare & Partner

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Högatan 7

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 93 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 93 kvm
Byggnadsår 2019
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till- och frånluft (återv)

Rum

Hall

Välkomnande och rymlig hall som är målad i en harmonisk beige kulör. Här har man gott om förvaringsmöjligheter tack vare platsbyggda garderober samt ytterligare plats för hatthylla. Väggarna är målade i en beige kulör och på golvet vilar fin ekparkett som är genomgående i hela bostaden för en enhetlig känsla.

Kök

Stilrent och elegant kök där inredningen bär i vitt med en bänkskiva i en naturnära kulör. Här har man goda förvaringsmöjligheter tack vare över- och underskåp samt ytterligare förvaring i form av en sittbänk vid fönstret. Köket är utrustad med inbyggd mikro, inbyggd ugn, spishäll, spisfläkt, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl och frys. Här får vi plats med ett större matbord som bjuder in till sociala tillställningar med både familj och vänner.

Vardagsrum

Rymligt och väl tilltaget vardagsrum som bjuder på ett enastående ljusinsläpp med fönster i två väderstreck. Här får man plats med en större soffgrupp, soffbord samt mediamöblemang. I vardagsrummet finner man en platsbyggd hylla samt en inbyggd elkamin.

Balkong

Bostadens första balkong som vetter mot väst erbjuder gott om plats för loungemöblemang samt grill - perfekt för sommarkvällarna med familjen.

Sovrum

Första sovrummet är målat i en mysig beige kulör och bjuder på goda förvaringsmöjligheter tack vare platsbyggda garderober. Detta rum lämpar sig utmärkt som ett barnrum där man möblerar med säng och skrivbord.

Badrum

Modernt helkaklat badrum i vitt kakel och mörkgrått klinker. Badrummet är utrustat med vask och kommod, toalettstol, spegel samt dusch med glasdörrar. Här finner man egna tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum

Mysigt sovrum i det lite mindre slaget som lämpar sig utmärk som ett barnrum alternativt som ett hemmakontor där vi möblerar med ett skrivbord och förvaringsmöblemang. Väggarna är målade i en naturnära grön kulör.

Master bedroom

Stort och väl tilltaget sovrum som är målat i en elegant naturnära kulör. Här finner vi gott om förvaringsmöjligheter tack vare en stor skjutdörrsgarderob, ytterligare plats för extra förvaring samt plats för den stora dubbelsängen. Från detta sovrummet når vi ut till bostadens andra balkong som vetter mot söder.

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja, 2020-11-25
Energikonsumtion 5077 kWh/m2 år.
Primärenergital 42

Ekonomi

Lägenhetsnummer 3-1304
Pris 4 195 000 kr
Avgift 4740 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. värme, VA och bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg om 169 kr/månad för TV, bredband och telefoni. Total månadskostnad är 4 908 kr/mån.
Andel i förening 1,37602%

Förening

Föreningsnamn Brf Spira
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769632-3604
Gatuadress Högatan 11
Postnummer 21633
Ort LIMHAMN
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Spira är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2016 och lägenheterna stod klara för inflytt 2018. I föreningen finns 106 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Till föreningen hör adresserna Högatan 7-11 och Räfsgatan 2-22. Föreningen äger marken. Bostadsrättstillägg bekostas gemensamt av föreningen. Ekonomisk och teknisk förvaltning sköts av BoNea och SBC.
Föreningens ekonomi Föreningen höjde ej avgiften under 2021 och har inga planer på att göra någon höjning närmsta året.
Äger föreningen marken Ja
Renoveringar 2019 byttes motorn till garageporten och hissarna har besiktigats.
2021 asfalterades parkeringen på baksidan av huset på Räfsgatan.

Föreningen planerar att tvätta fasaden våren 2022, att under sommaren asfaltera den andra parkeringen och eventuellt bygga ett trädäck som gemensamhetsanläggning bakom huset på Räfsgatan. I dagsläget är inga vidare beslut tagna. Inga andra större underhåll eller renoveringar planerade då föreningens byggnader är så pass nya
Parkering Föreningen har 50 garageplatser som kan hyras till en kostnad om 750 kr/månad, 9 parkeringsplatser i carport som kan hyras till en kostnad om 600 kr/månad och 22 parkeringsplatser utomhus som kan hyras till en kostnad om 500 kr/månad. Kösystem tillämpas. Föreningens medlemmar har även fritt medlemskap utan anslutningsavgift i bildelningstjänsten M fram till 31 augusti 2023. Avgifterna för parkering kommer att höjas med 2% 2023-01-01
Tv och bredband Kabel-tv och bredband (500/500 Mbit/s) levereras av Tele2. Ett obligatorisk tillägg för kabel-tv, telefoni, bredband på 169 kr/mån.
Gemensamma utrymmen Gemensam innergård med cykelförvaring och barnvagnsrum. Det finns både vindsförråd samt förråd vid soprummet.

Föreningen har en gemensam gård med pergola, sittplatser och grillmöjligheter.

Samtliga lägenheter har egna tvättmöjligheter, ingen gemensam tvättstuga finns.

Föreningen anordnar gemensamma städdagar.
Övrigt För mer information, besök gärna föreningens hemsida: https://www.brfspira.se/
Ovanstående uppgifter är kontrollerade hos berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende