Visningar

Söndag 11 December KL: 16:00 - 16:30 Tidsbokad visning, föranmälan krävs! Boka
Boka visning
Limhamn, Limhamn

Grönalundsgatan 13B

*PRIVATVISNING KAN BOKAS GENOM KONTAKT MED MÄKLAREN*

Varmt välkommen till en tvårummare med stor potential för dig som vill sätta en egen prägel på hemmet!

På mysiga Limhamn finner vi denna välplanerade bostad på 58 kvadratmeter en halv trappa upp i huset. Boendes här kan vi njuta av en stor balkong med magisk kvällssol. Lägenheten är belägen i ett lugnt och barnvänligt område med flertal skolor, lekplatser och inte minst den omtalade glasskiosken Cellos glassbar var vi kan köpa Limhamns godaste mjukglass.

På bara några minuter till fots når vi Limhamn Centrum med all service man kan önska sig såsom matbutiker, caféer, apotek, vårdcentral och Systembolaget. Vi har även kort avstånd till Öresund med Sibbarps kallbadhus och Limhamns mysiga småbåtshamn. Ett boende med goda kommunikationsmöjligheter med busslinjerna 4, 9 och 34 runt hörnet som tar oss till bland annat knutpunkterna Hyllie och Värnhem.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 58 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4067 kr/mån
Rum 2
Våning 1 av 4
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1955
Pris 1 295 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Cajsa Börjesson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 00 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Tvårummare med stor potential på mysiga Limhamn!

Planritning

Cajsa Börjesson

Cajsa Börjesson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Grönalundsgatan 13B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 58 kvm. Föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 58 kvm
Byggnadsår 1955
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluft
Övriga byggnader Bostadsrättsinnehavaren disponerar över ett källarförråd.

Rum

Hall

Vi stiger in till en rymlig hall med ingbyggd garderob samt yta för extra förvaring. Från hallen når vi lägenhetens alla rum. Väggarna är tapetserade i en ljus nyans och plastmatta ligger på golvet.

Kök

Ett kök med stor potential som erbjuder gott om arbetsytor och förvaring. Kökets utrustning består av spis, spisfläkt samt kombinerad kyl och frys. Här finns det även utrymme för installation av diskmaskin om så önskas. Plastmatta ligger på golvet och väggarna pryds av en ljus tapet.

Vardagsrum

Till vänster om hallen når vi in till ett rymligt vardagsrummet som bjuder på öppna ytor med gott om olika möbleringsmöjligheter. Plastmatta ligger på golvet och ljus tapet pryder väggarna. Från vardagsrummet når vi ut till en stor balkong med magisk kvällssol.

Sovrum

Ett stort sovrum med inbyggd garderob samt yta för extra förvaring vid behov. Ljus plastmatta pryder golvet och väggarna är tapetserad i en ljus kulör.

Badrum

Till höger om hallen når vi badrummet som är utrustat med WC, tvättställ och dusch.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja, 2020-01-07
Energikonsumtion 3802 kWh/m2 år.
Primärenergital 165

Ekonomi

Lägenhetsnummer 01512
Pris 1 295 000 kr utgångspris
Avgift 4067 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl värme, vatten och kabel-tv.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,8532%
Andel av årsavgift 0,93463%

Förening

Föreningsnamn Brf Limhamnspelaren
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769616-0204
Gatuadress Hyllie kyrkoväg 49A
Postnummer 21616
Ort LIMHAMN
Epostadress styrelsen@limhamnspelaren.se
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Limhamnspelaren är en äkta förening beläggen på eftertraktade Limhamn med närhet till havet, småbåtshamnen och Sibbarp där man gärna tar sig ett dopp. Föreningen bildades 2007 och köpte fastigheten samma år. Idag består föreningen av tre huskroppar med totalt 114 lägenheter där 103 är upplåtna med bostadsrätt och 11 är upplåtna med hyresrätt samt en lokal som är upplåten med hyresrätt. Den tekniska samt den ekonomiska förvaltningen sköts utav SBC förvaltning.
Föreningens ekonomi För att långsiktigt planera föreningen ekonomi upprättades 2018 en långtidsbudget som sträcker sig fram till 2027. Föreningen avser höja avgiften något årligen för att undvika större höjningar vid behov. Enligt styrelsens beslut höjdes årsavgifterna i oktober 2022 med 4 %.
Äger föreningen marken Ja.
Antal lägenheter 114
Antal hyresrätter 11
Antal lokaler 1
Renoveringar TIDIGARE RENOVERINGAR
2022- Renovering av spillvattenledningar
2019 - OVK besiktning
2019 - Nytt miljöhus
2018 - Bytt ventilationsfläktar
2018 - Balkongrenovering
2017 - Sockel-/källardörr-/fönstermålning
2016 - Bytt fönster
2015 - Renoveringar av gemensamhetslokal
2014- Klinker inlagt i tvättrum
2014- Takluckor utbytta
2013- Dag- och spillvattenledningar har separerats till enskilda system
2013- Sopnedkast har terminerats
2012- OKV-besiktning.
2011 - Bytt stamventiler värmesystem
2010 - Tilläggsisolering av tak
2008 - Byte av tvättutrustning
2008 - Uppgraderat till säkerhetsdörrar

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
- Föreningen håller på att se över tvättstugorna.
Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig till fram till 2047.
Parkering I föreningen finns 15 parkeringsplatser. Dessa går att hyra för ca 250 kr/månad. Kösystem tillämpas.
Tv och bredband Föreningen har kabel-TV via Tele2. Basutbudet ingår i avgiften. Bredband via Telia (fiber) bostadsrättsinnehavaren står för detta. För TV/Bredband finns det även jack för att teckna med Comhem. Föreningen har planer på gemensamt fiber via Ownit som kommer att dra ner kostnaderna avsevärt i framtiden.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt I föreningen finns tre tvättstugor. En på Grönalundsgatan 13 och två på Grönalundsgatan 11. Cykel och barnvagnsrum finns i källaren. Medlemmar i föreningen kan nyttja den gemensamma lokalen som finns på Hyllie kyrkoväg 49A. Det finns två stycken förråd i källaren att disponera; större förråd och ett matförråd med plats för till exempel vinterdäcken om man har bil.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2022-10-17. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Övrigt

Allmänt om bostaden Säljaren informerar om att spisen ej är fullt fungerande, handtaget på kylen är trasigt.

Dokument

Området

Limhamn är ett historisk område som bidragit till Malmös expansion då man sedan 1622 har brutit kalk i det kalkbrottet som idag är ett naturreservat. Bebyggelsen genom området är väldigt varierande med allt från nybygge, flerbostadshus till charmiga gathus och pampiga villor.

Närområde

På Limhamn har man kort avstånd till det mest. Vi hittar träningsanläggning som crossfit, gym, fotbollsklubb samt ishockeyhall. I centrala delar av området finner vi stort utbud av dagligvaruhandel med både ICA och Willys. Limhamn bjuder på flertalet restauranger med mängder av kulinarisk bakgrunder där även den kräsna lär finna ett nytt favoritställe. I centrala Limhamn hittar vi detaljhandel som erbjuder mindre shopping av t.ex. förnödenheter samt klädesbutiker.

Kommunikation

På Limhamn finner vi stort urval av kommunal busstrafik där vi i centrum finner busslinjerna 4, 33 och 34. 4:an tar dig mellan Bunkeflostrand och Segevång genom centrala Malmö. Busslinje 33 går mellan Ön och passerar bland annat Hyllie, Jägersro och vidare till Värnhem som slutdestination. 34:an går mellan Sibbarps badstränder i väst till handelsområdet Stora Bernstorp i öst. I norra delen av området hittar vi busslinje 7 som tar dig genom centrala Malmö och vidare ut till handelsområdet Svågertorp.

Parkering

Till största del gäller boendeparkering genom Limhamn. I villakvarteren råder fri parkering och i centrala Limhamn hittar vi parkeringshus.

Övrigt

På Limhamn finner vi en variation av förskolor samt grundskolor. Vi har bland annat Geijerskolan som huserar ca 600 elever fördelat mellan årskurs F - 6 samt finns Bergaskolan som huserar strax över 1000 elever fördelat över årskurs F - 9.

För dem som är intresserade av Kalkbrottet och dess historia erbjuds guidade turer under större delar av året.

Räkna på ditt nya boende