Visningar

Söndag 26 Maj KL: 14:30 - 15:00 Tidsbokad visning, föranmälan krävs! Boka
Boka visning
  • Dela via:
Elinegård, Limhamn

Blåsebergavägen 23

Nu presenteras denna välplanerad, inbjudande och ljusa trerummare i det charmiga området Elinegård! Här finner vi en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket öppnar upp den sociala ytan. Bostadens kök är stilrent utformat i en modern grå nyans, kompletterat med en elegant bänkskiva i stenimitation. Köket är välutrustat med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva samt som det finns god arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Bostaden erbjuder även på ett helkaklat badrum, två rymliga sovrum och en trevlig balkong med morgonsol. Här hittar du en bostad där trivsel och funktion går hand i hand.

Varmt välkommen på visning eller med din intresseanmälan!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 67.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3792 kr/mån
Rum 3
Våning 2 av 6
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2023
Pris 2 750 000 kr

Ansvarig mäklare
Hannah Olsson
Reg. Fastighetsmäklare
0735-87 05 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Välplanerad trerummare i populära Elinegård!

Planritning

Hannah Olsson

Hannah Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Blåsebergavägen 23

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 67.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 2 av 6

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 67.5 kvm
Byggnadsår 2023
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk, FTX

Rum

Entré

In genom entrén välkomnas vi av en inbjudande hall med gott om plats för avhängning av både jackor och skor. Hallen är välplanerad och har generösa garderober med skjutdörrar försedda med spegelglas, vilket bjuder in till goda förvaringsmöjligheter. Väggarna är vita och på golvet ligger mörkt pigmenterad parkett, vilket är genomgående genom lägenheten.

Vardagsrum

Ett välkomnande vardagsrum med en öppen planlösning som smälter samman med köket och skapar en social atmosfär. Vi finner dessutom ett vackert ljusinsläpp tack vare de stora fönsterna i rummet. Här finns gott om plats för både matbord och soffgrupp, perfekt för gemensamma stunder eller avkoppling. Från vardagsrummet finner vi även utgången till balkongen som öppnar upp möjligheter till frisk luft och en bra utsikt över området. Väggarna är vita och på golvet ligger mörkt pigmenterad parkett.

Kök

Här finner vi ett välutrustat kök med moderna bekvämligheter som induktionshäll, diskmaskin, kyl, frys, fläkt samt inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro. Här finns dessutom gott om förvaringsmöjligheter och god arbetsyta. Köksluckorna går i en grå ton och bänkskivan i stenimitation samt ett vitt kakel ovanför köksbänken. Väggarna är vita och på golvet ligger mörkt pigmenterad parkett

Sovrum 1

Sovrummet är stort och rymligt och här finns plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord samt skrivbord om det är något som skulle önskas. I rummet finns även goda förvaringsmöjligheter tack vare den stora inbyggda garderoben med skjutdörrar i både spegelglas och mattsvart. Väggarna är vita och på golvet ligger mörkt pigmenterad parkett.

Sovrum 2

Lägenhetens andra sovrum är något mindre men rymmer säng, skrivbord och garderob om det är något som skulle önskas. Väggarna är vita och på golvet ligger mörkt pigmenterad parkett.

Badrum

Badrummet är helkaklat och är komplett med alla bekvämligheter för en modern livsstil. Badrummet är utrustat med wc, kommod, spegel, takdusch, vikbara duschväggar, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare samt spotlights i tak. På väggarna finner vi ett beige kakel och på golvet ligger en brungrå klinker.

Balkong

Från vardagsrummet når vi lägenhetens balkong som ger en bra utsikt över området. Balkongen ligger i öst, vilket innebär att du kan njuta av morgonsolen. Balkongen är rymlig och här får du plats med ett loungeset och caféset om det skulle föredras.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2024-02-01
Primärenergital 62

Ekonomi

Lägenhetsnummer 41106
Pris 2 750 000 kr
Avgift 3792 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl. värme och kallvatten. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg för TV och bredband om 186 kr/månad. Den totala månadskostnaden blir då 3 978 kr. El och varmvatten debiteras efter faktisk förbrukning.
Andel i förening 0,7096%
Andel av årsavgift 0,78099%
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning På grund av att föreningen är nybildad finns inte tillräckliga uppgifter för att räkna ut bostadsrätten indirekta nettoskuldsättning.

Förening

Föreningsnamn BRF Horisonten 1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769638-5124
Gatuadress Skrivaregatan 1
Postnummer 21532
Ort MALMÖ
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Horisonten 1 är en äkta förening som bildades 2020. Föreningen består av 121 lägenheter samt 10 radhus, samtliga upplåtna med bostadsrätt.

Föreningen tillämpar individuell mätning av el och varmvatten. Medlemmarna debiteras efter faktisk förbrukning.
Föreningens ekonomi Föreningen höjde avgifterna med 4,5% våren 2023. Föreningen kommer höja avgiften 2024-06-01, i dagsläget finns inget beslut om hur stor höjningen kommer att bli. (kontrollerat 2023-11-02).
Äger föreningen marken Ja.
Antal lägenheter 121
Parkering Föreningen innehar 88 parkeringsplatser i ett underjordiskt garage mot en kostnad om ca 1100 kr/månad. Det finns även 11 parkeringsplatser utomhus för 800 kr. Det finns även laddplatser inne
i garaget för 1100 kr, där elen kostar 3 kr per kw. Separat kösystem tillämpas. Det finns i skrivande stund enligt styrelsen (2023-11-02) platser kvar i garaget. Our Green Car är de som förvaltar platserna.

Medlemmar får även möjlighet att nyttja ett 10-årigt medlemskap i eldriven bil- och lådcykelpool via Our Green Car.
Tv och bredband TV/Bredband/Telefoni från Tele2. Detta kommer som ett obligatoriskt tillägg varje månad om 186 kr/månad. Det som ingår är TV bas HD och bredband 250/250.
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats Gemensam innergård om erbjuder pergola, sittplatser och lekplats.
Gemensamma utrymmen Cykelparkering finns både inomhus och utomhus.
Övrigt Föreningen kan ta ut en pantsättningsavgift (max 1% av prisbasbelopp) samt en överlåtelseavgift (max 2,5% av prisbasbeloppet) Huvudregeln är att överlåtelseavgiften betalas av köparen men kan variera. Pantsättningsavgiften betalas av köparen och debiteras oftast vid varje pantsättning. Är detta av stor vikt för köparen uppmanas denne att grundligt läsa igenom föreningens stadgar. Vid ytterligare frågor om detta kan kontakt lämpligen tas direkt med aktuell bostadsrättsförenings styrelse.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2023-01-27. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Besök gärna projektets hemsida: https://bostad.skanska.se/sok-bostad/malmo/limhamn/horisonten/

Övrigt

Övrigt Till lägenhet hör ett källarförråd.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende