VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Limhamn, Limhamn Sjöstad

Packhusgatan 23B

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR BOKNING AV FÖRHANDSVISNING!

Äntligen ges tillfälle att förvärva denna nyproducerade 1:a i Brf Bruket. Lägenheten säljes på ritning och har inflyttning 2023 Q2. Här erbjuds en välplanerad våning med 2,5m i takhöjd samt härligt ljusinsläpp från stora fönster. Kök och vardagsrum i en öppen planlösning som bjuder in till härliga tillställningar med nära och kära, trevligt sovalkov, badrum med tvättmöjligheter samt en högt placerad balkong. .

På attraktivt läge i Limhamns, havsnära bostadsområde bor du 150 meter från kajkanten. Jämte kajen finner vi en trevlig kajpromenad med tillgång till olika aktiviteter samt verksamheter med anknytning till både hav och båtliv. Promenaden längs havet tar dig in till Malmö City, man har dessutom bra bussförbindelser som tar dig in till centrum smidigt på Limhamnsvägen. I området hittar vi Limhamns centrum och Nya Glasbruksskolan som bara ligger en kort promenad bort. För den golfintresserade har man möjligheten till Hylliekrokens golfbanor i närheten. Läget är verkligen svårslaget med direkt närhet till havet.
Varmt välkomna!

För mer information besök projektets hemsida:
https://www.jm.se/skane-lan/malmo-kommun/limhamn/bruket/?gclid=Cj0KCQiAic6eBhCoARIsANlox86EoWzPgtAYqNtN8s8HG4b5tWGEEkBT4W3HsIRSYYp_UpEpEGgFIEUaAncdEALw_wcB
OBS vid intresse så kan vi boka möte och gå igenom tillvalen i katalogerna som är gjorda för denna lägenhet.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 38 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3366 kr/mån
Rum 1
Våning 4 av 6
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2023
Pris 1 695 000 kr

Ansvarig mäklare
William Dam
Reg. Fastighetsmäklare
0766-455727
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Nyproducerad etta högt upp i huset på Limhamns Sjöstad!

Föstabild

Föstabild
Föstabild

Planritning

William Dam

William Dam

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Packhusgatan 23B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 38 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 38 kvm
Byggnadsår 2023
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till- och frånluft (återv)
Övrigt om byggnaden För mer information: https://www.jm.se/skane-lan/malmo-kommun/limhamn/bruket/
Övriga byggnader Förråd finns i trapphus 3. Planeras vara klart i juni.

Rum

Hall

Vi tar hissen upp till 4e våningen och tar oss in i denna fantastiska lägenhet. Vi möts av en ljus hall med goda förvaringsmöjligheter med hjälp av en platsbyggd garderob. Väggarna är vitmålade som samspelar sig väl med 1-stav vitlaseradparkettgolvet i ek som är genomgående genom hela lägenheten.

Badrum

Från vardagsrummet finner vi även badrummet till vänster sida som är modernt inrett svart klinkergolv (Centro Österlen svart 126149) och vitt kakel (Centro Gryning vit blank (111127) på väggar. Badrummet är utrustat med toalett (Ifö Seven D), handfat med tillhörande kommod från Svedbergs i sand vit & forma underdel 60x35 vit, Tvättställsblandare (Tapwell RT2071 krom) . Duschanordning (Tapwell EVM168 + RT105) med raka duschdörrar (Svedbergs Skoga) i klarglas och blank profil samt spegel (Svedbergs Tived) med monterad led-belysning samt kombinerad tvätt och torktumlare från Electrolux. Utfällbar torkställning (JM John) samt toalettpappershållare (JM 2 st 4-krokslist krom).

Kök

I direkt anslutning till hallen når vi ut till köket som är smakfullt inrett i Maja Betonggrå F49 med detaljer i krom från Vedum samt bänkskiva i matt yta med svag sandstruktur, Cento, stänkskydd i samma utförande. En större diskho (Omnia 600SF). Här får vi plats med en större matgrupp som bjuder in till familjemiddagar. Köket är utrustat med induktionshäll från Electrolux, köksblandare (Tapwell RT2984, krom), fläkt (Franke FSK692-10 rostfri frontlist), integrerad diskmaskin, inbyggd ugn, inbyggd mikro samt integrerad delad kyl och frys från Electrolux.

Vardagsrum/Sovalkov

Vidare tar vi oss in till vardagsrummet som bjuder på stora sociala ytor. Här har vi gott om plats för umgänge med både familj och vänner. Vi möblerar med enkelhet en större soffgrupp, soffbord samt tv-möblemang. Här finner vi dessutom en sovalkov på vänster sida med en bredd på 1,8m samt en längd på 2,7m. Härifrån när vi även ut till den väl tilltagna balkongen.

Balkong

Från vardagsrummet når vi den trevliga balkongen i österläge som bjuder på den härliga morgonsolen där vi gärna avnjuter morgonkoppen.

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 11302
Pris 1 695 000 kr
Avgift 3366 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. värme. Tillkommer ett obligatorisk tillägg om 220kr för triple play (IP-telefoni, bredband och TV). Individuell kostnad tillkommer för varmvatten och hushållsel. Total kostnad: 3586kr.
Driftkostnad 4 186 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 1 131 kr
  • Hushållsström: 3 055 kr

Andel i förening 0,5776%
Andel av årsavgift 0,5776%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 585 403 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Bruket
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769639-3656
Gatuadress Skåne län
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Brf Bruket innefattar 112 st nyproducerade bostadsrätter fördelade på 2 hus om 5-7 våningar. Byggnationen pågår just nu och inflyttning beräknas ske med början kvartal 2 2023 och avslutas under kvartal 1 2024. Byggnadsprojektet genomförs som totalentreprenad av JM AB.
Föreningens ekonomi Den slutgiltiga avgiften är inte fastställd utan kan justeras både uppåt och nedåt beroende på vilket ränteläge som råder när det är dags för föreningen att slutgiltigt placera sina lån. Detta är planerat att ske under våren 2023.
Antal lägenheter 112
Renoveringar Eftersom byggnaderna fortfarande är under byggnation finns inga planerade renoveringar.
Parkering I tecknat parkeringsavtal med SMEBAB tillhandahålls rätten att hyra 82 parkeringsplatser, varav 1 handikapplats, samt därutöver rätt att nyttja 12 bilpoolplatser som disponeras gemensamt med andra fastighetsägare i området. Avtalet gäller i 25 år för parkeringsplatser och 10 år för bilpoolplatser. - 2 öppna hkp-plaster på föreningens fastighet - 61 garageplatser i närliggande parkeringsgarage. - 21 öppna parkeringsplatser på närliggande markparkering, varav 1 hkp-plats. Beräknas vara färdigt i takt med att inflyttning sker i lägenheterna.
Tv och bredband Avtal tecknas med TeliaSonera Sverige AB. En digitalbox per lägenhet för TV ingår.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats Det kommer bli en innergård med grönytor, planteringar och lekyta.
Gemensamma utrymmen - Orangeri.
- Cykelförråd, cykelparkering och cykelverkstad.
- Övernattningsrum.
- Utrymme för källsortering av sopor.
- Barnvagnsrum, städrum och rullstolsförråd.
Övrigt EL
Gemensamt el-anonnemang med individuell undermätning av hushållsel för vaje lägenhet.

VARMVATTEN
Mätare för individuell varmvattenmätning till varje lägenhet.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av den ekonomiska planen samt säljaren. Spekulanter uppmanas att noggrant kontrollera dessa uppgifter samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Spekulanten uppmanas att noggrant läsa igenom informations-broschyr, ekonomiska planen, stadgarna samt specifikationen om tillvalen.

Dokument

Området

Limhamn är ett historisk område som bidragit till Malmös expansion då man sedan 1622 har brutit kalk i det kalkbrottet som idag är ett naturreservat. Bebyggelsen genom området är väldigt varierande med allt från nybygge, flerbostadshus till charmiga gathus och pampiga villor.

Närområde

På Limhamn har man kort avstånd till det mest. Vi hittar träningsanläggning som crossfit, gym, fotbollsklubb samt ishockeyhall. I centrala delar av området finner vi stort utbud av dagligvaruhandel med både ICA och Willys. Limhamn bjuder på flertalet restauranger med mängder av kulinarisk bakgrunder där även den kräsna lär finna ett nytt favoritställe. I centrala Limhamn hittar vi detaljhandel som erbjuder mindre shopping av t.ex. förnödenheter samt klädesbutiker.

Kommunikation

På Limhamn finner vi stort urval av kommunal busstrafik där vi i centrum finner busslinjerna 4, 33 och 34. 4:an tar dig mellan Bunkeflostrand och Segevång genom centrala Malmö. Busslinje 33 går mellan Ön och passerar bland annat Hyllie, Jägersro och vidare till Värnhem som slutdestination. 34:an går mellan Sibbarps badstränder i väst till handelsområdet Stora Bernstorp i öst. I norra delen av området hittar vi busslinje 7 som tar dig genom centrala Malmö och vidare ut till handelsområdet Svågertorp.

Parkering

Till största del gäller boendeparkering genom Limhamn. I villakvarteren råder fri parkering och i centrala Limhamn hittar vi parkeringshus.

Övrigt

På Limhamn finner vi en variation av förskolor samt grundskolor. Vi har bland annat Geijerskolan som huserar ca 600 elever fördelat mellan årskurs F - 6 samt finns Bergaskolan som huserar strax över 1000 elever fördelat över årskurs F - 9.

För dem som är intresserade av Kalkbrottet och dess historia erbjuds guidade turer under större delar av året.

Räkna på ditt nya boende