VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Kode, Kode

Skardet 115

Precis utanför Kodes centrala villaområden erbjuder vi nu denna tomt om ca 620kvm med en attefallshus på 25kvm byggd 2017. Se filmen!

Här bor man inom gångavstånd till mycket goda kommunikationer med både buss och pendeltåg. Med endast 12 km till centrala Kungälv och 16 km till Stenungsund är denna drömtomt för den som vill bo med närhet till naturen, havet och sjöar, men ändå kunna ta del av allt som Kungälv, Göteborg och Stenungsund har att erbjuda! Tomten är inte låst till någon husfirma.

Även matbutik och skolor finns inom promenadavstånd. Barnen kan enkelt ta sig till skola och vänner på egen hand. Ett mycket praktiskt boende för dem som önskar en lite smidigare vardag.

Fastigheten erbjuder allt man kan tänka sig inför att bygga ett större hus (Positivt förhandsbesked om ca 115kvm villa). Egen brunn för vatten får installeras, finns möjlighet att koppla på kommunalt avlopp.

Kode är en naturskön tätort inom Kungälvs kommun belägen mittemellan Kungälv och Stenungsund med närhet till både skog, sjö och hav. Ursprungligen ett litet lantbrukssamhälle som utvecklats till en fullskalig liten ort med blandad bebyggelse samtidigt som flera gårdar finns kvar.

Kode erbjuder mycket god barnomsorg med tre kommunala och två fristående förskolor, samt skolgång upp till sjätte klass i Tunge skola. Allt i en vacker lantlig miljö med en av Västsveriges finast skolgårdar, där eleverna har tillgång till en stor fruktträdgård, ängsmark och bergsknallar.

För den golfintresserade finns det inte mindre än fem populära och välskötta golfbanor att välja mellan i närområdet. Vackra Kungälv-Kode Golfklubb, en seaside och parkbana, ligger närmast och som med sitt 651 m långa hål nr. 4, har ett av Europas längsta. Spana även in Gullbringa, Lycke, Ingetorp och Stenungsunds GK.

Aröd och Rörtången ligger endast en kort bit bort och bjuder till fiske och salta havsbad från stränder och bryggor i en skärgårdsidyll. Från Rörtången utgår färjan till Brattön, Lövön och Älgön med fantastiska bad- och naturupplevelser. Om man tröttnar på havet, eller bara vill få lite variation, är det inte heller långt till Ingetorpssjön, en djup källvattensjö som sägs vara väldigt ren. Ett mycket spännande ställe som utöver sin fina badplats även har ett gravfält från 400-talet i nära anslutning.

Svartedalen är ett vildmarks-, natur- och friluftsområde inte långt från Kode med storskog och vresig natur. Ett perfekt resmål för spännande utflykter på vandringsleder i en häftig miljö med barrskog och sjöar. Sportfiske, skogsvandringar, svamp- och bärplockning förekommer flitigt här!

Information

Bostadstyp Tomt
Upplåtelseform Friköpt
Tomt 620 kvm
Pris

Ansvarig mäklare
Daniel Enlund
Reg. Fastighetsmäklare
0722-330109
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Linus Eldstål
Reg. Fastighetsmäklare
0761-47 78 39
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Daniel Enlund

Daniel Enlund

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Skardet 115

Bostadsfakta

Ekonomi

Taxeringsvärde 4 932 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusbyggnad: 612 000 kr
  • Småhusmark: 1 056 000 kr
  • Småhusbyggnad: 3 264 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 3 876 000 kr
Värdeår 2015
Summa inteckningar 2 500 000 kr
Fastighetsskatt 9 287 kr

Tomt

Tomtarea 620 kvm

Servitut, planbestämmelser m.m.

Avtalsservitut Kraftledning(2 st)
Nyttjanderätt Vattenledning
Förmån: Avtalsservitut: Avloppsledning, Optokabel, Elledning, D202100477895:1.1
Förmån: Officialservitut Avlopp, 1482-744.1
Förmån: Officialservitut Avlopp, 1482-744.2
Förmån: Officialservitut Väg, 1482-744.3
Last: Avtalsservitut: Kraftledning, 14-IM3-77/4217.1
Last: Avtalsservitut: Kraftledning, 14-IM3-81/17774.1

Vatten & avlopp Enskilt vatten året om. Kommunalt avlopp (köpare står för installation)

Övrigt

Allmänt om bostaden Installation till borrad brunn för vatten står köpare för (går att få kommunalt vatten), samt köpare står för att koppla på sig på avloppet.

Finns möjlighet att hyra el för att slippa byggel, går även kortare tid att hyra vatten och avlopp.

Attefallshuset har el, vatten och avlopp idag som får hyras av fastighetsägaren vid behov.
Övrigt Installation till borrad brunn för vatten står köpare för (går att få kommunalt vatten), samt köpare står för att koppla på sig på avloppet. Finns möjlighet att hyra el för att slippa byggel, går även kortare tid att hyra vatten och avlopp. Attefallshuset har el, vatten och avlopp idag som får hyras av fastighetsägaren vid behov.

Dokument

Området