Visningar

Torsdag 20 Juni KL: 16:00 - 16:30 Tidsbokad visning, föranmälan krävs! Du kan boka in dig via vår hemsida eller kontakta ansvarig mäklare. Boka
Boka visning
  • Dela via:
Klågerup, Klågerup

Anders Pålssons väg 11A

Varmt välkomna till Anders Pålssons väg 11A och detta nyproducerade parhus om 123 kvadratmeter och med stor trädgård samt nybyggt trädäck.

På första våningen möts vi av ett vardagsrum med öppen planlösning mot köket, som skapar en hemtrevlig atmosfär. På bottenvåningen finner vi även en tvättstuga, ett sovrum samt ett badrum. En våning upp så välkomnas vi av ett allrum med fantastisk rymd tack vare stora fönster och att det är öppet upp till nock. På denna våningen har vi tre sovrum, bostadens andra badrum samt en klädkammare. Här når vi dessutom trädgården på baksidan av radhuset, som har en trevlig gräsmatta, ett nytt snyggt staket och ett nybyggt trädäck med en avkopplande utsikt över omgivande åkrar. Då radhuset ligger i suterräng finns en trappa som binder samman utemiljöerna på framsidan och baksidan av radhuset. På framsidan finner vi ett förråd som tillhör huset och ett stort trädäck, som är perfekt för större sammanslagningar eller en lugn grillkväll. Dessutom erbjuds generöst med parkeringsutrymme på uppfarten, där tre bilar kan parkera samtidigt och en laddbox är installerad för bekväm laddning av din bil. Det här är en bostad som har mycket att erbjuda, varmt välkommen hem!

Här i Klågerup bor du i ett familjärt område med bra förskolor och skola, gott om lekplatser samt med närhet till Malmö, Lund, Staffanstorp och Svedala.

Information

Bostadstyp Parhus
Boarea 123 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 6774 kr/mån
Rum 6
Våning 1.2 av 2
Hiss Nej
Byggnadsår 2020-2021
Pris 3 295 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Hannah Olsson
Reg. Fastighetsmäklare
0735-87 05 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Nyproducerat BR-parhus med stor trädgård, veranda, fyra sovrum och dubbla badrum i idyllisk miljö!

Gröning gångbana 2
Gröning gångbana 2
Gröning gångbana
Gröning gångbana
Gröning
Gröning
Gångbana mot skolan
Gångbana mot skolan
Lekplats vid skola och förskola
Lekplats vid skola och förskola
Mot ängarna
Mot ängarna
Piraten
Piraten
Utegym
Utegym

Planritning

Hannah Olsson

Hannah Olsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Anders Pålssons väg 11A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 6
Boarea 123 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 1.2 av 2, 1 och 2

Byggnad

Typ av byggnad BR-parhus
Boarea 123 kvm
Byggnadsår 2020-2021
Fönster 3-glas isoler
Uppvärmning Frånluftsvärme med golvvärme på bottenvåning och radiatorer på ovanvåningen
Ventilation Mekanisk frånluft

Rum

Entré

In genom entrén finner vi ett stilfullt klinkergolv och väggar i en fräsch vit nyans. Här finns dessutom gott om utrymme för avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor.

Kök

I köket pryder mattlackerad ekparkett golvet, som matchas perfekt mot de vita putsade väggarna, vilket är genomgående i hela lägenheten. Kök från Marbodal och vitvaror från Siemens. Köket har vita köksluckor, en grå bänkskiva och över köksbänken pryds ett vitt kakel. Här finns stora ytor, gott om plats till kocken, samt bra förvaringsytor och bra med utrymme till ett stort matbord. Köket är utrustat med diskmaskin, häll, ugn, mikrovågsugn samt kyl och frys.

Vardagsrum

Intill köket finns lägenhetens vardagsrum, här finns gott om plats för en soffgrupp, om så önskas. Dessutom har du flexibilitet att anpassa planlösningen enligt dina preferenser. Du kan överväga att sätta upp en vägg här för att skapa ett extra rum, alternativt ta bort väggen till det första sovrummet och skapa större social yta.

Sovrum 1

Det första sovrummet finner vi vid entrén, rummet erbjuder bra med ljusflöde från de två fönsterna med olika väderstreck. I rummet finns det plats för en säng och extra förvaring, om det är något som önskas.

Badrum 1

Badrummet erbjuder generöst med utrymme och har en elegant design med vita kakelväggar och grått klinkergolv. Här hittar du en duschhörna med glasdörrar, ett handfat med praktiskt underskåp, ett spegelskåp, toalett och behaglig golvvärme

Tvättstuga

Intill köket finns ett tvättrum med gott om plats till att vika tvätt. Här finns tvättmaskin, torktumlare och vask samt bra med förvaring genom överskåp. Dessutom finns en praktisk torkställning monterad på väggen, vilket gör det enkelt att fälla upp den vid behov och spara värdefullt utrymme

Ovanvåning

En stilren trappa tar dig upp till andra våningen.

Allrum

Upp för trappan möts man av det fantastiska allrummet med högt i tak, här finns plats för en soffgrupp och annat möblemang. De stora fönsterna släpper in rikligt med naturligt ljus och erbjuder en underbar utsikt över trädgården och omgivningen. Från detta rum når du också terrassen och trädgården. Dessutom finns möjligheten att öppna upp ena väggen som leder till det intilliggande sovrummet, vilket för närvarande används som kontor, för att skapa ett ännu större allrum.

Sovrum 2

I samma stilrena anda som i övriga delar av huset finner du även här det vackra golvet och de vita väggarna. Det rymliga huvudsovrummet rymmer en dubbelsäng och utrymme för annat möblemang.

Sovrum 3 och 4 / kontor

Sovrum 3 och 4 har även de bra med plats till både säng och garderob, eller annat möblemang om det så önskas. För närvarande används en av sovrummen som ett kontor.

Badrum 2

Även badrummet på ovanvåningen erbjuder rikligt med utrymme, där golvet pryds av grått klinker och väggarna av vitt kakel. Här finns badkar, handfat med underskåp, spegelskåp, WC samt analog golvvärme.

Uteplats

Uteplatserna för detta radhus erbjuder en mängd olika möjligheter. Lättillgängligt från framsidan finns ett rymligt trädäck som ger dig möjlighet att inreda med ett bekvämt loungeset och ett utebord, perfekt för att njuta av solen eller arrangera grillkvällar med vänner och familj. På baksidan av huset finner du även ett till trädäck samt en välskött gräsmatta som ger dig en vacker utsikt över omgivningen och de fridfulla åkrarna.

Framsidan av huset vetter mot öster, vilket innebär att du hälsas av morgonsolen där. Det stora trädäcket ligger i söderläge och bjuder in till soliga dagar där du kan njuta av solens värmande strålar under hela dagen. Sedan, när solen börjar sänka sig mot horisonten, kan du förflytta dig till baksidan av huset som ligger i västerläge och avsluta dagen med att koppla av i kvällssolens sken. Detta ger dig en perfekt balans mellan soluppgång och solnedgång, så att du kan njuta av ljuset från morgon till kväll.

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 00002
Pris 3 295 000 kr utgångspris
Avgift 6774 kr/mån
Kommentar till avgiften Avgiften är exklusive hushållsel, värme, VA, avfall samt bredband. Den boende upprättar själv avtal.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 14,36567%
Andel av årsavgift 13,61301%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 1 078 528 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av hela bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Andelen beräknas genom att multiplicera bostadsrättens andelstal med föreningens totala nettoskuldsättning. Beräkningen är gjord utifrån föreningens senast tillgängliga årsredovisning.

Förening

Föreningsnamn BRF Solfjädern i Klågerup
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769637-0134
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Solfjädern i Klågerup registrerades hos bolagsverket 2018-12-12.

Fastigheten bebyggdes 2020-2021 och består av fyra småhus. Föreningen upplåter 8 lägenheter med bostadsrätt, där fördelningen ser ut på följande sätt:
- 4 stycken: 4 rok
- 4 stycken: >5 rok

Den ekonomiska förvaltaren är SBC.
Föreningens ekonomi Föreningen höjde årsavgiften med 5% 2023-02-01. Ytterligare en avgiftshöjningen skedde 2023-08-01 med 15%. Avgiften höjs ytterligare med 15% 2023-12-01, på grund av ränteläget. (kontrollerat 2023-11-14). Föreningen har en belåningsgrad på 9 477 kr/kvm enligt årsredovisningen 2022.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 8
Renoveringar Det finns inga större underhåll planerade de närmsta åren.

Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan 2022 och 2072.
Parkering Två parkeringsplatser finns till varje lägenhet.
Tv och bredband Varje lägenhetsinnehavare står för TV och bredband.
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt Alla lägenheter har soptunnor och ansvarar för eget abonnemang.

Elen mäts individuellt med individuella mätare i lägenheterna, bostadsrättshavaren svarar för ett eget abonnemang.

Gällande vatten och avlopp är fastigheten ansluten till kommunalt nät, det finns mätare i varje lägenhet och man debiteras enligt schablon och med senare justering efter faktisk kostnad.

Varje lägenhet är ansvarig för sin egna snöröjning på sin egna upplåtna mark.

Uppgifter är inhämtade av berörd förening 2023-09-21. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Övrigt

Allmänt om bostaden - Upplåten mark inklusive byggnader, är upplåten med bostadsrätt.
- Förråd finns på framsidan.
- Installerad laddbox på förrådet vid uppfarten.
- Uppställningsplats till tre bilar på framsidan.
- Fiber finns indraget.

Dokument

Området

Gröning gångbana 2Gröning gångbanaGröningGångbana mot skolanLekplats vid skola och förskolaMot ängarnaPiratenUtegym

Klågerup är en tätort i Svedala kommun. Ortens bebyggelse består av fina gamla gatuhus, villor bebyggda från ca 1950- nyproduktion samt radhus och parhus i bostadsrättsform.

Närområde

Vid Klågerups busstation har vi vår livsmedelsbutik Matöppet som erbjuder oss ett bra sortiment av basvaror och även paketutlämning via Schenker och DHL. Öppettiderna är generösa där vi har öppet vardagar mellan 09-19 samt helger 08-19.
Vid busstationen finner vi även Klågerups pizzeria, Mekonomen samt Gibson´s Mc.

Kommunikation

Vi har goda kommunikationsmöjligheter både till Malmö och även norrut mot Lund och söderöver mot Svedala och Trelleborg. Buss nummer 150 tar oss in till Malmö C på ca 45 minuter. Buss nummer 165 tar oss till Svedala på ca 20 minuter. Från Svedala kan vi vidare ta oss med tåg in mot Malmö eller vidare mot Ystad. Ska vi mot Lund tar vi buss 165 norröver och når Lund C efter ca 20 minuter. För den bilburne är det smidigt att ta sig längs med väg 108 och vi når även motorvägarna smidigt.

Övrigt

Klågerupsskolan är en grundskola som har undervisning från förskoleklass upp till årskurs 9.
Mumindalens förskola är belägen i närheten av Klågerupsskolan. Väderlekens förskola är belägen i det gamla stationshuset i byn. Det är en ur och skur förskola under Frilufts Främjandets regi.

Räkna på ditt nya boende